Weź pod uwagę, że tutaj jest "tylko" 20 sekund pomiędzy kolejnymi piłkami, więc nawet chwilowe zagapienie może skutkować WARNINGIEM a sędziowie są bezwzględni pod tym kątem (Nadal dostał ostrzeżenie). Zakład bardzo losowy a nie tenisowy, więc jak dla mnie NO BET.Mam pytanko do tenisowych znawców. Mianowicie unibet wystawił całkiem ciekawy zakład - dowolny zawodnik, który otrzyma karę za zwłokę w grze - NIE @ 1,92
W meczu Djoka z Murrayem spotka się dwóch przyjaciół, którzy darzą się ogromnym szacunkiem. Obaj są profesjonalistami pełną gębą i o ile Murray ma czasami swoje humorki, tak Djoko negatywnych emocji na korcie raczej nie pokazuje. Z resztą, wydaje mi się, że Andy również dojrzał w tej kwestii i jeśli już będzie na coś zły, to będzie robił miny, gadał do siebie, krzyczał, ale przedłużania gry jakoś się w tym pojedynku nie spodziewam. Moim zdaniem zakład jest warty uwagi jednak nie śledzę AŻ TAK tenisa, aby w ciemno wejść w ten zakład dlatego pytanie do Was - co o nim myślicie? Warto pograć?
Z jednej strony masz rację, jednak z drugiej wydaje mi się, że takie przedłużanie może występować u zawodników słabych kondycyjnie, którzy niekoniecznie muszą mieć siły na takie boje. Jak wiemy, zarówno Novak jak i Andy kondycyjnie i motorycznie są przygotowani rewelacyjnie, z resztą zawsze słynęli z bardzo dobrego przygotowania fizycznego więc tutaj upatruję swojej szansy. Poza tym jak sięgam pamięcią do pojedynków, w których grają topowi zawodnicy to ciężko mi sobie przypomnieć takie sytuacje, choć na pewno się zdarzały. Mimo wszystko jak na korcie będzie Serb i Szkot to jakoś trudno mi uwierzyć aby takie przeciąganie meczu miało miejsce. No nic, dzięki za opinie i czekam aż wypowie się ktoś jeszcze.Typ może okazać sie ryzykowny bo jesli mecz bedzie trwal bardzo dlugo i pojawi sie zadyszka to któryś może otrzymać ostrzeżenie. Do kasacji póżniej
Tak wiem, że jest 20 sekund ale mimo wszystko ten zakład wydał mi się ciekawy. Ale w porządku, zdam się na Wasze zdanie i odpuszczę ten typ. Dzięki za pomoc!Weź pod uwagę, że tutaj jest "tylko" 20 sekund pomiędzy kolejnymi piłkami, więc nawet chwilowe zagapienie może skutkować WARNINGIEM a sędziowie są bezwzględni pod tym kątem (Nadal dostał ostrzeżenie). Zakład bardzo losowy a nie tenisowy, więc jak dla mnie NO BET.
Po pokazaniu takiej arogancji i bezczelności jesteś spalony na tym forum. Oczywiście można mieć swoje zdanie i próbować grać nawet najmniej prawdopodobne zdarzenia - abosulutnie nikomu tego nie odmawiam. Ale pisanie w stylu "mam nadzieję, że inni nie będą myśleli inaczej niż ja, bo przecież TO OCZYWISTE ŻE JA MAM RACJĘ" to skandaliczny brak szacunku do innych użytkowników tego forum.Skoro Andy ma takie "wachania" w starciu z Ferrerem którego forma idzie już w stronę dołu i który nigdy się nie liczył ( nawet w latach świetności ) w starciach z wielką trójką to mam nadzieję że nikt na tym forum nie będzie miał wątpliwości że z Djokiem Murray nie ma szans ewentualnie coś w okolicach 20-30% czyli trochę więcej niż z dzisiaj miał Nadal i być może ugra seta ale to będzie wszystko
Heheh co sie tak oburzyłeś ? : ) Spociłeś się jak Nadal : )Po pokazaniu takiej arogancji i bezczelności jesteś spalony na tym forum. Oczywiście można mieć swoje zdanie i próbować grać nawet najmniej prawdopodobne zdarzenia - abosulutnie nikomu tego nie odmawiam. Ale pisanie w stylu "mam nadzieję, że inni nie będą myśleli inaczej niż ja, bo przecież TO OCZYWISTE ŻE JA MAM RACJĘ" to skandaliczny brak szacunku do innych użytkowników tego forum.
Otóż jak widać bardzo dobrze na meczu półfinałowym wyszli ci, którzy mieli wątpliwości odnośnie Djokovicia.
Przemyśl to sobie człowieku, bo póki co marnotrawisz energię na niepoważne zaczepki wobec innych użytkowników zamiast skupić się na swoim typowaniu. Chociaż nie wiem czy to dobre w Twoim przypadku: obstawiać to ty po prostu nie umiesz, więc nadrabianie arogancją to może jedyny sposób żeby zwrócić uwagę na swoją wątpliwej jakości twórczość...