>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros '11 - turniej główny mężczyzn

Status
Zamknięty.
W 66

warchlak

Użytkownik
Murray - Nadal
Nie widze zadnych czysto sportowych szans na wygrana dla Szkota. Jest po prostu slabszy i do tego nie wytrzymuje psychincznie waznych momentow.
Jedyna szansa na wygrana Murraya to wg mnie kontuzja Rafy lub jego tragiczna gra. Jesli juz to predzej Nadal ten mecz przegra, niz Murray wygra.
Jednak po 1.15 grac nie ma sensu.
Mozna probowac z underami gemowymi lub handi -6,5 gema co tez jest mozliwe do pokrycia dla Nadala.
przewidywany wynik 0-3

Federer - Djokovic
Faworyt Djokovic, ale za 1.35 tez nie ma sensu na niego stawiac. Federer do tej pory gra dobrze, ale zdarzaja mu sie ostatnio dosc proste bledy, nie sadze, aby byl w stanie wygrac z Serbem caly mecz... 1, czy w porywach 2 sety to chyba max na co bedzie stac w tym meczu Szwajcara, jednak sadze, ze nawiaze walke dlatego sklaniam sie ku overom gemowym lub dodatnim handi na Szwajcara.
przewidywany wynik 1-3

B 59

blox

Użytkownik
Murray - Nadal

Nie widze zadnych czysto sportowych szans na wygrana dla Szkota. Jest po prostu slabszy i do tego nie wytrzymuje psychincznie waznych momentow.
Murray nie jest słabszy. Jest słabszy na mączce, a to różnica. Na hardzie leje Nadala jak dzieciaka. Kurs 1.14 na nr 1 z nr 4 to jakiś absurd, ale widać tak myślą gracze, bo to oni tak naprawdę ustalają kursy, a nie buki. Nadal pod formą, Szkot może po nim przejechać jak walec i ja akurat się nie zdziwię nic a nic.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Murray nie jest słabszy. Jest słabszy na mączce, a to różnica. Na hardzie leje
Nadala jak dzieciaka. Kurs 1.14 na nr 1 z nr 4 to jakiś absurd, ale widać tak myślą gracze, bo to oni tak naprawdę ustalają kursy, a nie buki. Nadal pod formą, Szkot może po nim przejechać jak walec i ja akurat się nie zdziwię nic a nic.
Od 2007 roku Szkot pokonal Rafe na hardzie 4 razy z czego jedno spotkanie nie zostalo dokonczone z powodu kontuzji Nadala podczas AO. Hiszpan wygral na hardzie z Andym 5 razy. Gdzie masz tutaj lanie jak dzieciaka?

bukmacherace 59

bukmacherace

Użytkownik
Ja bym nie deprecjonował Szkota również. Ostatnie spotkanie w Monte Carlo 2-1 w setach dla Rafy, ale pogromu tam widać wcale nie było. W przypadku Szkota mnie niepokoi jego kostka, gdyż widać, że sprawia ona mu spore problemy, ale Nadal nie czuje się pewnie na korcie, tak jak to z nim bywało rok temu. Widać to w tym, że nie jest agresywny na korcie, co odzwierciedlają statystyki piłek kończących, nawet z Veiciem zagrał ich tylko 28. Długie wymiany to nie tylko żywioł Rafy, gdyż Murray też lubi tak grać. Wiadomo, że Rafa nie popełnia za wiele błędów, ale Szkot więcej ryzykował w spotkaniach, które grał. Jedyne, co mnie niepokoi to procent pierwszego serwisu Murraya, który już z Troickim był słaby, a z Chelą 52% to katastrofa, gdyż Rafa przy czymś takim nie zmarnuje szans na przełamania. Jednak mecz meczowi nie równy, a Rafę też da się zbyt łatwo odłamywać, co zdarzało się nawet z Sodą. Ja skłaniam się więc do handi, ale dla Szkota +6.5. Seta ugrać on może spokojnie, a do tego niewykluczone TB.

M 28

mitch

Użytkownik
Murray - Nadal
Jest dokładnie odwrotnie.
Murray w decydującyh momentach się spina i gra bardzo dobrze(w tym turnieju)

sekular 47

sekular

Użytkownik
Moim zdaniem dawanie jakich kolwiek szans na zwyciestwo Murraya to naciaganie faktow... Murray jest slabszy od Rafy pod kazdym wzgledem, najsprawiedliwiej bylo by jakby pokonal go juz Troicki ale to co zrobil ten gosc, to poprostu szkoda gadac... Jak dla mnie Murray ma strasznie duzo szczescia bo powinien wypasc z tego turnieju juz dawno... jak dla mnie jutro pewne 3-0 Nadal... a final jak za dawnych czasow... Nadal - RF ????

midel 189

midel

Użytkownik
Moim zdaniem dawanie jakich kolwiek szans na zwyciestwo Murraya to naciaganie faktow... Murray jest slabszy od Rafy pod kazdym wzgledem, najsprawiedliwiej bylo by jakby pokonal go juz Troicki ale to co zrobil ten gosc, to poprostu szkoda gadac... Jak dla mnie Murray ma strasznie duzo szczescia bo powinien wypasc z tego turnieju juz dawno... jak dla mnie jutro pewne 3-0 Nadal... a final jak za dawnych czasow... Nadal - RF ????
No sorry. Najpierw piszesz, że Murray nie ma żadnych szans, a zaraz liczysz na finał z Federerem, żarty? Jeżeli któryś z pary Nadal/Djoko straci jutro seta to będzie to Hiszpan. W ogóle coś czuję, że Murray może mu się bardzo postawić. Najgorsze na tym turnieju ma już za sobą. Inna sprawa, że Rafael gra bardzo źle. Jeżeli rudy nie przegra meczu w szatni to wszystko jest możliwe. Federer jeżeli w którymś z setów dojedzie do tb to będzie wszystko co jest w stanie z Nole ugrać. Gdyby Monfils miał mózg to Federer mógłby nie grać w półfinale. Widząc Djokovicia po drugiej stronie kortu zacznie się strzelanie po korytarzu, polowanie na nogi Serba czy też mierzenie wysokości i wytrzymałości siatki. Novak konsekwentnie będzie grał na bh, w odpowiednim momencie zacznie robić z Federera chorągiewkę. Nie widzę argumentów dla byłego lidera rankingu.

S 2

sebcio89

Użytkownik
Też myślę, że w obu meczach wygrają faworyci i to raczej zdecydowanie, prawdopodobnie nawet bez straty seta. Mimo wszystko trzeba wziąć pod uwagę drobną kontuzję z jaką zmagał się wcześniej Murray, ze świadomością że jest w pełni sprawny na pewno mógłby powalczyć z Nadalem, chociaż o zwycięstwo i tak byłoby bardzo trudno. Dla Szkota półfinał to i tak spory sukces, na jego miejscu powinien być Troicki. Co do drugiego meczu to nie wykluczam, że Federera stać na wygranie seta, ale raczej nic ponadto. Sporo zależy od tego jak będzie funkcjonował serwis Szwajcara, ale skoro Wawrince czy Monfilsowi udało się go przełamywać to jeszcze więcej szans na to powinien mieć Djokovic. Pisałem, że spodziewam się wyników po 3:0, ale dla bezpieczeństwa proponuję zagrać w obu meczach -1,5 seta, kursy całkiem korzystne i prawdopodobieństwo trafienia spore.

komos84 182

komos84

Użytkownik
Niesamowite szaleństwo, gdzie Ci taki zakład przyjęli ?
Nie bądzi zgryźliwy:razz: każdy gra za ile chce i co chce.
Widziałem wszystkie mecze każdego z jutrzejszych półfinalistów i powiem tak:
To co może się zdarzyc dobrego jutro dla dogów to max po 1 wygranym secie.
Moje ako na jutro to Nadal (-1,5 seta) i Djokovic (-1,5 seta) @1,86

M 16

misia.marcysia

Użytkownik
return, 2 hand bh, nieporównywalnie mocniejszy serwis (o ile trafia w kort :p) na korzyść Murraya, coś tam jednak ma lepsze ;)

prof 56,6K

prof

Użytkownik
vs

Roger Federer - Novak Djokovic (H2H 13-9)
Dzisiaj rozpoczna sie półfinały mezczyzn na Roland Garros. W najlepszej 4 znalazly sie 4 czolowe rakiety swiata czyli Rafael Nadal , Novak Djokovic , Roger Federer i Andy Murray co pokazuje ze nic sie nie zmienilo i od kilku ladnych lat to oni rozdaja karty w ATP. Troche ciekawszym meczem wydaje sie byc mecz pomiedzy Novakiem Djokovicem a Rogerem Federerem. Serb w tym roku jest w zyciowej formie i odniosl 44 zwyciestwa z rzedu wliczajac w to 3 spotkania z Hompan Cup. Dodatkowo przerwal on Hegemonie Nadala na kortach ziemnych bo pokonal go tam 2 razy z rzedu a ogolnie 4 razy z rzedu wliczajac inne nawierzchnie. Dzisiejszego rywala Serb pokonal 3 razy z rzedu i dzisiaj moze okazac sie ze Federer i Nadal razem zostana pokonani az 8 razy z rzedu przez Djokovica , po 4 na osobe. Tak to jest niesamowite!! Od kilku miesiecy mowi sie ze Federer jest troche w slabszej formie i coraz czesciej zdarzaja mu sie pilki wyrzucane na wiwat czy to po bledach czy uderzeniach rama , jednak wyniki ktore osiaga sa dalej barzdo dobre. Rodzer ustepuje tylko Rafie i Nole ale mysle ze seria niepowodzen z tymi dwoma panami moze w koncu zostac przerwana. Szwajcar nie odczuwa praktycznie zadnej presji , jest wyluzowany , niema nic do stracenia a tylko do zyskania. Caly ciezar przeszedl na Djokovica na ktorego z zaciekawieniem patrzy caly swiat czy uda mu pobic rekord rekordow i jak dlugo bedzie wstanie utrzymac ta wielka forme. Fedex na tym turnieju gra bardzo dobrze , wszystkie swoje mecze wygral 3-0 i nawet jak zdarzaja mu sie duzo slabsze momenty to przy waznych pilkach poziom jego gry zaczyna sie podnosic. Serb Novak Djokovic jesli dzis wygra to zostanie w poniedzialek nr 1 swiatowergo rankingu ATP ale dobrze wiemy ze presja wyniku zjadla nie jedngo faworyta w tym sporcie. Kursy powyzej. 3.00 na Federera robia wrazenie...
Roger Federer @ 3.40 Bet365 7/10 ✅✅✅
Roger Federer 3-0 @ 11.00 Bet365 1/10
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +5
poisonick 8

poisonick

Użytkownik
A moim zdaniem ten argument, że Djoko po wygranej zostanie numerem jeden jest na korzyść Jokera... Oczywiście biorąc pod uwagę jego psychikę to właśnie wątpię, aby trema przed tym go &quot;zjadła&quot;... Wydaje mi się, że wygrywając tyle spotkań w tym roku itd. to właśnie jest jego cel i twardo do niego dąży.... Sugerujecie się niektórzy tym jak pieknie grał Ferdas w poprzednich rundach :zoltakartka:, że w ważnych momentach grał dobrze itd.... Dlaczego nie bierzecie pod uwagę tego,że ostatnio zawsze w pojedynkach z Nole czy Nadalem gdzie są te NAPRAWDĘ ważne momenty on się spala po prostu... Gasquet pograł z Djoko swoim backhandem i poległ bez walki....;) (a przypominam, że Roger niedawno z Gasquetem przegrał)
Co do Murraya, to kurs kusi i zagrałem delikatnie. Bo szkot zagra z Nadalem bez kompleksów i staje przed wielką szansą. Wydaje mi się, że podczas tego pojedynku będzie mnóstwo BP szans zarówno z jednej jak i drugiej strony... Dla Andyego pojedynek z Chelą był świetną rozgrzewką przed Nadalem.....

wincent 150

wincent

Użytkownik
A.. Gasquet pograł z Djoko swoim backhandem i poległ bez walki....;) (a przypominam, że Roger niedawno z Gasquetem przegrał)
A co to ma do rzeczy? Zresztą gdybyś widział ten mecz ( a ja go widzałem) to byś wiedział że Roger przegrał przez własną głupotę bo miał już Gasqueta na dobrą sprawę pokonanego ( 1:0 , przełamanie w 2 secie i bp na drugie przełamanie jeśli mnie pamięć nie myli , a skończyło się rebrejkiem, dociągnięciem do TB, i przegraniem 2 setów po TB) tylko za szybko był już w szatni. Co to ma do meczu z Nolem? Przecież GS to nie to samo co turniej w rzymie (czy jakakolwiek atp1000). Już bardziej bym się sugerował tym że SErb wygrał na USO i AO ...:zoltakartka:

michal0707_87 5

michal0707_87

Użytkownik
Witam, cos mi sie wydaje, że w dzisiejszym meczu między Hiszpanem a Szkotem, Nadal będzie miał bardzo ciężko. Zdecydowanie bardziej wolałbym finał Nadal-Djokovic, gdyż bylby to zdecydowanie najciekawszy finał, i pokazałby kto tak naprawdę rządzi w tenisie. Jeżeli w finale wygra Djokovic, to moim zdaniem Nadal już sie nie podniesie i nie będziemy już o Nim mówic jako o &quot;Królu mączki&quot;. Obawiam się, że dzisiejszego dnia Andy Murray może pokrzyżować plany Hiszpanowi. Jestem fanem tenisa jaki gra Nadal, ale muszę szczerzę powiedzieć, że podczas tego turnieju Nadal nic wielkiego nie prezentuje. Bardzo chciałbym się mylić, ale pachnie mi tu powtórką z AO gdzie w finale wystapił Murray i Djokovic. Osobiście podczas meczu będę kibicował Hiszpanowi, ale kursik 6.0 wystawiony na Szkota zagram sobie za 50zł, żeby sie lepiej oglądało;P Pozdrawiam!
Andy Murray 6.0

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: Tenis ATP Rolland Gaross 16-00 3.06.2011
Spotkanie: Djokovic- Federer
Typ: over 37,5 games
Kurs: 1,77
Bukmacher: Unibet

Analiza
Dziś w spotkaniu polfinalowym turnieju singlowego panow podczas wielkoszlemowego turnieju rollanda garossa na kortach w paryżu rozstawiony z numerem drugim Serb Novak Djokovic spotka sie ze Szwajcarem rozstawionym z numerem trzecim Rogerem Federerem. Djokovic w tym sezonie imponuje swoją seria zwyciestw. Wszystkie turnieje w ktorych wystepowal, wygral, nie ma wiec na swoim koncie chocby jednej porazki. Jesli wygra turniej w Paryzu wskoczy na pozycje lidera rankingu atp. Najpierw czeka go jednak spotkanie z Federerem, w polfinale. Serb rozegral w tym turnieju o jedno spotkanie mniej od Szwajcara. W cwiercfinale Wloch Fognini z powodu kontuzji oddal Serbowi spotkanie walkowerem. Poza tym Serb stracil w tym turnieju tylko jednego seta. W spotkaniu z Del Potro musial Serb stoczyc pojedynek cztero setowym. Reszte spotkan wygral po trzysetowych bojach. Federer natomiast nie stracil jeszcze w tym turnieju zadnego seta. Szwajcar wyglada w tym turnieju naprawde bardzo dobrze i mysle, ze ma duze szanse nawiazac rownorzedna walke z bedacym w swietnej dyspozycji Serbem, a moze nawet awansowac do finalu? Liczę napewno na ciekawy i emocjunajacy pojedynek. Nie sadze, aby tenisisci, ktorzy maja podobne umiejetnosci rozegraja dzis tylko trzy sety. Jesli pojedynek bedzie choc cztero setowy over gemowy powinien wejsc.

A 0

alleyezonme

Użytkownik
Federer - Djokovic. Zapowiada sie najbardziej ciekawy mecz RG : ) Kompletna niewiadoma jak dla mnie, aczkolwiek jestem lekko przekonany w stronę Federera. Jedynie to, że Djokovic to praktycznie nr 1 na świecie powstrzymuje przed stawianiem na Federera. Mój typ:
over 37,5 gema @1,72 Bet365 5/10

typer36 456

typer36

Użytkownik
Kapitalny mecz nam obaj panowie zafundowali. Mnie cieszy wreszcie wspaniała gra Ferdka, nie będę oszukiwał, że takiej gry się spodziewałem. Bravo Panowie!

Nadal na serio nie gra za dobrze, jeśli Ferdek wyjdzie jak dzisiaj z Djokiem (jak na ironię nie oglądałem 3 seta a wtedy chyba grał gorzej) to ja jestem skłonny wierzyć w wygraną

robel 153

robel

Użytkownik
Mnie też się mecz bardzo podobał. Przede wszystkim był bardzo emocjonujący i muszę przyznać że szkoda że to nie był finał. Co do typu na finał, według mnie powinien wygrać Federer, choć postanowiłem po kilku wtopach ze nie będę obstawiał do końca turnieju. Nadal nie gra źle, ale Fedek naprawdę od pierwszej rundy robi wrażenie, nie spuszcza z tonu i w ogóle ile razy ten Nadal może wygrywać RG&#39;s?

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Federer = szacunek, od początku meczu wyglądał dobrze, w 3 secie jak to zawsze u niego w takich meczach przestój, Djoković dziś nie był sobą, słaby serwis i gdyby Roger wykorzystał trochę więcej BP to mecz byłby szybszy. Fajnie jest oglądać Federera takiego jak za dawnych czasów.
Co do finału to Nadal dla mnie z meczu na mecz coraz lepiej, dziś również sporo lepsza gra niż w ćwierćfinale. Na finał może nie będzie to forma najwyższa ale już wysoka i mecz powinien być rewelacyjny do oglądania. Oby tylko Federer nie przegrał tego spotkania w głowie.
Ja i tak typuje na zwycięzce Nadala, to jest jego teren i nie wierzę by dał sobie odebrać tytuł. Jeżeli jednak Federer wygra, to śmiało można stawiać zwycięstwo jego także w Wimbledonie, bo dla Szwajcara pokonanie 2 największych rywali i wygrana RG po raz drugi to będzie wielki kopniak do przodu, i ten sezon może należeć wtedy do niego.

prof 56,6K

prof

Użytkownik
W finale watpie aby Nadal stuknal Federera w 3 setach jesli juz to 4-5 setow ale mysle ze tym razem Szwajcar ma spore szanse na pokonanie Hiszpana.

Po RG mysle ze spokojnie mozna postawic koncowy triumf Rogera w Halle na trawie , no a potem oczywiscie Wimbledon gdzie napewno bedzie glownym faworytem do zwyciestwa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom