KUPON #S07 lvBET
Paok vs Spartak Moskwa
# over 2.0 # 1.73 5
Trencin vs Feyenord # over 2.0 # 1.30 3
Vitesse vs Basel # over 2.0 # 1.32 1
to jest dramat, cały mecz strzelić się gospodarzom nie chciało, a jak strzeliło Basel w 93 to już było za późno, dramat.
STAWKA: 500 PLN
AKO: 2.97
EW: 1306.22 PLN
Mecz PAOK vs Spartak - kurs mocno przesadzony, PAOK z Bazyleą pokazał, że potrafi strzelać, świetnie pokazał się Prijovic m.in. Spartak w ostatnich spotkaniach - brak skuteczności przede wszystkim Promes w gazie, ale jeszcze poprawi celownik i będzie dobrze, dla mnie mecz na spokojny over, gram bezpiecznie over 20 po b. dobrym kursie. Dwa pozostałem spotkania dla mnie jako
podbicie AKO, ale równie warte gry.
Bazylea po utracie kilku piłkarzy nie prezentuje się najlepiej, PAOK obnażył ich słabości, strzelając bramki, sami Szwajcarzy wykreowali kilka sytuacji, jednak nie byli w stanie nic poradzić. Vitesse - przeciętna ekipa Holenderska przede wszystkim zagra ofensywnie, tak jak grali w lidze tak zagrają w
el.
LE, nie widzę innej opcji, może być jeden z ciekawszych meczy tej rundy,
No i spotkanie Trenczyna z Feyenordem, Feyenord - bardzo dobrze z przodu, świetni zawodnicy, sporo bramek i średnia obrona w mojej ocenie, a Trenczyn cóż mogliśmy się przekonać, że to dobrze ofensywnie grająca ekipa, która na pewno postraszy graczy z Roterdamu, również tutaj bezpiecznie over 2.0, myślę, że spokojnie do zagrania.
Generalnie w moim odczuciu dobre AKO, może zdarzyć się jakiś zwrot, jednak w razie trafienia wpadnie dobra kwota ???? pzdr!