>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

NEC NIJMEGEN - WILLEM II
Typ : NEC Nijmegen @ 1,55 Unibet

Rzeczywiście typ na NEC Nijmegen wydaje się bardzo ciakawy. Ostatnio forma Willem II jest tragiczna. Z 10 meczów wygrali zaledwie jeden i to z gorszym od siebie RKC Waalwijk 2:1 na własnym obiekcie. Punktowali jeszcez tylko w remisowym meczu z ADO Den Haag 1:1. To również miało miejsce na własnym stadionie. Rywale czyli RKC jest na 18msc , a ADO na16msc. Pomiędzy nimi jest Willem więc to pokazuje jeszcze bardziej fatalną dyspozycje Willem. Z rywalami mocniejszymi nie punktują w ogóle.

Dla porównania forma NEC jakby poszła w góre. Z ostatnich 10 meczow wygrali 5, przegrali natomiast z czołówką ligi tj dwuktornie z Ajaxem ( w tym raz w Pucharze Holandii dopiero po dogr) i po razie z PSV i Twente. A jaki poziom prezentuje wymieniony tercet wie kazdy obserwator Eredivisie. Dodając do tego tragiczny bilans Willem II na wyjazdach mamy naprawde bardzo ciekawy typ na zwycięstwo NEC.
Patrząc również na ostatnie bezpośrednich 10 spotkań na boiksu w Nijmegen to miejscowe NEC wygralo 8 takich potyczek , raz przegrywajac i raz remisując. W chwili obecnej Willem gra najgorzej ze wszystkich w Eredivisie i myślę że warto postawic na NEC Nijmegen.

----------------------
No i oczywiście na kuponie nie może w dniu dzisiejszym zabraknąc Bayernu Monachium. Nie będe się rozpływał nad grą Bawarczyków po raz kolejny. Poprostu są lepsi obecnie i powinni wygrac z Fiorą która dodatkowo przyjedize oslabiona na ten mecz.

Kupon # 22

⚽NEC Nijmegen - Willem II Typ : 1 @ 1,55✅2:1
⚽Bayern Monachium - Fiorentina Typ : 1 @ 1,45✅2:1
AKO KURS : 2,25 Unibet
STAWKA : 40zł
EW WYGRANA : 89,90zł✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
EUROPA League
Ktoś chce coś przeczytac o tych meczach to co nieco popisałem na ich temat w dziale Liga Europejska ;)

Kupon #25

⚽Ajax Amsterdam - Juventus Turyn Typ : Ajax strzeli gola @ 1,33✅1:2
⚽Lille - Fenerbahce Typ : 1 @ 1,75✅2:1
⚽Twente - Werder Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,93⛔1:0
AKO KURS : 4,49 Unibet
STAWKA : 30zł ⛔
EW WYGRANA : 134,76zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
O wszystkim przeczytacie &lt;&lt;TUTAJ&gt;&gt;

Kupon #26

⚽FC Liverpool - Unirea Typ : 1 @ 1,28✅1:0
⚽Atl.Madryt - Galatasaray Typ : 1 @ 1,62⛔1:1
⚽Panathinaikos - AS Roma Typ : Poniżej 2,5 gola @ 1,70⛔3:2
AKO KURS : 3,53 Unibet
EW WYGRANA : 105,75zł

Jeszcze myślę nad czymś na IO, bo coś ciekawego nawet zaobserwowałem więc coś może postawie ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Biathlon - Vancouver 2010 ????
Póki co śledziłem uwaznie biegi biathlonowe w Vancouver i muszę przyznac że ciekawy to sport jest. Dużo się dzieje, wiele zmian w ciągu biegu. Tak coś mnie natknęło by spróbowac swoich sił w wytypowaniu czegoś na dzień dzisiejszy. Przed Nami biegi kobiet i panów. Ozcywiście nie gram tego w dublach czy singlach tylko puszczam mini taśme za dyszke. Zobaczymy jak będzie;) Oto moje typy :

Kupon #27

▶Bjoerndalen - Greis Typ : 1 @ 1,50✅2-10
▶Ferry - Kruglov Typ : 1 @ 1,60⛔42-11
▶Henkel - Berger Typ : 1 @ 1,65⛔6-1
▶Wilhelm - Domracheva Typ : 1 @ 1,60⛔4-3
▶Svendsen - Landertinger Typ : 1 @ 1,55✅1-23
AKO KURS : 9,82 Unibet
STAWKA : 10zł ⛔
EW WYGRANA : 98,20zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
PLUS Liga ????
Srodek moim zdaniem slabszy od Reski. Szczerbaniuk juz starszy ale pokazuje dobra gre jednak nie rowna sie ni jak z kosokiem albo grzybem, Gladyr gra lepiej ale w bloku ma gorsza skutecznosc.
VS

RESOVIA RZESZÓW- ZAKSA KĘDZIERZYN KOŹLE​

Sam właśnie miałem odnieśc się do kilku kwestii czyli dzisiejszych meczów. Akurat z cytowanym zdaniem zgodzic się nie moge. ZAKSA gra równie dobrze a może nawet i lepiej środkiem. Uważam że zaraz po Skzre to właśnie Krzyzstof Stelmach ma najlepszą pare środkowych w zespole. I co ważne Masny wiele gra tym środkiem. Kosok owszem dobrze wszedł do zespołu, ale Grzyb w mojej opinii jest słabszy od dwójki środkowych ZAKSy. Może i Redwitz gra kombinmacyjnie, ale Masny nie jest pod tym wzgldem słabzsy. Mnie 1,40 kurs na Resovie nie przekonuje. O ile ze słabymi Bulgarami pograli pewnie to dzisiaj czeka ich trudne zadanie. ZAKSA może i się męczyła w Radomiu z Jadarem, ale to nadal zespól mogący pokonac każdego. Ja się powstrzymuje przed typowaniem zwycięzcy, widze duże value w kursie na Kędzierzyn Koźle. Aż szkoda że tego meczu nie będzie w telewizji... W mojej opinii zapowiada się wyrównany bój i wcale tak łatwo jak myslisz nie będzie. Tutaj już na poważnie toczyc się będzie walka o jak najlepsze rozstawienie przed play off. 1 mecz ZAKSA wygrała u siebie 3:0. Wtedy świetnie grali zagrywką, która jest ich bardzo mocnym elementem.Kto wie czy dzisiaj nie dojdzie do tie breaka.... Ja bym typowal to spotkanie tak :
Typ : Powyżej 185,5pkt @ 1,90 Unibet

---------------------------------------

Wieluń u siebie zagra z rozpędzonym Jastrzębskim Węglem. Może i rozpędzony to słowo nie na miejscu bo ostatnio zatrzymała ich Resovia, ale JSW gra naprawde dobrze. Wieluń wygrał z Delectą która leje każdy jak chce i kiedy chce. Wieluń w pierwszym meczu postawił się mocno Jastrzębianom w ich hali. Wtedy jednak beniaminek gral na przysłowiowym &quot;gazie&quot; nowicjusza. teraz nic nie wskazuje na to by mogli urwac punkty Jastrzębianom.
Typ : Jastrzębski Węgiel -1,5seta @ 1,50 Unibet

Kupon #28

:siata:Wieluń - Jastrzębski Węgiel Typ : Jastrzębski -1,5seta @ 1,50✅1:3
:siata:Resovia - ZAKSA Typ : Powyżej 185,5pkt @ 1,90⛔173pkt
AKO KURS : 2,85 Unibet
EW WYGRANA : 85,50zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Vancouver 2010 - Ski Jumping Individual: Large Hill
Na średniej skoczni nic nie stawiałem bo tam minimalne różnice decydują o tym kto wygrywa, teraz na dużej skoczni widze trzy ciekawe typy.

Owszem Morgi to Mistrz Olimpijski z dużej skoczni zTurynu, ale teraz brakuje mu tego błysku. Wczoraj w kwalach kiedy skakali z Małyszem z tej samej belki nr 14 to Adam wygrał o ponad 4m odległością. Morgi owszem czołówka, ale sądze że na miejsca 4-7. Małysz wiadomo walczy o medale, a forme ma mega.

Uhrmann może i dobrze wypadł na średniej, ale teraz wróże mu gorsze miejsce. Kranjec im większa skocznia tym lepiej się czuje, a ta w Whistler ma HS dalekie. Polatac mozna dobrze.

Ahonen mimo iż na treningach nie skacze może tak daleko to zawsze konkurs motywuje go podwójnie, a szczególnie IO gdzie marzy mu się medal, o to będzei ciężko, ale pokonanie Loitzla wydaje się realne. Wolfgang nie zadziwił nas na średniej skoczni gdzie dawalo mu się wiecej szans z wiadomego względu jego odbicia i not za styl. Na dużej nie skacze tak dobrze i po takim kursie można spróbowac zagrac na Fina.

Kupon # 29

▶Małysz - Morgenstern Typ : 1 @ 1,72✅
▶Kranjec - Uhrmann Typ : 1 @ 1,60✅
▶Ahonen - Loitzl Typ : 1 @ 2,10⛔
AKO KURS : 5,78 Unibet
STAWKA : 20zł ⛔
EW WYGRANA : 115,58zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

WEST HAM - HULL CITY
Typ : West Ham @ 1,75 Unibet

Na sobotnie popołudnie warto jeszce zaufac West Hamowi który miezry się z Hull. Hull jak wiemy cieniutko na wyjazdach 0-4-9, ledwo 7 strzelonych bramek. WHU ciekawie wzmocnił skład zimą. Przyszli Mido, McCarthy, kontuzje wyleczył wkońcu Carlton Cole i już strzela bramki jak w poprzedniej kolejce przeciwko Birmingham. Na chwile obecną nie zagrają w zespole Młotów Boa Morte, Hines, Ilunga , Davenport, Gabbidon, a występ McCarthy wazył sie będize do ostatniej chwili. West Ham w swoich meczach nie kalkuluje. Przez to i przez kotnzuje tracili mnóstwo pkt w początkowej fazie sezonu. Teraz muszą odrabaic bo widmo spadku zajrzało w oczy, a nikt sobie nie wyobraża PremierLeague bez WHU.
Hull także walczy o utrzymanie, ale Jimmy Bullard głowny rozgrywający nie grał przez 11 tygodni. teraz na ten mecz ma wrócic jednak to wcale takie nie jest pewne i można oczekiwac że trener nie zaryzykuje jego zdrowia jeszcze. Ponadto niedostępni na ten mecz będą : Ashbee,Geovanni , Ghilas , Marney.
Hull wygrali ledwo 1 z 12 ostatnich meczów PremierLeague.Na wyjeździe nie wygrali od 18 meczów! Ostatnio napsuli niby krwi faworytom tj zremisowali z Chelsea i pokonali Manchester City. Może i WHU formą też nie grzeszył, ale wzmocnienia i powroty zawodników po kontuzji sprawiają że jestem w stanie na nich postawic.
------------------------
VS

HAMBURGER SV - EINTRACHT FRANKFURT
Typ : HSV @ 1,48 Unibet

O wiele ciekawszym typem myślę że jest wygrana HSV. Przed tygodniem przełamali niemoc w Bundeslidze i wygrali na trudnym terenie w Stuttagrcie 3:1. Passe zwycięstw podtrzymali przeciwko PSV w Lidze Europejskiej. Jak wyglądał ten mecz ciężko mi powiezdiec bo nie widziałem nawet skrótow. Ze statystyk widac że to wyrównany pojedynek był zatem tym bardziej zwycięstwo cenne. Bardzo dobra wiadomosc to taka że do dyspozycji jest Ze Roberto. Ruud van Nistelrooy równiez udanie wszedł do zespołu i już zapewnił w swoim debiucie 3pkt HSV. Jednak to jest taki napastnik że w kazdej lidze sobie poradzi. Petric trzeba przyznac że też robi wiele zamieszania ale brakuje mu skuteczności. Szkoda tylko że dalej brakowac będzie m.in Elia. No i Trochowski jak to ostatnio zacznie na ławce. Eintracht to taki średniak ze wskazaniem na góre w tym sezonie. Jednak w Hamburgu gra im się źle. Dodatkowo po raz kolejny brakuje napasntików Fenina, Amanatidisa, Bajramovica. Na szpicy ma więc zagrac Halil ALtintop który raczej jest pomocnikiem. Debiutu w zespole też nie miał za dobrego. Ciezko więc oczekiwca że w tym meczu coś pokaże dobrego. No i wracając jeszcze do bilansu ogólnego gier w Hambirgu to Eintracht wygrał tu 8 razy w 41 meczach, no ale to odległe czasy, a biorąc pod uwage te teraźniejsze to ostatni raz w 1998roku a wcześniejsze 7 meczów to 6 porażek i remis. Sądze że to HSV jest faworytem i potwierdzi to na boisku. Jeżeli chcą nawiązac jeszcze walke o LM z Schalke to muszą wygrywac, a szansa na zbliżenie do rywala jest bowiem S04 zagra w Wolfsbugru czyli będize to sentymentalna podróż dla Magatha;)

Kupon #30

⚽West Ham - Hull Typ : 1 @ 1,75✅3:0
⚽Hamburger SV - Eintracht Typ : 1 @ 1,48⛔0:0????
AKO KURS : 2,59 Unibet
STAWKA : 40zł ⛔
EW WYGRANA : 103,60zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
I już ostatni kupon na ilośc bramek w poszczególnych meczach. Myślalem by dodac także Celtic ale The Boys bez McGeady&#39;ego i z tragiczną obroną więc nie ruszam.
-----------------

VS

EVERTON LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED
Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,93 Unibet

Mecz zapowiada się bardzo ciekawie. Diabły owszem czeka ciężka potyczka na Goodison Park. Everton ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji się znajduje. Osłabienia ManU na dzsiaj to Nani i Ferdinand zawieszeni, a Giggs i O&#39;Shea nie grają z powodu kontuzji. Kadra jest na tyle szeroka że kazdego są w stanie zastapic. Vidic - Evans na środku będą spisywac się dobrze. A co do Browna to trzeba powiedziec że owszem to gracz nieprzewidywalny, ale ostatnio już jakby pewniej gra( lepiej nie zapeszac ..). Warto też przypomniec że ten mecz ma szczególne znaczenie dla Rooneya bo przecież to na Goodison Park zaczał poważną kariere i tutaj zdobył pierwszego gola w PremierLeague. Teraz ma ich już ponad 100! Forme ma nieziemską więc można się spodziwac kolejnych bramek.
W zespole Evertonu zabraknie Fellainiego, Anichebe, Jagielka, Hibbert, a pod znakiem zapytania stoją występy Senderosa i Cahilla.
Mecze między oboma zespołami wyraźnie nie leżą Evertonowi. Na ostatnich 29 potyczek wygrali ledwo jedną w 2005r. Everton nie przegrał u siebie od 6 spotkań (4 wygrał), ogólnie w 11 meczach ma 1 porazke na koncie przeciwko LFC. Forme mają dobrą co już powiedziałem. To również ważny mecz dla Louisa Sahy. Przecież grał w ManU. teraz świetnie sobie radzi w Evertonie dla którego zdobył już 15 bramek w tym sezonie z czego 13 w lidze. Konfrontacja Saha - Rooney zapowiada się ciekawie. Sądze że najlepszym wyborem w tym meczu może byc postawienie na over2,5gola. United ma Rooneya, Everton ma Sahe, coś powinni strzelic jedni i drudzy tak myslę. Zapowiada się raczej otwarty mecz z obu stron.

Kupon #31

⚽Everton - Manchester United Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,93✅3:1
⚽RC Lens - Monaco Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,55⛔3:0
⚽Genoa - Udinese Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,85✅3:0
AKO KURS : 5,53 Unibet
STAWKA : 20zl ⛔
EW WYGRANA : 110,69zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

WERDER BREMA - LEVERKUSEN
Typ : Oba strzelą? TAK @ 1,48 Unibet

Wspominałem wcześniej że mam ciekawy typ na mecz Werder- Leverkusen. Zatem krótko o tym. Sila ofensywna Werderu znana każdemu, nie ma co pisac ponownie banałów na ten temat. Leverkusen lider nie pzregrał jeszcze w tym sezonie. Wczoraj zremisował Bayern. Szansa na odskoczenie jest,ale mecz trudny. Tą sytuacje którą zaraz przedstawie zauważyłem już w poprzednim sezonie jednak wtedy się srogo na tym zawiodłem bo okazala się nieskuteczna. Myślę więc że nic dwa razy się nie zdarzy i teraz wróci to do &quot;normy&quot;. Otóż historia bezpośrednich starc na Weserstadion a było tych meczów 17 w ostatnich latach pokazuje że za każdym razem (wyjątek poprzedni sezon 0:2) oba zespoły strzelały bramke! Passa bardzo spora wierze że tym razem uda się to obu zespołom na co duża szansa jest. Werder przeciwko Twente miał sporo okazji lezc Boschker stawał im na przeszkodzie bo bronił jak w transie. Derdiyok z Kiessslingiem po stronie Aptekarzy potrafią nie jedną defensywe rozmotnowac. U Aptekarzy zabraknie Rolfesa i Hyypii.
-----------------------

Zdecydowanego fawrotya widze w typie na Aston Ville. Burnley gra fatalnie na wyjazdach co widzi kazdy. AV walczy jeszcze zaciekle o 4msc. U siebie takie mecze należy więc wygrywac. Martin O&#39;Neill dzisiaj nie ma do dyspozycji Roe Cookera i Harewooda. A więc większych strat nie ma. Do skladu wraca Agbonlahor. Dzisiejszy mecz jeżeli wygrają będzie pierwszą wygraną na Villa Park od 2 miesięcy! Aż nie chce sie w to wierzyc że ich indolencja trwa tak długo! Burnley wygrało w ostatnich 14 meczach tylko raz. AV nie przegrało ani razu w 10 spotkaniach ostatnio. Często może padał i remis, ale dzisiaj raczej na to się nie zanosi moim zdaniem. Stawiam na przekonujące zwycięstwo AV.
Typ : Aston Villa @ 1,33 Unibet

vS

AS ROMA - CATANIA
Typ : Roma @ 1,40​

Passa Romy kres zaznała w Atenach w meczu Ligi Europejskiej. Wczoraj po remisie Interu jest szansa na kolejne zbliżenie się do pozycji lidera. Catania może i nie przegrała od 5 spotkań w lidze , ale na obcych stadionach nie grają olśniewająco. Z bezpośrednich meczów to moze i nie jest to wygodny rywal dla Galliorossich, ale na Stadio Olimpico ogrywali go już wielokrotnie. Do tego bilans 10-0-2 i świetna gra sugeruje by stawiac na Rome. Niestety złą informacją po meczu z Panathinaikosem w LE jest uraz mięśnia uda bramkarza Julio Sergio, który pzrez najbliższych kilka spotkań nie pojawi się w bramce. Jego miejsce ma zając Doni. Ponadto w dalszym ciągu zabraknie Luci Toniego, a także Francesco Tottiego. Pod znakiem zapytania stoi występ Perrotty. Jednak Roma gra obecnie bardzo dobrze i nawet bez tych zawodników jest w stanie sobie poradzic. w Ataku walczący Vucinic, Baptista też walczak stara się jak może. W pomocy ważne że jest de Rossi który poukłada gre. Trzeba liczyc że Doni nie popełni błędów, które w tym sezonie już mu się zdarzały.

ROMA : Doni – Motta, Juan, Burdisso, Riise – De Rossi, Pizarro – Taddei, Brighi, Baptista – Vucinic

CATANIA : Andujar – Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano – Izco, Carboni, Ricchiuti – Mascara, Maxi Lopez, Llama

Kupon #32

⚽Werder- Leverkusen Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,48✅2:2
⚽Aston Villa - BUrnley Typ : 1 @ 1,33✅5:2
⚽AS Roma - Catania Typ : 1 @ 1,40✅1:0
AKO KURS : 2,76 Unibet
STAWKA : 40zł
EW WYGRANA : 110,23zł✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wpisuje w oddzielnych postach aby było bardziej widoczne to na co stawiam bo posty dośc dlugie i tak wychodzą...

VS

FIORENTINA - LIVORNO
Typ : Fiorentina @ 1,57 Unibet

Myślę że to odpowiedni moment na przelamanie zlej passy w wykonaniu Violi. Co prawda zabraknie Mutu, Montolivo, Gamberini, Santana , Kroldrup to i tak jestem skłonny zaryzykowac i postawic na Fiorentine. Już w meczu co prawda przegranym, ale z AS Romą cisneli i mieli mnóstwo okazji na bramki. Szczególnie można miec pretensje do Gilardino za niewykorzystywanie sytuacji. Potem kolejka porażka z Sampą i w meczu LM skrzywdzeni przez arbitra w 89min kiedy uznał bramke ze spalonego. Ostatnio też trzeba przyznac że Viola miala bardzo trudny rozklad gier. Mierzyli się przecież z BayernemM, Sampdorią, Romą, Interem, Palermo, Cagliari a to zespoły będące w bardzo dobrej formie. Dzisiaj czeka ich pojedynek z Livorno. Livorno oprócz takich niespodzianek jak remis z Milanem na San Siro czy urwanie pkt słabemu Juve nie radzi sobie najlepiej. Porazka z Bologną czyli meczu za 6pkt dla nich. Na moje to dzisiaj Fiora się przelamie wkońcu. Tak się jeszcze przy tym meczu zastanawiam nad underem i nie wiem co lepsze...

FIORENTINA: Frey - Comotto, Felipe, Natali, Pasqual - Bolatti, Donadel - Marchionni, Jovetic, Vargas - Gilardino

LIVORNO:
Rubinho - Perticone, Rivas, Knezevic - Raimondi, Moro, Mozart, Filippini, Bergvold - Tavano, Lucarelli

VS

PALERMO - LAZIO
Typ : Powyżej 2,5gola @ 2,10 Unibet

Bardzo interesująco zapowiada się również mecz na Sycylii gdzie zawita Lazio. Lazio które pod wodzą nowego trenera dobrze zagrało z Parma. Posadzenie na ławce Zarate dało efekt. Wszedł on w koncówce i przypieczetował 3pkt. Palermo u siebie gra efektownie, strzela dużo bramek. Lazio co prawda wygląda na team underowy w tym sezonie jednak ostatni mecz natknąl w nich nowego dcuha i sądze że na Sycylie przyjadą z zamiarem gry w otwarte karty i powalczą o pełną pule. A ma kto tam grac! Ciekawie wygląda mi w tym meczu typ na over2,5gola. U jednych jak i drugich ma kto strzelac bramki. Bezpośrednie starcia na stadionie Palermo często były widowiskowe. Takie wyniki w poprzednich latach jak 2:2,3:3, 3:1 czy 0:3 to odzwierciedlają. Po takim kursie jestem skłonny tak postawic ;)

Kupon #33

⚽Fiorentina - Livorno Typ : 1 @ 1,57✅2:1
⚽Palermo - Lazio Rzym Typ : Powyżej 2,5gola @ 2,10✅3:1
AKO KURS : 3,30 Unibet
STAWKA : 30zł
EW WYGRANA : 98,91zł✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jeżeli miałbym stawiac na któregoś z &quot;wielkich&quot; czyli Juve i Milan to raczej wybiore opcje na AC Milan. W meczu z ManU dobrą partie rozgrywał Ronaldinho. To taki Ronnie jak za najlepszych lat. Dużo dryblował i stwarzał okazje sobie jak i partnerom. Owszem Bari niewygodny rywal dla każdego, ale dzisiaj bez Parisi , Donda , Kutuzov , Ranocchia , Pisano , Langella , Kamata. Milan co prawda też ma swoje problemy jak absnecja Seedorfa czy brak dobrych bocznych obronców, po raz kolejny po bokach zagrają Favalli i Abate.
To jednak promyk nadzieji pojawia się patrzac na formacje ataku gdzie trio Ronaldinho-Pato- Boriello jest w stanie nękac rywali. Bari owszem u siebie punktuje, ale ostatnie mecze nie najlepsze w ich wykonaniu. Czas by Milan powrócił do gry z okresu kończącego rok 2009. Wtedy grali naprawde dobrze.
Typ : AC Milan @ 2,05 Unibet

----------------
VS

FREIBURG - HERTHA BERLIN
Typ : Hertha @ 2,60 Unibet

Jezeli idzie o niedzielne to kusi by zaryzykowac na Herthe Berlin. Z kim jak nie z Freiburgiem i kiedy jak nie z Freiburgiem zaczną wygrywac? Freiburg to najgozrej grający zespół ostatnio. Przegrywa na potęge. To Hertha nawet tyle nie pzegrywa obecnie. Bo nad nimi ciąży fatum remisów które notabene ich nie zadowalają bo nie prowadzą do upragnionej bezpiecznej strefy. Wczoraj powiało optymizmem na Olympiastadion po remisie z Benficą 1:1 w LE. Druga połowa całkiem udana w ich wykonaniu. Po gzre Herthy widac że barzdo chcą, maja co ważne sytuacji wiele, brakuje tylko wykończenia. Dodatkowo Freiburg us iebie to jeden z najgorzej grających zespołów. Ledwo 5 bramek strzelonych w 10 meczach o tym świadczy. Hertha jest w stanie tam się reaktywowac tak sadze a kurs @2,90 do zaakceptowania.

O mezcu FC Porto może coś napisze to wtedy wrzuce ;)

Kupon #34

⚽Bari - AC Milan Typ : 2 @ 2,05✅0:2
⚽FC Porto - Sporting Braga Typ : 1 @ 1,80✅5:1
⚽Freiburg- Hertha Berlin Typ : 2 @ 2,65✅0:3
AKO KURS : 9,78 Unibet
STAWKA : 20zł
EW WYGRANA : 195,57zł✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Póki co ładnie dzisiaj wyszło, czekam jeszcze na Porto i Milan i jestem dobrej myśli ;)
Teraz kupon IO Vancouver 2010, o hoku w dziale odpowiednim napisalem &quot;banały&quot;

Kupon #35

▶Ole Einar Bjoerndalen TOP3 @ 1,60⛔27msc????
:hokej:Rosja - Czechy Typ : 1 @ 1,75✅4:2
:hokej:Kanada- USA Typ : 1 @ 1,60⛔3:5
AKO KURS : 4,48 Unibet
STAWKA : 20zl⛔
EW WYGRANA : 89,60zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Pora wkońcu na jakieś statystyki za miesiąc LUTY.

Kupony : 35
Trafione : ✅14
Nietrafione : ⛔21
Suma stawek : 1010zł
Suma wygranych na kuponach : 1334,08zł
Zysk / Strata : ✅ 324,08zł
YIELD : 32,09%

Z trafianiem kuponów czasem bywa różnie, ale póki co jestem &quot;heppi&quot; z lutego, a przed Nami jeszcze przeciez cały tydzień grania więc moooże warto zaglądac do tego tematu ;) Oczywiście postaram się coś zaproponowac od siebie.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Na dzisiaj wymyśliłem cos takiego. Oferta bez szału mimo wszystko...

Kupon #36

⚽Manchester United - West Ham Typ : ManU -1 @ 1,62✅3:0
⚽Olympiakos - Bordeaux Typ : Ponizej 2,5gola @ 1,55✅0:1
⚽Benfica Lizbona - Hertha Berlin Typ : 1 @ 1,33✅4:0
AKO KURS : 3,34 Unibet
STAWKA : 30zl
EW WYGRANA : 100,19zł✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

DELECTA BYDGOSZCZ - JADAR RADOM
Typ : Jadar +2,5seta @ 1,50 Unibet

Dzisiaj jeden mecz Delecta - Jadar lepiej skupmy się na meczach aniżeli ocenianiu poszczególnych graczy jak się zachowują/zachowali. Bo powraca ciągle przypadek Lambourna, ktorego już nie zobaczymy w Bydgoszczy. Dzisiaj do Luczniczki przyjeżdza Jadar Radom. KIedy zobaczylem @1,20 na żalosną Delecte to się głośno zaśmialem ???? i pomyślalem co za człowiek wystawial takie kursy. Czy oni nie widza jak ta drużyna się prezentuje ? hehe. W zespole sporo zawirowań, o sytuacji Lambourna wie już każdy. Dzisiaj na libero powraca Michał Dębiec. Mówi się że dzisiaj Wspanialy ma wyjśc od początku z Konarskim w ataku i Pieczonka na przyjęciu. Do kwadratu dla rezerwowych mają pójśc Gruszka i Szymański. W dodatku jak &lt;&lt;TUTAJ&gt;&gt; słusznie zauwazył Pavlinho styl w jaki prowadzi Waldek zespół jest wręcz podwórkowy, widac że sobie nie radzi z tmy za dobrze. To co się ostatnio działo w klubie bez wątpienia zostaje w glowach. Może i Delecta wkońcu wygra, ale po kursie @1,20 na nich stawiac to paranoja, dlatego uwazam że Jadar stac nawet na zdobycie punktów w tym meczu, ale stawiam bezpieczniej że ugrają co najmniej jednego seta. Ostatnio z Olsztynem walczyli jak równy z równym więc niech nawet wygrają dzisiejszy mecz i pokażą miejsce w szyku Galaretkom!

Kupon #37

:siata:Delecta Bydgoszcz - Jadar Radom Typ : Jadar +2,5seta @ 1,50✅3:1
⚽Szachtar Donieck - Fulham Typ : 1 @ 1,53⛔1:1
AKO KURS : 2,30 Unibet
STAWKA : 40zl ⛔
EW WYGRANA : 91,80zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dzisiaj lekko i bez szaleństw tylko jeden kupon sobie puszczam, oferta mi nie podoba się , dużo meczów takich na styku, bardziej skupie się na analizie meczów niedizelnych ;)

Kupon #38

⚽Chelsea Londyn - Manchester City Typ : 1 @ 1,45⛔2:4
⚽Stuttgart- Eintracht Frankfurt typ : 1 @ 1,60✅2:1
⚽Ol.Lyon - Nicea Typ : 1 @ 1,33✅2:0
:siata:Warszawa- Wieluń Typ : 1 @ 1,43⛔2:3
AKO KURS : 4,38 Unibet
STAWKA : 20zł ⛔
EW WYGRANA : 87,63zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

FC LIVERPOOL - BLACKBURN ROVERS
Typ : Liverpool @ 1,35 Unibet

Niby to wyświechtany banał że LFC musi wygrac by się liczyc w walce o TOP4, ale tak przecież jest w rzeczywistości. City dzisiaj wygrali na trudnym terenie. Ktoś z dwójki Everton lub Tottenham straci punkty bo zespoły grają bezpośredni mecz więc The Reds po ewentualnym zwycięstwie mogą nawet wyprzedzic Tottenham jeżeli ten by przegrał. Jak to się potocznie mówi to Blackburn już nic w tym sezonie nie grozi. Ani awans do pucharów ani spadek z ligi. Niby Blackburn jest ostatnio dobrze dysponowane, ale gdy tylko rusza się poza Ewood Park to punktów przywozi jak na lekartswo. Ostatnie zwycięstwo wyjazdowe miało miejsce 22 listopada! LFC możę nie zachwyca efektywnym stylem gry jak w poprzednim sezonie, ale systematycznie zaczyna punktowac ostatnio. Jednak zwycięstwa to zwycięstwa. Benitezowi wkońcu po kontuzjach wraca wielu piłkarzy i tak w tym meczu nie zobaczymy tylko Skrtela i od dłuższego czasu już pauzującego Johnsona, a także zawieszonego za kartki z derbów Kyrgiakosa. Najwazniesze to że wrócił Torres. Wiadomo ile on znaczy dla zespołu bo Kuyt tego nie daje, w ogóle czasem się dziwie czemu Babel nie gra od poczatku tylko wpuszcza Riere... Kuyt ostatnio strzela sporo bramek. Myślę że u siebie Liverpool powinien wygrac, jeżeli nie to strata do ManCity wynosic już będzie 5pkt i jeden rozegrany mecz więcej! Jest więc o co grac i musza poważnie do tego podejśc. Sądze że wygrają spokojnie ze słabo na wyjazdach grającym Blackburn któremu równiez na Anfield się za dobrze nie wiedzie.

VS

GENOA - BOLOGNA
Typ : Genoa @ 1,65 Unibet

Już od popzredniego sezonu wiadomo że przyjeżdzając do Genui rywale mają nie wiele do powiedznia. W tym sezonie jest podobnie. Genoa ma bilas 9-3-1. Przed tygodniem pokazali swoją wyższośc nad Udinese wygrywając 3:0. W tym meczu co prawda zabraknie Acquafreski zdobywcy 2 goli z meczu przeciwko Udine, ale w dalszym ciągu jest przecież Palacio, Suazo czy Sculli który ma zastąpic &quot;Polaka&quot;. Zabraknie jeszcze Palladino.
Bologna ma bardziej znaczące braki, szczególnie absencja Di Vaio jest wyraźna. Ponadto zabraknie jeszcze Appiaha,Mutarellego, Pisanu i Modesto. Bologna nie sądze by rzuciła się jakoś do ataków w tym meczu. Zalayeta to nie ten typ napastnika, on musi dostac dokładną piłkę. Brak Di Vaio będzie widoczny. Ja tam stawiam na Genoe;)

Kupon #39

⚽FC Liverpool - Blackburn Typ : 1 @ 1,35✅2:1
⚽Genoa - Bologna Typ : 1 @ 1,65⛔3:4
⚽AC Milan - Atalanta Typ : 1 @ 1,35✅3:1
AKO KURS : 2,94 Unibet
EW WYGRANA : 88,21zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

MANCHESTER UNITED - ASTON VILLA
Typ : ManU @ 1,80 Unibet

To że mecz na Wembley wie chyba kazdy. Ferguson nie ma do dyspozycji zawieszonego za kartki Naniego, kontuzjowanych Andersona, O&#39;Shea, Hargraevesa, Giggsa, Ferdinanda. Zagadką jest kto ma zagrac w bramce w tym meczu. Szanse Fostera oceniam najmniej, chociaz ten akurat przeciwko WHU nieoczekiwanie wyszedł od poczatku. Sądze jednak że szanse dostanie Kuszczak. Fergie myśli aby posadzic Rooneya na ławce! Sam zainteresowany jednak ma wielką nadzieje zagrac, ale boss chce dac mu odetchnąc bo Anglik wychodził od poczatku w 17 meczach z rzędu. Ta roszada ma zapewnic mu wytchnienie i aby jego potencjał zachowac na kluczowe mecze sezonu. Kilku zawodników może byc za to pewnych występu, jak Fregie zapowiedział to zamierza dac pograc, Evansowi, Rafaelowi i Gibsonowi. Zatem obrona pewnie w składzie Rafael, Vidic, Evans, Evra, w pomocy spodziewam się wspomnianego już Gibsona, Valencie, Parka i Carricka. Jeżeli mialby nie zagrac Rooney to sądze że wyjdzie osamotniony Berbatov na szpicy i w pomocy dojdzie osoba Fletchera. Możliwości kilka jest.
W AV sytuacja kadrowa stabilna. Braknie tylko Harewooda i Roe Cookera.
ManU w tym sezonie już dwukrotnie mierzyło rękawice z Aston Villą. Na Old Trafford przegrali 0:1, na Villa Park padł remis 1:1. Wtedy jednak Diabły musiały od około 30min grac w 10 po cz.kartce dla Naniego którego notabene i w tym meczu nie zobaczymy. W tamtym meczu mieli wiele okazji na wygranie mimo gry w oslabieniu. Czyżby do trzech razy sztuka ? ;)

Tottenham na White Hart Line podejmie Everton. Everton który ostatnio gra fenomenalnie. Co prawda odpadli z Ligi Europejskiej po porażce na Alvalade ze Sportingiem Lizbona, ale w PremierLeague z czołówką w ostatnim czasie zachwycali wręcz. Kto wie czy jak tak dalej będą grali to nie włączą się jeszcze do walki o top4? Przechodząc do meczu to w ekipie Tottenhamu zabraknie Cudicini, Jenasa, Woodgate, Lennona, Kinga, a jak podaje BBC pod znakiem zapytania występy Corluki, Palaciosa, Defoe,Croucha! Jeżeli wszyscy mieli by nie zagrac to można powiedziec że istny szpital. Tottenham ostatnio nie zachwycał, co innego Everton. W zespole gości zabraknie Cahilla, Fellainiego, Senderosa i Hibberta. Pod znakiem zapytania Jagielka i Anichebe.
Ostatnie wizyty Evertonu na tym obiekcie to 3 wygrane z rzędu. Jednak tak na dobrą sprawe ciężko cokolwiek tutaj przewidziec. Kursy sugerują żeby stawiac na Tottenham jednak ja tego na pewno nie uczynie. Jak już to moooże warto się skusic w strone x2, albo że goście strzelą gola.
Everton strzeli gola @ 1,40 Unibet

VS

JUVENTUS TURYN - PALERMO
Typ : Palermo strzeli gola @ 1,53 Unibet

Apropo spotkania Juve z Palermo to znowu w bramce Manninger, tak jak przeciwko Ajaxowi w LE. Wtedy Ajax nie wykorzystał jego niepewnych wyjśc do dośrodkowań. Dwukrotnie zrobił ten sam błąd i nie potrafił chwycic piłki. Ajax tego nie wykorzystał bo brakowalo parametrow w zespole. Palermo ma roslego Cavaniego. Jeżeli by zagrali biorąc pod uwage to co napisałem to szane na to że coś strzelą są naprawde spore. Juve z przoduu też nie wiele w tamtym meczu zrobiło. Jedyne zagrożenie stworzyli sobie po rzutach rożnych kiedy dwukrotnie zawodnicy Ajaxu wybijali z linii bramkowej a raz Sissoko trafił w słupek. Z gry wyglądało to bardzo kiepsko jeżeli idzie o ofensywe. Kontuzji doznał ponownie Amauri, więc w ataku raczej duet Del Piero - Trezeguet. Juve niby punktuje ostatnio systematycznie ale nie zachwyca. W ostatnich sześciu meczach tylko w jednym nie stracili bramki. Do tego dojdzie Manninger w bramce i grające ofensywnie Palermo to sądze że jest spora szansa na powodzenie tego typu. Palermo jedynie bez Bresciano, Miccoli jest i spółka gotowi na mecz;)

Kupon #40

⚽Aston Villa - Manchester United Typ : 2 @ 1,80✅1:2
⚽Tottenham- Everton Typ : Everton strzeli gola @ 1,40✅2:1
⚽Juventus - Palermo Typ : Palermo strzeli gola @ 1,53✅0:2
AKO KURS : 3,86 Unibet
STAWKA: 30zł
EW WYGRANA : 115,67zł✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom