>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rivalo

nas 78

nas

Użytkownik
zrobiłem kolejne wpłaty, znowu jakas wypłata i dezaktywowane konto :+D

Ktoś juz o tym wczoraj wspominał. Jak widac eliminuja odrazu tych co wygraja za ich bonus⛔⛔⛔

L 0

lakukaraczaa

Użytkownik
odpisują w ogole na maile? już 4 puściłem i żadnej odpowiedzi, bonus nie został dodany, narazie wielka kupa :/
edit: przyznanie bonusu trwało 24h, podobnie jak odpowiedź na maile. Cóż, lepiej późno niż wcale ????

J 18

joepike

Użytkownik
czy ktoś się niedawno u nich rejestrował? u mnie występuje problem z logowaniem. próbowałem zresetować hasło ale niestety nie dochodzi do mnie żaden mail (spam sprawdzony). od kilku dni nie mam od nich żadnej odpowiedzi na wysyłane przeze mnie wiadomości.

dspk666 7,8K

dspk666

Użytkownik
troche poczytałęm wasze opinie i postanowiłem zrezygnować z gry u nich bo po co skoro robia problemy ? ALE ku mojemu zdziwieniu podczas wyplaty przez moneybroker zero problemu zero weryfikacji a kase ugrałem na bonusie na MS14 , wiec ja moge polecic !

paprykarz1983 22

paprykarz1983

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Podzielę się swoim doświadczeniem z Rivalo. Wpłaciłem w połowie maja 100zł, dostałem drugie 100zł jako bonus powitalny. Musiałem obrócić 5x200zł czyli 1000zł po kursie zdarzenie min.2,0. Stan obrotu pokazują czytelnie - jest informacja ile jeszcze pozostało, aby można było wypłacić. Po wykonaniu obrotu zleciłem wypłatę 160zł. Wypłacili bez żadnej weryfikacji. Wypłatę zleciłem w piątek wieczorem, w poniedziałek rano kasa była na koncie. Przez miesiąc grania u nich nie miałem problemów z logowaniem, żadnego postawionego zakładu mi nie anulowali. Fajne jest to, że w razie pomyłki można samemu anulować błędny zakład. Moim zdaniem dobry buk do wyciągnięcia bonusu, do grania średni (słabe kursy, duża marża w porównaniu z bet365)
&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

J 18

joepike

Użytkownik
Cóż u mnie nadal zero kontaktu. Konto dezaktywowane, żadne maile nie dochodzą, czy to do przypomnienia hasła czy na prośbę o kontakt.
Niestety brak czatu powoduje że problem raczej nie będzie rozwiązany.

Tak jedynie z ciekawości, jeśli dostanie ktoś niższe limity niż 26 EUR na zdarzenia pre-match proszę o odnotowanie w tym temacie.

K 0

kolczastyyy

Użytkownik
Czy osoby, które ugrały coś na bonusie i spełniły warunki obrotu (i które też pisały o dezaktywacji konta) odzyskały od nich pieniądze? Mi częściowo zatwierdzili dokumenty, co dziwne jeden zatwierdzili dziś z samego rana, na inne czekam. Na maile na razie nie odpisują. Wpłaciłem depozyt 200 zł, dostałem bonus i w tej chwili chciałbym wypłacić wygraną (ponad 2,5k), ale czuje się trochę zaniepokojony po tym co piszecie. Mam się spodziewać kłopotów?

N 15

nowax1982

Użytkownik
Wypłacisz swoje pieniądze ale musisz uzbroić się w cierpliwość odnośnie weryfikacji. Dodatkowo spodziewaj się telefonu od nich.
Pozdrawiam.

N 15

nowax1982

Użytkownik
No to normalne , że masz status czeka na zatwierdzenie. Jak zweryfikują to dostaniesz maila i zmieni się status na zaakceptowane lub odrzucone.

K 0

kolczastyyy

Użytkownik
Po kilku godzinach zaakceptowali wszystkie dokumenty i udało się zlecić wypłatę. Czekamy aż wpadnie na konto, choć spodziewam się jeszcze telefonu (przy wypłacie wpisywało się numer tel. komórkowego, ważne żeby tam dodać +48, bo inaczej nie przechodziło).

K 0

kolczastyyy

Użytkownik
Przepraszam za podwójny post, najwyżej będzie do usunięcia.
NOWAX1982 napisał mi PW, ale nie mogę odpowiedziec, bo nie mam jeszcze 10 postów na forum. Wpisałem +48 przed moim numerem telefonu.
Dziś miałem od nich telefon. Przemaglowali mnie z każdej strony, nie mam nic do ukrycia, dlatego zgodnie z prawdą na wszystko odpowiedziałem. Na końcu rozmowy usłyszałem, że telefoniczną weryfikację musi zatwierdzić jeszcze dział bezpieczeństwa. Pytanie ile po takiej weryfikacji czeka się na wypłatę?

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Gra tam ktos jeszcze?? Przeczytalem wszystkie opinie i nie jestem zdecydowany czy warto sie nimi wyklocac pozniej o naleznie pieniadze. Zmienilo sie cos teraz pod tym wzgledem?A i jeszcze jedno, w porownywarkach kursowych nie ma Rivalo, jaki inny buk ma takie same kursy jak Rivalo?

Do góry Bottom