Jeszcze nigdy w mojej karierze bukmacherskiej nie miałem kontaktu z tak żałosnym bukmacherem jak Rivalo. Wpłaciłem tam dużą kwotę, bo dostrzegłem bardzo ciekawy kurs na poziomie 1.12 co było dla mnie jak lokata , i juz na początku ogarnął mnie śmiech z tego załoznego portalu , na kurs 1.12 mialem 470!! PLN limitu :grin::grin::grin: . Piekło zaczęło sie pozniej .... zanim zaakceptowali dokumenty minął chyba tydzień, z 15 razy musiałem im cos dosyłac , to bo nie wyraźne(choc wczesniej wszystkie firmy od bet365 po
Bet770 to zaakceptowały) , to krawędzi dokumentu nie widać , na samym końcu zażądali pajace jeszcze dokumentu przy twarzy ..... choć nie brałem od nich bonusu !!! Bylem już szczęśliwy ze weryfikacja zakończona i w koncu odzyskam moje wpłacone pieniądze a tu następna niespodzianka .... pomimo wykonania jednokrotnego obrotu dalej nie mogę wypłacić pieniędzy bo wymyślili sobie, ze kurs po którym obróciłem był za niski
Odradzam wszystkim korzystanie z usług tego pseudo-bukmachera , korzystając z ich usług to jedynie nerwicy się można nabawić