>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Referendum

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No faktycznie to już teraz. Trochę mnie zaniepokoił ten sondaż, że na pewno pójdzie 32% a 20% się waha bo pograłem tez tą frekwencję poniżej 32.
Sprawdzałem wybory do europarlamentu i było coś koło 25% więc zakładam, ze teraz może być podobnie.
Dobrze, że będzie padać.

S 135

seba96

Użytkownik
Szkoda, że w dniu referendum PKW nie będzie informowało o cząstkowej frekwencji np. do godziny 17:00. Przynajmniej człowiek mógłby wiedzieć czego się spodziewać, a tak to dopiero dowiemy się wszystkiego dopiero w poniedziałek albo we wtorek.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Szkoda, że w dniu referendum PKW nie będzie informowało o cząstkowej frekwencji np. do godziny 17:00. Przynajmniej człowiek mógłby wiedzieć czego się spodziewać, a tak to dopiero dowiemy się wszystkiego dopiero w poniedziałek albo we wtorek.
Będzie na pewno badanie Exit Poll, które jest bardzo dokładne i zawsze zbliżone do wyników na poziomie +/- 1%. Będziemy wiedzieć zaraz jak minie cisza wyborcza.

jerzywalec 3,9K

jerzywalec

Użytkownik
Z informacji PAP uzyskanych w TVP, TVN24 i Polsacie wynika, że żadna z tych stacji nie planuje wieczoru referendalnego, w którym byłyby prezentowane wyniki badań exit poll.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Wystarczy sledzic na twiterze Marcina Palade, ktory sie zajmuje sondazami i wszyskimi badaniami i bedziesz wiedziec co i jak ;)

J 127

jester72

Użytkownik
Wystarczy sledzic na twiterze Marcina Palade, ktory sie zajmuje sondazami i wszyskimi badaniami i bedziesz wiedziec co i jak ;)
A skąd ktokolwiek będzie miał wyniki skoro nie będzie żądnego exit poll? A nie będzie bo za to trzeba zapłacić. A przy takim &quot;zainteresowaniu&quot; referendum nikomu się to pewnie nie opłaca i stąd pozostanie nam czekanie do poniedziałku kiedy spłyną cząstkowe wyniki i coś będzie już wiadomo.
Zresztą ja postanowiłem zagrać mini tasiemkę w Millenium połączoną z wyborami, więc i tak poczekam do 25X:
Frekwencja poniżej 25,5% - trochę te linie pospadały, ale jak widzę co się dzieje wokół referendum i jak czytam wypowiedzi polityków głównie lewicy i PSL, że się absolutnie nie wybierają, plus to samo wielu publicystów różnych opcji, to powinno to wejść.
Pytanie drugie o finansowanie partii - ponad 81,5% przeciw utrzymaniu - pójdą ci którzy są przekonani, a z sondaży plus ten właśnie czynnik wynika że linia powinna być łatwo przekroczona.
PO poniżej 26,5% - nie jest to linia STSu ale i tego PO targana aferami nie przekroczy, średnia sondaży za sierpień dla PO to ok 24,5%, będzie trzeba to wrzucę link, plus zjazd spowodowany nowymi taśmami i aferą NIKu
SLD więcej niż PSL - Zlew na fali wznoszącej, wreszcie zjednoczony, kontra chłopy, osiem lat w rządzie i z Burym jako ciężar, wynik może być tylko jeden ????
Razem z tego ako 6,88 po odjęciu podatku 6,05. Zagrałem tam ze względu na możliwość łączenia kilku różnych zakładów dot referendum i wyborów.

S 135

seba96

Użytkownik
W sumie to włączając TV widać jak media olewają to referendum. Dzisiaj ani jednego słówka o referendum. Mają czas jeszcze jutro, bo w sobotę już cisza przedreferendalna, ale wątpię, żeby powiedzieli coś na ten temat. Myślę, że jak będzie 20% to będzie całkiem przyzwoity wynik. A i pogoda maksymalnie do 18 stopni i z opadami.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
A skąd ktokolwiek będzie miał wyniki skoro nie będzie żądnego exit poll? A nie będzie bo za to trzeba zapłacić. A przy takim &quot;zainteresowaniu&quot; referendum nikomu się to pewnie nie opłaca i stąd pozostanie nam czekanie do poniedziałku kiedy spłyną cząstkowe wyniki i coś będzie już wiadomo.
Polecam poczekac i potem komentowac, beda czastkowe informacje, zreszta nie problem podzwonic do znajomych jak beda w komisji i spytac ile osob bylo oni to tam zapisuja i potem na probie 10-15 komisji bedzie wiadomo .

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Frekwencja ogólnopolska 22% - mniej/więcej kurs 2,25 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅✅✅
Frekwencja ogólnopolska 24% - mniej/więcej kurs 2,02 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅✅✅
Frekwencja ogólnopolska 26% - mniej/więcej kurs 1,80 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅✅✅
Frekwencja ogólnopolska 22% - mniej/więcej + kto lepszy PiS/PO w wyborach parlamentarnych kurs łączny 2,52 buk: STS ŚREDNIA STAWKA ✅✅✅ (jak PO będzie lepsze od PiS czego im życzę z całego serca wyedytuję, na razie to utopia)
Frekwencja ogólnopolska 24% - mniej/więcej + kto lepszy PiS/PO w wyborach parlamentarnych kurs łączny 2,22 buk: STS ŚREDNIA STAWKA ✅✅✅ (jak PO będzie lepsze od PiS czego im życzę z całego serca wyedytuję, na razie to utopia)
Zważywszy na zapowiadaną pogodę i obecne poparcie Pana Kukiza na poziomie 9% uważam, że już 6 września nastąpi klęska demokracji ✅✅✅ i na to głosowanie pójdzie najniższa ilość osób w historii Polski ✅✅✅ - zwolennicy Kukiza i to nie wszyscy. Myślę, że nie więcej niż 15% ✅✅✅. Pograłem wysokimi i średnimi stawkami, wcześniej pograłem na poniżej 32%, ale za mało ???? Myślę, że buki będą do piątku czyli jutra obniżali jeszcze te kursy.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
REFERENDUM:
Frekwencja ogólnopolska 24% - mniej/więcej kurs 1,80 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅✅✅
Frekwencja ogólnopolska 22% - mniej/więcej kurs 2,10 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅✅✅
Postanowiłem jeszcze dodatkowo w to wejść.
Gorąco polecam granie na KAŻDĄ linię wystawioną przez buki
na under frekwencji. Macie jeszcze tylko ok 50 min. bo jest cisza wyborcza i mogą zdjąć te zakłady o północy. Przed chwilą przeczytałem &quot;rekomendacje&quot; różnych osób publicznych i wiele w ogóle na nie nie idzie. Wałęsa nie idzie np., ale też z PiSu nie idą. Jeśli w Polsce w normalnej sytuacji nie mamy za dużej frekwencji to co będzie teraz ? Nikt o tym nie mówi, nic się nie dzieje - kompletna CISZA. W 2014 do europarlamentu gdzie był 100 razy większy szum medialny było 22,3%.
Ludzie - kasa leży na ulicy, trzeba ją tylko wziąć co ja już zrobiłem, bardzo grubo.

Otrzymane punkty reputacji: +6
J 1,3K

jasper

Użytkownik
Wasze undery na dobrej drodze, u mnie w sklepie Trojpaka wzięło do 10:00, 9 osób, a do teraz 16 klientów było. Ogólnie małe zainteresowanie, a zamowilem 1200 zestawów.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dzięki panowie za te informacje, ale radzę ich nie podawać dzisiaj do 22. Zresztą jakiś mod niech tam gdzie trzeba, się wykaże i usunie te posty bo podawanie jakiś informacji także dotyczących frekwencji jest złamaniem ciszy wyborczej za cą są ogromne kary, albo sami je skasujcie. A ja tak ok. 22 jak by ktoś wysłał jakieś info ze swojej komisji czy zdobył jakieś info to byłbym wdzięczny. Po 22 kończy się cisza.
Oczywiście post blady9mks nie jest o frekwencji więc może być ???? . Tylko ty jasper zmień.

Otrzymane punkty reputacji: +6
blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Dzięki panowie za te informacje, ale radzę ich nie podawać dzisiaj do 22. Zresztą jakiś mod niech tam gdzie trzeba, się wykaże i usunie te posty bo podawanie jakiś informacji także dotyczących frekwencji jest złamaniem ciszy wyborczej za cą są ogromne kary, albo sami je skasujcie. A ja tak ok. 22 jak by ktoś wysłał jakieś info ze swojej komisji czy zdobył jakieś info to byłbym wdzięczny. Po 22 kończy się cisza.

Oczywiście post blady9mks nie jest o frekwencji więc może być ???? . Tylko ty jasper zmień.
Adamo ja sie zajmuje bankowoscia ;)

Do góry Bottom