>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Referendum

polikum 54

polikum

Użytkownik
Dziękuję, już widzę. Natomiast w samej ofercie Unibetu nie widzę w tej chwili zakładu na frekwencję. Wchodzę w POLITYKĘ, następnie POLSKĘ, mam tam dwa zakłady na referendum, ale merytoryczne bardziej niż dot. frekwencji. Źle patrzę czy jednak już zdjęli?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dziękuję, już widzę. Natomiast w samej ofercie Unibetu nie widzę w tej chwili zakładu na frekwencję. Wchodzę w POLITYKĘ, następnie POLSKĘ, mam tam dwa zakłady na referendum, ale merytoryczne bardziej niż dot. frekwencji. Źle patrzę czy jednak już zdjęli?
Już zdjęli. Zapewne niebawem pojawi się ponownie podobny zakład, ale z bardziej prawdopodobną linią.

polikum 54

polikum

Użytkownik
Ach, cóż za pech - w dzisiejszych czasach wpadka takiej skali i aż taka lokata to chyba jednak mega rzadkość ???? Tymczasem czuwamy, ciekawi mnie jaką dadzą korektę (osobiście nie widzę szans na frekwencję powyżej 29%).

T 13

thomas2304

Użytkownik
Już pojawiła się nowa teraz jest kurs 1.7 na mniej niż 50%. Co jak dla mnie jest też promocją. 1.3 za wprowadzeniem jednomandatowych okręgów wyborczych a 3.2 przeciw.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Dlaczego 1.3 że ludzię zagłosują za jednomandatowymi? Dla mnie prędzej że na nie zagłosują.
Ci co nie beda chcieli miec Jow-ow to nie pojda na Referendum ,a pojda tylko Ci co chca zaglosowac za tym aby Jowy byly. Dlatego to tez pefka jest.

W kazdym referendum, gdzie osoba nie chce danej rzeczy po prostu nie idzie, bo tak jest latwiej - mniejsza frekwencja niewiazace. ;)

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Raczej peffką jest to @1,16 że ludzie zagłosują przeciw finansowania partii z budżetu. Wiadomo jaka jest mentalność ludzi &quot;TE ZŁODZIEJE JESZCZE Z MOICH PININDZY MAJĄ DOSTAWAĆ?&quot; nie ma na to mojej zgody ???? a że nie ma zgody na brak zgody to oczywiste.
Pomijam fakt że ludzie nie ogarniają że jakby nie było finansowania z budżetu to byłoby prawie tak wesoło jak na Ukrainie czy Białorusi i takie PO po 8 latach nigdy by już władzy nie oddało. Ale to nie jest ważne.

A zakład na frekwencję ponownie wycofany ????

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Raczej peffką jest to @1,16 że ludzie zagłosują przeciw finansowania partii z budżetu. Wiadomo jaka jest mentalność ludzi &quot;TE ZŁODZIEJE JESZCZE Z MOICH PININDZY MAJĄ DOSTAWAĆ?&quot; nie ma na to mojej zgody ???? a że nie ma zgody na brak zgody to oczywiste.
Pomijam fakt że ludzie nie ogarniają że jakby nie było finansowania z budżetu to byłoby prawie tak wesoło jak na Ukrainie czy Białorusi i takie PO po 8 latach nigdy by już władzy nie oddało. Ale to nie jest ważne.

Wszedlem nie wierzylem w to co widze , robilem wplate , odswiezam Oni a tam brak ;((( no kurde , toc to perelka , kto zdazyl zagrac to trzymam kciuki by nie wycofali , bo latwy hajs panowie ;) !!

M 13

mantra

Użytkownik
I co sądzicie o tym, żeby postawić grubiej na to, że Polacy zagłosują za JOWami?.
W Unibecie dalej stoi kurs 1.3. Zgadzam się z opinią blady9mks i szczerze mówiąc dziwię się wystawieniem tego zakładu po takim kursie.

pagni 138

pagni

Użytkownik

Mentalność wszystkich ludzi. Ci co pójdą na referendum może mają świadomość &quot;syndromu Ukrainy&quot; i może się ogarną. W tym przypadku kurs 5,75 na TAK może ma jakieś value ?

M 13

mantra

Użytkownik
Mentalność wszystkich ludzi. Ci co pójdą na referendum może mają świadomość &quot;syndromu Ukrainy&quot; i może się ogarną. W tym przypadku kurs 5,75 na TAK może ma jakieś value ?
Genialne.
Value przebite kilkukrotnie, wchodzę 5/10. A tak szczerze dla mnie te 1,1 pewniejsze niż śmierć i gdyby nie lepszy kurs i wahania nad JOWami to bym na to stawiał dom. Nie można pojedynczego zakładu na referendum łączyć z niczym innym w ako. Szkoda.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1374,title,Sondaz-dla-Faktow-TVN-Polacy-chca-zmian-we-wszystkich-kwestiach-poruszanych-w-referendum,wid,17796310,wiadomosc.html
Tydzień do wyborów, a ja codziennie robię research w internecie...

J 127

jester72

Użytkownik
blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Tak jak juz mowilem, kazde z tych pytan to jest peffka , po prostu ci co nie beda chcieli zmian nie pojda zaglosowac, mala czesc Polakow pojdzie i zaglosuje za stanem rzeczy jaki jest teraz.
Ci co pojda beda to w glownej mierze wyborcy Kukiz i ktorzy chca tych Jowow ;)

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie ma value, Ci co są za utrzymaniem finansowania z budżetu na to referendum nie idą. Tak samo przeciwnicy JOW-ów też na referendum nie idą.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Przestancie gadac o jakims value czy nie .
JOWy Tak
Finansowanie NIE
Na korzysc podatnika TAK
I ta sa peffki, CI ktorzy chca zmian pojda na referundum i tak zaglosuja, a tym ktorym sie to podoba co jest teraz nie podniosa swoich dup i nie pojda zaglosowac.
Macie przyklad z referendum w Warszawie jak chcieli odwolac HGW, 90 pare % bylo na tak, ale Ci co chcieli by zostala po prostu nie poszli i nie dobili frekwencji i daltego zostala ona i tak bylo jest i bedzie ;)

Do góry Bottom