Już zdjęli. Zapewne niebawem pojawi się ponownie podobny zakład, ale z bardziej prawdopodobną linią.Dziękuję, już widzę. Natomiast w samej ofercie Unibetu nie widzę w tej chwili zakładu na frekwencję. Wchodzę w POLITYKĘ, następnie POLSKĘ, mam tam dwa zakłady na referendum, ale merytoryczne bardziej niż dot. frekwencji. Źle patrzę czy jednak już zdjęli?
W sts'ie dopiero się pojawi.jaki bukmacher ma to w ofercie? we wspomnianym sts'ie nie widzę. z góry dzięki.
Ci co nie beda chcieli miec Jow-ow to nie pojda na Referendum ,a pojda tylko Ci co chca zaglosowac za tym aby Jowy byly. Dlatego to tez pefka jest.Dlaczego 1.3 że ludzię zagłosują za jednomandatowymi? Dla mnie prędzej że na nie zagłosują.
Wszedlem nie wierzylem w to co widze , robilem wplate , odswiezam Oni a tam brak ;((( no kurde , toc to perelka , kto zdazyl zagrac to trzymam kciuki by nie wycofali , bo latwy hajs panowie !!Raczej peffką jest to @1,16 że ludzie zagłosują przeciw finansowania partii z budżetu. Wiadomo jaka jest mentalność ludzi "TE ZŁODZIEJE JESZCZE Z MOICH PININDZY MAJĄ DOSTAWAĆ?" nie ma na to mojej zgody ???? a że nie ma zgody na brak zgody to oczywiste.
Pomijam fakt że ludzie nie ogarniają że jakby nie było finansowania z budżetu to byłoby prawie tak wesoło jak na Ukrainie czy Białorusi i takie PO po 8 latach nigdy by już władzy nie oddało. Ale to nie jest ważne.
A zakład na frekwencję ponownie wycofany ????
Mentalność wszystkich ludzi. Ci co pójdą na referendum może mają świadomość "syndromu Ukrainy" i może się ogarną. W tym przypadku kurs 5,75 na TAK może ma jakieś value ?Raczej peffką jest to @1,16 że ludzie zagłosują przeciw finansowania partii z budżetu. Wiadomo jaka jest mentalność ludzi "TE ZŁODZIEJE JESZCZE Z MOICH PININDZY MAJĄ DOSTAWAĆ?" nie ma na to mojej zgody ???? a że nie ma zgody na brak zgody to oczywiste.
Pomijam fakt że ludzie nie ogarniają że jakby nie było finansowania z budżetu to byłoby prawie tak wesoło jak na Ukrainie czy Białorusi i takie PO po 8 latach nigdy by już władzy nie oddało. Ale to nie jest ważne.
A zakład na frekwencję ponownie wycofany ????
Genialne.Mentalność wszystkich ludzi. Ci co pójdą na referendum może mają świadomość "syndromu Ukrainy" i może się ogarną. W tym przypadku kurs 5,75 na TAK może ma jakieś value ?
Właściwa linia frekwencji to moim zdaniem jakieś 26-30%. I koło tego się zakręci. Jeszcze tylko czynnik pogodowy może nieco ją zmienić.Genialne.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1374,title,Sondaz-dla-Faktow-TVN-Polacy-chca-zmian-we-wszystkich-kwestiach-poruszanych-w-referendum,wid,17796310,wiadomosc.html
Tydzień do wyborów, a ja codziennie robię research w internecie...
Nie ma value, Ci co są za utrzymaniem finansowania z budżetu na to referendum nie idą. Tak samo przeciwnicy JOW-ów też na referendum nie idą.Mentalność wszystkich ludzi. Ci co pójdą na referendum może mają świadomość "syndromu Ukrainy" i może się ogarną. W tym przypadku kurs 5,75 na TAK może ma jakieś value ?