Liverpool przeciętny... :-| Sorry, ale chyba nie rozmawiamy o tym samym klubie... Jest to najlepiej poukładana ekipa w Europie pod względem taktycznym, gdzie dobiera się piłkarzy pod taktykę, a nie za nazwisko, czego przykładem wciąż jest Real Madryt. "Real odrazu ruszy i pokaże miejsce w szeregu". No z pewnością pokazał to miejsce, swoje także :jezora:Liverpool jest naprawde przeciętny, w lidze męczą każdy mecz, akurat to, że z Man City 1-1 a Real wysoka wygrana to nie ma dużego znaczenia. Tu już tyle zostało napisane, że nie ma sensu potwarzać tych samych argumnetów, według mnie będzie wygrana Realu raczej spokojna 1-0, 2-0. Benitez ma problem z obroną i zapewne po błędach znów będzie sporo sytuacji dla Hiszpanów. Real gra ładnie, z polotem, sporo atakuje, nie zdziwie się jak wygrają nawet wyżej niż 2-0, może 3-1. Carragher jeszcze jakoś gra i Arbeloa chociaż popełnia głupie faule ale ten Skrtel i Dossena to ciency. Zresztą Liverpool jak nie ma pomocy sędziów to niewiele zdziała, ile razy można się nabierać na te niby faule na Gerrardzie, nie sądze aby tak dziś ten mecz wyglądał, Real odrazu ruszy i pokaze Liverpoolowi miejsce w szeregu.
A to moja wypowiedź przed meczem, żeby nie było, że piszę po fakcie.
Według mnie to Liverpool przejdzie dalej... Real to oczywiście potęga europejskiej piłki, ale nic to nie znaczy w pojedynku z Benitezem. Tak, Benitezem, bo ten człowiek potrafi tak ustawić swoją ekipę, by ona narzuciła swój styl gry ekipie teoretycznie mocniejszej. Widoczne to jest właśnie w CL. Super obrona + taka sama taktyka = czyste konto w Madrycie.