>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Real Madryt - Liverpool FC

Status
Zamknięty.
Q 0

qra

Użytkownik
Liverpool jest naprawde przeciętny, w lidze męczą każdy mecz, akurat to, że z Man City 1-1 a Real wysoka wygrana to nie ma dużego znaczenia. Tu już tyle zostało napisane, że nie ma sensu potwarzać tych samych argumnetów, według mnie będzie wygrana Realu raczej spokojna 1-0, 2-0. Benitez ma problem z obroną i zapewne po błędach znów będzie sporo sytuacji dla Hiszpanów. Real gra ładnie, z polotem, sporo atakuje, nie zdziwie się jak wygrają nawet wyżej niż 2-0, może 3-1. Carragher jeszcze jakoś gra i Arbeloa chociaż popełnia głupie faule ale ten Skrtel i Dossena to ciency. Zresztą Liverpool jak nie ma pomocy sędziów to niewiele zdziała, ile razy można się nabierać na te niby faule na Gerrardzie, nie sądze aby tak dziś ten mecz wyglądał, Real odrazu ruszy i pokaze Liverpoolowi miejsce w szeregu.
Liverpool przeciętny... :-| Sorry, ale chyba nie rozmawiamy o tym samym klubie... Jest to najlepiej poukładana ekipa w Europie pod względem taktycznym, gdzie dobiera się piłkarzy pod taktykę, a nie za nazwisko, czego przykładem wciąż jest Real Madryt. &quot;Real odrazu ruszy i pokaże miejsce w szeregu&quot;. No z pewnością pokazał to miejsce, swoje także :jezora:

A to moja wypowiedź przed meczem, żeby nie było, że piszę po fakcie.

Według mnie to Liverpool przejdzie dalej... Real to oczywiście potęga europejskiej piłki, ale nic to nie znaczy w pojedynku z Benitezem. Tak, Benitezem, bo ten człowiek potrafi tak ustawić swoją ekipę, by ona narzuciła swój styl gry ekipie teoretycznie mocniejszej. Widoczne to jest właśnie w CL. Super obrona + taka sama taktyka = czyste konto w Madrycie.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
?????????????
czy ty jesteś przekonany że Real grał dobrze??????????????

ja spodziewałem sie nawałnicy od 5 sekundy meczu a tu Real zszokował mnie-kibica The Reds.
Na Anfield nie mają czego szukać,bo to teren nie do zdobycia :p
z całym szacunem dla Realu
ale kibicuje im w lidze-oby ją wygrali
Wiesz , ja fanem Realu nie jestem i im nie kibicuję nawet , ale wydawało mi się , że przez pierwsze 20 min to Real był bardzo często w posiadaniu piłki , a gracze Liverpoolu tylko wykopywali ją do przodu na uwolnienie , tworząc nieliczne akcje. Później już było zupełnie inaczej , gracze The Reds nie pozwalali na tworzenie takich akcji . Teraz to już chyba Real nie przejdzie do dalszej fazy Ligi Mistrzów , a Liverpool znów będzie walczył ???? Benitez robi swoje , za każdym razem Liverpool w Lidze Mistrzów spisuje się dobrze.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Wiesz , ja fanem Realu nie jestem i im nie kibicuję nawet , ale wydawało mi się , że przez pierwsze 20 min to Real był bardzo często w posiadaniu piłki
Bo początek w wykonaniu Realu był obiecujący i można było się spodziewać, że w końcu pokonają Reine. Liczy się jednak końcowy rezultat, który Liv osiągnął przy odrobinie szczęścia i w rewanżu wątpię, by Real mógł coś zdziałać.

np. ze nazwisko takie jakie nosi pewien popularny aktor... z tego co kojarze
Nawet pierwsze dwie litery imienia takie same ;)

lukash 63

lukash

Użytkownik
Moim zdaniem występ Realu we wczorajszym spotkaniu to totalna katastrofa !!! Wczoraj uświadomiłem sobie, ze skończyła się era wielkiego Realu, któremu żaden zespół nie dosięgał do pięt i już dgługo tak nie będzie ... Na własnym stadionie przegrali z Benitezem, który wygrał z nimi mecz jeszcze w szatni na kartce. Dziwi mnie postawa troche Ternera Ramosa, który albo nie potrafił, albo nie chceial na tro reagowac. Bramka dla Liverpoolu dość przypadkowa i nie mam o to żalu do &quot;królewskich&quot;, alecz o to ,że na wałsnym stadionie rzy ogromnej publiczności nie potrafili zagrozić poważniej bramce Reiny.... Totana klapa nie widze szans w rewanżu, chociaż bardzo bym tego chciał bo jestem ich wiernym kibicem od lat.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Liczy się jednak końcowy rezultat, który Liv osiągnął przy odrobinie szczęścia i w rewanżu wątpię, by Real mógł coś zdziałać.
Jaka odrobina szczęścia? Nie rozumiem... jeśli masz na myśli bramkę to sprawa jest prosta. Jest rzut wolny, to pilnuje się rywala z polu karnym. Real nie upilnował dało bramkę i tyle!
Real miał pełno rzutów rożnych które były bite daleko nie bardzo wiadomo gdzie... nie potrafili tego wykorzystać to ich problem.
Moim zdaniem występ Realu we wczorajszym spotkaniu to totalna katastrofa !!! Wczoraj uświadomiłem sobie, ze skończyła się era wielkiego Realu, któremu żaden zespół nie dosięgał do pięt i już dgługo tak nie będzie...
To już się kolego dawno stało. Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłeś. Ale Realu nie było w ćwierćfinale LM od 2004 roku!
To co pisałem wcześniej. Era Del Bosque, Zidana, Figo, Carlosa się skończyła a wraz z nimi wyniki w Europie.
Kasa i &quot;gwiazdy&quot; to nie wszystko.
&quot;Lać&quot; 6-1 to Oni mogą w lidze Gijon.
Wypowiedź Ramosa po meczu:
Liverpool przez całe spotkanie czekał na swoją szansę i zadał cios w końcówce. Gdyby miało być sprawiedliwie, mecz powinien skończyć się remisem 0:0.
No właśnie. LFC czekali na okazję aby zadać taki cios. Real jakoś nie potrafił zadać takiego ciosu. Jakby mecz zakończył się 0-0 to Ramos powiedziałby, że sprawiedliwy rezultat byłby 1-0 dla Królewskich. Takie marudzenie po meczu...

adizg 6

adizg

Użytkownik
Już nie raz mówiono o tym... Real nie ma złych piłkarzy. Oni są dobrzy... dopóki nie zaczynają grać w Realu...
Epoka niedawnych Roberto Carlosa, Zidana, Figo itd. się skończyła. A razem z nimi wyniki w Europie... Pozostało jeszcze kilku &quot;twardzieli&quot; jak Casillas, Raul, Guti w składzie. Reszta to gwiazdy, które jednak w Europie nie potrafią zaistnieć.
No np. Higuain, Gago, Marcelo, Diarra, Ramos byli wielkimi graczami przed przyjsciem a teraz graja dno????
Nie gadaj glupot prosze, rozumiem ze jestes kibicem Liverpoolu i musisz sie jakos wyzyc na kibicach Realu, ale nie przesadzaj ???? bo smieszne to jest
Real jest w formie, graja teraz dobrze, ale Benitez zniszczyl taktycznie Ramosa:kwasny4565:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie gadaj glupot prosze, rozumiem ze jestes kibicem Liverpoolu i musisz sie jakos wyzyc na kibicach Realu, ale nie przesadzaj ???? bo smieszne to jest
Real jest w formie, graja teraz dobrze, ale Benitez zniszczyl taktycznie Ramosa:kwasny4565:
Weź człowieku sam nie pisz głupot bo żal to czytać.
Zobacz co pisałeś przed meczem.
Moim zdaniem zdecydowanie Real, przynajmniej u siebie, moze nie jestem obiektywny zbytnio, bo jestem kibicem Realu, ale wydaje mi sie ze w obecnej dyspozycji sa w stanie spokojnie ograc Liverpool na Bernabeu. Wydaje mi sie ze w koncu goscie sie zainteresowali liga krajowa i walka na dwoch frontach moze nie okazac sie dobrym wyborem ;) Moim zdaniem warto zaryzykowac na typ, ze Real nie straci w tym meczu bramki, sa bardzo dobrze poukladani w defensywie odkad przyszedl Ramos, nie traca prawie w ogole bramek (bramka z Gijon to bardziej chyba z rozluznienia :p)
Czemu ma nie zagrac? ???? Chyba ze Ramos tak zdecyduje, ale szczerze watpie.
Oczekuje i wierze w zwyciestwo dzisiaj, na wlasnym boisku trzeba wygrywac pojedynki pucharowe. Na pewno bedzie to ciezki i zaciety mecz, ale wierze ze Real wygra przewaga nawet 2 bramek ???? Obym sie nie przeliczyl...
Twoje zdanie o zdecydowanym, spokojnym zwycięstwie Realu możesz sobie wsadzić w buty. Przewaga dwóch bramek... jasne ???? ???? ????
Trochę pokory człowieku. Jak już okazałeś się pseudo znawcą zapatrzonym w swój klub to mogłeś już nic nie pisać. Czasami lepiej coś przemilczeć.
Kto kogo zniszczył mnie w ogóle nie obchodzi! Zrozum to. Liczy się wynik.
Skoro Real ma takich świetnych piłkarzy, sam pisałeś, że Ramos podobno ich poukładał to widać byli za słabi na piłkarzy Liverpoolu i Beniteza który poukładał ich.
Rozumiesz?
A jak to się dzieje, że wielki Real nie może awansować do ćwierćfinału od 2004 roku w LM?
Ramos w tym sezonie nic nie zdobędzie i go wyrzucą pewnie. W przyszłym roku też będzie z co najmniej dwóch trenerów. Najlepiej ich zmieniać co 5-8 kolejek w La Liga...
3maj się ;)

adizg 6

adizg

Użytkownik
Weź człowieku sam nie pisz głupot bo żal to czytać.
Zobacz co pisałeś przed meczem.

Twoje zdanie o zdecydowanym, spokojnym zwycięstwie Realu możesz sobie wsadzić w buty. Przewaga dwóch bramek... jasne ???? ???? ????
Trochę pokory człowieku. Jak już okazałeś się pseudo znawcą zapatrzonym w swój klub to mogłeś już nic nie pisać. Czasami lepiej coś przemilczeć.
Kto kogo zniszczył mnie w ogóle nie obchodzi! Zrozum to. Liczy się wynik.
Skoro Real ma takich świetnych piłkarzy, sam pisałeś, że Ramos podobno ich poukładał to widać byli za słabi na piłkarzy Liverpoolu i Beniteza który poukładał ich.
Rozumiesz?
A jak to się dzieje, że wielki Real nie może awansować do ćwierćfinału od 2004 roku w LM?
Ramos w tym sezonie nic nie zdobędzie i go wyrzucą pewnie. W przyszłym roku też będzie z co najmniej dwóch trenerów. Najlepiej ich zmieniać co 5-8 kolejek w La Liga...
3maj się ;)
Nie zrozumiales mnie, Liverpool zagral lepiej, zasluzyli. Napisalem ze to Benitez zniszczyl Real. To co pisalem przed meczem... Ty sie nigdy nie mylisz? Po prostu bylem optymista, a Real byl w stanie wygrac.
Chodzi mi raczej o to ze pisales nie na temat meczu, a krytykowales ciagle Real co nie ma nic wspolnego raczej z tym meczem. Pisanie ze zawodnicy sie niszcza w Realu, no sorry, pokaz mi klub w ktorym wypalil kazdy transfer. Poza tym nie sadze zeby Ci zawodnicy, ktorych wczesniej wymienilem sie zmarnowali...
O tym pseudo znawcy zapatrzonym w swoj klub nie wspomne nawet, moze Ty przed meczem nie wierzysz w wygrana swojego klubu, nie wiem, ale ja zawsze jestem optymista

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Po prostu bylem optymista, a Real byl w stanie wygrac.
Chodzi mi raczej o to ze pisales nie na temat meczu, a krytykowales ciagle Real co nie ma nic wspolnego raczej z tym meczem. Pisanie ze zawodnicy sie niszcza w Realu, no sorry, pokaz mi klub w ktorym wypalil kazdy transfer. Poza tym nie sadze zeby Ci zawodnicy, ktorych wczesniej wymienilem sie zmarnowali...
Tutaj jest forum bukmacherskie. A nie forum/strona Realu Madryt, czy Liverpoolu.
Tutaj nie liczy się optymizm a liczy się obiektywizm.
Optymistycznie stawiając w bukmacherce to daleko się nie zajedzie...
Dlatego w każdym temacie o meczu Ligi Mistrzów 80% to posty ludzi którzy nie myślą obiektywnie a tak jak Ty &quot;optymistycznie&quot;.
Takie wypowiedzi to mogę poczytać na serwisach Realu typu &quot;Hala Madrid&quot; czy stronach Liverpoolu &quot;YNWA&quot;.
A drugim obok Realu klubem, który &quot;marnuje&quot; zawodników to Chelsea.
Wielu było piłkarzy, którzy przyszło do Realu czy Chelsea i zmarnowali swój czas w tym klubie. Wymieniać mi się nawet nie chce...
Pozdr.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
myslalem ze real pokaze sie z lepszej strony, ale potwierdzilo sie moje zdaniee o nich ze brakuje im trohe szybkosci. oprucz robbena z produ reszta sie rusza jak woz z weglem
zreszta ten cytat z chlopaki nie placza jest dosc adekwatny do poczynan realu z przodu w meczu z liveproolem
&quot;– A po co nasi chłopcy mieliby się tak gibać?
– Po co, po co? Po to, żeby nie wyglądać jak żelbetonowy kloc. Polski gangster nie ma luzu – rusza się jak wóz z węglem&quot;

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Tutaj jest forum bukmacherskie. A nie forum/strona Realu Madryt, czy Liverpoolu.
Dlatego w każdym temacie o meczu Ligi Mistrzów 80% to posty ludzi którzy nie myślą obiektywnie a tak jak Ty &quot;optymistycznie&quot;.
Takie wypowiedzi to mogę poczytać na serwisach Realu typu &quot;Hala Madrid&quot; czy stronach Liverpoolu &quot;YNWA&quot;.
Wielu było piłkarzy, którzy przyszło do Realu czy Chelsea i zmarnowali swój czas w tym klubie. Wymieniać mi się nawet nie chce...
Pozdr.
Z większością wypowiedzi się z Tobą oczywiście zgadzam , jeśli chodzi o marnowanie się zawodników. O Chelsea nie będę się rozpisywał , bo do tej drużyny przychodzą zawodnicy , którzy chcą dobrze zarobić i dbać o swoją bezpieczną starość. Natomiast jeśli chodzi o Real , to też można powiedzieć , że niektórzy się marnują , ale dla mnie wyjątkami są oczywiście Sergio Ramos i mimo wszystko Arjen Robben , w meczu pokazał , że jeszcze stać go na grę na dobrym poziomie , więc tych zawodników wyróżniłem , no i oczywiście jeszcze Raul Gonzalez. Poza tymi zawodnikami to się już zgadzam z Tobą , że większość się marnuje.

S 0

spike90

Użytkownik
Z większością wypowiedzi się z Tobą oczywiście zgadzam , jeśli chodzi o marnowanie się zawodników. O Chelsea nie będę się rozpisywał , bo do tej drużyny przychodzą zawodnicy , którzy chcą dobrze zarobić i dbać o swoją bezpieczną starość. Natomiast jeśli chodzi o Real , to też można powiedzieć , że niektórzy się marnują , ale dla mnie wyjątkami są oczywiście Sergio Ramos i mimo wszystko Arjen Robben , w meczu pokazał , że jeszcze stać go na grę na dobrym poziomie , więc tych zawodników wyróżniłem , no i oczywiście jeszcze Raul Gonzalez. Poza tymi zawodnikami to się już zgadzam z Tobą , że większość się marnuje.
Wiesz Robben jest raczej najlepszym zawodnikiem w obecnym sezonie w Realu. Gdy nie szło to on brał na siebie ciężar, a mecz z Liv...nie miał wspomagania, a Liv b.dobrze krył.

Apropo marnowania zawodników to oczywiście Real króluje, w pamięci została mi sytuacja z niedawnych czasów. Sneider gdy przyszedł do Realu zdobył im pare goli i się podjarali strasznie...lecz pare miesięcy póżniej, aby sprowadzić CR już Sneidera na wymiane chciali dać...
Polityka transferowa do dupy i tyle..niech pograją 2 sezony jednym składem

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Wiesz Robben jest raczej najlepszym zawodnikiem w obecnym sezonie w Realu. Gdy nie szło to on brał na siebie ciężar, a mecz z Liv...nie miał wspomagania, a Liv b.dobrze krył.

Apropo marnowania zawodników to oczywiście Real króluje, w pamięci została mi sytuacja z niedawnych czasów. Sneider gdy przyszedł do Realu zdobył im pare goli i się podjarali strasznie...lecz pare miesięcy póżniej, aby sprowadzić CR już Sneidera na wymiane chciali dać...
Polityka transferowa do dupy i tyle..niech pograją 2 sezony jednym składem
właśnie w Realu się to bardzo rzadko zdarza , aby grali jednym składem więcej niż jeden sezon . Polityka transferowa jak najbardziej do d...y. Wiadomo , że chcą stworzyć piłkarską potęgę , ale jeśli dalej będą dokonywać takich &quot;spektakularnych&quot; transferów , po to , aby się ich za rok pozbyć , to wielkiej przyszłości nie będzie na pewno .

traxx 0

traxx

Użytkownik
Wypowiedź Ramosa po meczu:
Liverpool przez całe spotkanie czekał na swoją szansę i zadał cios w końcówce. Gdyby miało być sprawiedliwie, mecz powinien skończyć się remisem 0:0.
No właśnie. LFC czekali na okazję aby zadać taki cios. Real jakoś nie potrafił zadać takiego ciosu. Jakby mecz zakończył się 0-0 to Ramos powiedziałby, że sprawiedliwy rezultat byłby 1-0 dla Królewskich. Takie marudzenie po meczu...
teraz napisze po kibicowsku: dlatego nie ogladam meczy liverpoolu. graja totalny antyfutbol (oni i milan) na ktory mozna patrzec tylko pod wzgledem walki w srodku pola. nie rajcuje mnie to. ne mowie ze dla mnie mecze sa ciekawe gdy jest inny wynik niz 0:0 (ja nie z tych) ale po prostu cos mnie w tym wszysktim denerwuje. mozliwe ze patrze przez pryzmat tego ze jestem sympatykiem klubu z OT.

adizg 6

adizg

Użytkownik
Pozdr.
No, teraz probujesz mi wmowic ze Real byl bez szans, tak? Prosze, nie wmawiaj mi po meczu ze Liverpool byl jakims pewniakiem albo cos :]
Spike90 - po pierwsze to Sneijder, a po drugie to jesli wierzysz plotkom typu Real chcial pol skladu wymienic za Ronaldo to Ci wspolczuje:jezora: Ostatnio jakis katalońska gazeta napisala ze Real chce 15 zawodnikow sprzedac :-D
Ronaldo to akurat najmniej potrzebny Realowi zawodnik ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
teraz napisze po kibicowsku: dlatego nie ogladam meczy liverpoolu. graja totalny antyfutbol (oni i milan) na ktory mozna patrzec tylko pod wzgledem walki w srodku pola. nie rajcuje mnie to. ne mowie ze dla mnie mecze sa ciekawe gdy jest inny wynik niz 0:0 (ja nie z tych) ale po prostu cos mnie w tym wszysktim denerwuje. mozliwe ze patrze przez pryzmat tego ze jestem sympatykiem klubu z OT.
Sądzę, że większość Twoich myśli jest &quot;kibicowska&quot;. A to, że styl gry jakiejś drużyny Ci się nie podoba... Ważne, że Ci odpowiada styl gry jaki prezentuje &quot;Twoja&quot; drużyna ;)
Na marginesie... jak szedłem na mecz do pubu to mówiłem do kolegi, że dobrze Liverpool trafił. Real przejdą, później wpadnie jakiś słabszy teoretycznie rywal. Powiedziałem, że każdego przejdą... ale lepiej, jak MU nie odpadnie wcześniej, żeby te drużyny spotkały się w finale jak coś... ;)

No, teraz probujesz mi wmowic ze Real byl bez szans, tak? Prosze, nie wmawiaj mi po meczu ze Liverpool byl jakims pewniakiem albo cos :]
Próbuje Ci wmówić, że Real był prawie tak samo wielkim faworytem jak Barca w pierwszym meczu z LFC a skończyło się prawie tak samo... bo porażką.
Ty nadal nie rozumiesz o co mi chodzi... Poza tym ja nie wmawiam Ci po meczu. Zauważ, że pisałem przed meczem iż wszyscy zbyt optymistycznie patrzyli na Real, choćby przez pryzmat meczu gdzie Real gromi 6-1 jakiś co by nie mówić &quot;śmieszny klub&quot;. Mam nadzieję, że jest mało kibiców Gijon tutaj i nikogo nie urażę.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Wtrace cos od siebie. Dla mnie ten mecz to byly szachy. Nie ze strony Realu. Ze strony gosci. Kazdy mecz w LM w wykonaniu Lpoolu bedzie wygladal w ten sposob jesli nie trafia w kolejnej rundzie na zespol pokroju Panathy czy Porto. Skrtel czy Aurelio skupiali sie na murowaniu swojej bramki niz pomocy kolegom w ataku co zupelnie przeczy pojeciu futbolu totalnego, a przeciez jest on podstawa na Wyspach, Alonso czy Mascherano prawie nie wychodzili z swojej polowy, jesli tak ma grac kandydat do trofeum ja w tym momencie podziekuje. Zawodnicy chodzili jak pionki po szachownicy, moj dziadek mi kiedys opowiadal ze za jego czasow prawy obronca gral na prawej obronie, prawy pomocnik na pomocy a napastnik w ataku. Nikt nie wychodzil po za obszar swojej pozycji. To bylo jakies 50 lat temu. Dzis Lpool gra dokladnie tak samo. W mojej opinii gra paskudnie, doslownie. I mam nadzieje ze ten zespol nie wygra LM.

Z drugiej strony gdyby Robben nie byl tak potwornym egoistom to Real spokojnie mogl wypunktowac gosci. Ile razy sie przedarl przez obrone Lpoolu, mial kolegow na switnych pozycjach a mimo to wolal sam strzelic. Przypominala mi sie co chwila sytuacja Zurawia z meczu z Lazio w Krk przy stanie 1:0 kiedy razem z Kuzba mogli &#39;wyautowac&#39; Wlochow.

Real w rewanzu wcale nie jest bez szans, niech tylko Arjen przemysli swoja gre bo rajdy jest w stanie powtorzyc. Nic nie jest rozstrzygniete i mam nadzieje ze powrot Dudka na Anfield bedzie wielki. Raczej na pewno nie zagra ale zawsze bedzie mial powod by podniesc wysoko czolo i tego Realowi zycze.

1 0

1mcat

Użytkownik
To ja też wtrącę coś od siebie.
Grzecho - czego Ty się spodziewałeś po tym meczu? Szalonych ataków Liverpoolu z kontuzjowanym Torresem i brakiem Gerrarda? Spodziewałeś się hurraoptymistycznej gry, ataków z narażeniem na kontry? Chłopie, to nie jest liga angielska czy hiszpańska, w której Liverpool może sobie serwowac horrory grając przez 80minut na połowie rywala i tracąc bramkę po ich pierwszej akcji, a odrabiac strzelając w 91 minucie. To również nie jest liga hiszpańska i jakiś Gijon na którym Real może sobie cwiczyc nowe taktyki.

Powiedz mi które z tych spotkań wielkich klubów było ciekawe? Inter - Manu, Chelsea - Juventus, Lyon - Barca? Chelsea po strzeleniu bramki się zamurowało, Barca już nie grała swojego pięknego, finezyjnego futbolu. Jak mówiłem, to nie jest liga, w której możesz sobie przegrac, a potem wygrac 5 spotkań z rzędu. Tutaj zawsze się grało zachowawczo, chyba że przeciwnikiem jest słabsza drużyna.

Wracając do samego meczu, to nie przesadzaj, że to Liverpool tylko się bronił i murował bramkę. Pierwsze 20 minut były ewidentnie dla Realu, wtedy Liverpool bronił się strasznie i brakowało jeszcze kilku minut do straty bramki. Ale potem już jakoś nie widziałem żeby Real usilnie atakował, bo ich akcje kończyły się w środkowej części boiska, tak samo jak akcje Liverpoolu. Mecz rozgrywał się właśnie tam.

Jeszcze ktoś pisał, o szczęśliwej bramce Liverpoolu, no fart był niezły... Nie widziałem tam żadnego szczęścia, dobrze wykonany rzut wolny, niepilnowany Benayoun i gol. Real miał więcej kornerów i rzutów wolnych i jakoś nigdy nic ciekawego z nich nie zrobił.

Uprzedzając, tak jestem kibicem Liverpool&#39;u i również dla mnie mecz nie był żadnym widowiskiem, wygrał ten kto lepiej grał taktycznie. Ale chyba każdy się tego spodziewał, to jest LM, w tej fazie są 2 spotkania, wygra ten kto lepiej to rozłoży taktycznie, a nie ten, kto będzie grał lepszy futbol. I to są prawa każdego turnieju.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Liverpool przyjechal do Madrytu zeby NIE STRACIC bramki. Przeciez wiadomo bylo ze nie beda atakowac przez cale 90min. Kazda druzyna ma swoj styl. Nudne by bylo gdyby wszyscy grali jak Barca.
Dodatkowo Liverpool bez swojego kapitana musial zagrac tak a nie inaczej. Jeszcze dodam to co pisalo kilku userow. W Lidze Mistrzów wygrane z domowej ligi nie maja znaczenia, tutaj kazdy mecz jest inny.
Rewanz na Anfield dla mnie bedzie tylko fomalnoscia, ale zobaczymy co nam przyniesie czas. Aha i raczej znowu zobaczymy broniacy sie Liverpool wiec zeby potem nie bylo :p

vader 2,8K

vader

Forum VIP
User 1mcat to nie jest moje multikonto, jak ktoś miałby podejrzenia. Bo sam bym takowych nabrał. Kolega pisze dokładnie to co ja myślę i pisałem tutaj wcześniej ;)
Temat nadal jest tutaj żywy mimo, że inne tematy martwe.
Dlatego pora chyba zamknąć temat.
Kontynuacja tematu tutaj-&gt; Rewanż: Liverpool FC - Real Madryt

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom