>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Real Madryt - Liverpool FC

Status
Zamknięty.
snajper 322

snajper

Forum VIP
do supe obrony to im duzo brakuje. real jest w gazie i w madrycie wygra tym beardziej ze jest szansa by nie zagral gerrard
To to moze teraz cos napisze jako fan Liverpoolu ???? Na sam poczatek:
Rafa Benitez nie skreśla możliwości występu Stevena Gerrarda w meczu z Manchesterem City. Kapitan miał opuścić 3 tygodnie po tym jak naciągnął ścięgno uda w meczu z Evertonem 4. lutego - pozostawiając pod znakiem zapytania wstęp z Realem Madryt.
Jednak Benitez zdradził dziś, że leczenie piłkarza z numerem 8 przebiega dobrze i mógłby na chwilę wejść na boisko w niedzielnym spotkaniu z drużyną Marka Hughesa.
- Poprawia się. W takiej sytuacji każdy dzień jest ważny. Pracuje ze sztabem medycznym i ma się lepiej.
- To piłkarz, który szybko radzi sobie z urazami. Potrzebuje mniej czasu niż inni zawodnicy.
- Byłem zaskoczony, ponieważ hiszpańska prasa głosiła, że zagra kilka minut w najbliższym meczu, a potem z Realem Madryt, ale nie wiemy jeszcze do końca.
- Być może znajdzie się na ławce przeciwko City, ale nie wiemy.
- Chce grać w każdym meczu. Wie, że spotkanie z City będzie bardzo ważne, tak samo z Realem Madryt.
lfc.pl​

Wiec jest juz prawie pewne ze Gerrarda ujrzymy w meczu z Realem. Prawda jest ze zaraz po losowaniu murowanym faworytem byl zespol The Reds. Jednak na dzien dzisiejszy obie druzyny maja 50% szans. Z jednej strony Real gra znakomicie. Nie przegral chyba juz 8 meczy z rzedu. Pilkarze Liverpoolu troche spuscili z tonu, powrot Torresa mial byc przelomowy jednak gra sie nie kleila. Remisy, wymeczone zwyciestwa czy porazka w FA Cup to nie tak mialo wszystko wyglada.
Warto moze dodac, bo moze nie wszyscy o tym pamietaja ale Liga Mistrzów rzadzi sie swoimi prawami. Tam kazdy ma szanse na wygrana, dlatego poczekajmy jeszcze z typowaniem pierwszego meczu. ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
moim zdaniem wlasnie jednak to liverpool przejdzie. benitez juz dawno rozpisal sobie real na kawalki i kawaleczki. wszystko jest (z taktyką) dopracowane na ostatni szczegół i aby teraz miał kto zrealizować , a jak wiadomo Liverpool ma takich piłkarzy.liverpool ostatnio do CL ma szczescie jakos , a Realowi własnie tego szczescia brakuje.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Traktujecie Real jakby oni trenera nie mieli. Liczy się tylko Benitez i jego super taktyka. Jednak żałożenia taktyczne to jedno, a ich dobra realizacja to drugie. Królewscy to nie są ogórki i nie położą się przed The Reds tylko razem ze swoim trenerem będą starać się rozpracować Gerrarda i spółkę. Na pewno to jedna z najabrdziej wyrównanych par i szansę są 50/50.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
fakt ze Real ma trenera fakt ze jest lepiej niz za Capello alee real to juz nie jest ten real za zidana ,ale również fakt że w The Redds ma kto realizować wszystkie te założenia, kazdy ma swoj ulubiony klub (liverpool akurat moim nie jest) ale wydaje mi się że jak bys byl takim fanem The Reds jak Manu to widział byś w tym meczu tylko jednego faworyta ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Dlatego tez duzo bardziej przydatne opinie pisza ludzie ktorzy nie czuja sie emocjonalnie zwiazani z zadnym z danych klubow, patrza trzezwo na sytuacje. Zarowno Ramos jak i Benitez to swietni trenerzy wlasnie jesli chodzi o puchary, obydwaj sa dobrymi taktykami co udowodnili zdobywajac trofea ze slabszymi kadrowo ekipami. Pod wzgledem trenerow to dla mnie jest tu remis.

marcinek0103 0

marcinek0103

Użytkownik
Myślę, że do następnej fazy LM przejdzie Liverpool. Ta drużyna w ostatnich latach świetnie radzi sobie w LM umieją się odpowiednio zmobilizować, a Real wręcz przeciwnie od kilku lat nie może przejść 1/8 wątpię, aby tym razem było inaczej.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
wydaję mi się , że to jednak Real wygra to spotkanie. Liverpool nie jest w najlepszej formie , a Real coraz wyżej stawia poprzeczkę , a do tego Raul będzie chciał strzelić kolejną bramkę w LM. Już pobił rekord w ilości strzelonych goli w Realu , więc będzie go śrubował , także mecz będzie na pewno ciekawy. Dla mnie zwycięzcą jest tylko Real Madryt.

T 0

tominho

Użytkownik
Chlopak wie co bedzie w najblizsza srode i poprostu uprzedza innych . Real ligi raczej nie wygra i ma tylko lige mistrzow wiec napewno ten mecz bedzie swietnym widowiskiem . Poczatkowo chcialem grac na the reds ale teraz zagralem awans Realu choc lukajac w statystyki ciezko jest awansowac gdy 2 mecz gra sie na wyjezdzie ale sadze ze Ramos zagra na 1;0 lub 2;0 a wtedy liverpool nie ma zadnych szans

kafi87 9

kafi87

Użytkownik
Moim zdaniem Real powinien sobie spokojnie poradzic z Liverpoolem. Real mam zadziwajajaco dluga pase wygranych meczy i sadze ze w tym momencie bedzie w stanie wygrac u siebie. Ostatnie zwyciestwo z betisem tym bardziej zmotywowalo real zeby uwierzyli w siebie i w koncu pokazali co potrafia ba juz dlugi czas niczego ciekawego nie pokazali w lidze mistrzow. Mam nadzieje ze gracze na ten mecz wyjda zmotywowani i penie siebie jesli tak bedzie to spokojnie ich pokonaja. Ja gram na real !! ????

tttt3 0

tttt3

Użytkownik
3 lata temu przed meczem z Arsenalem Real tez był w super formie a i tak przegrał dwumecz praktycznie już po pierwszym spotkaniu na Santiago Bernabeu. Jak dla mnie szanse wynoszą 50-50, Liverpool to cholernie niepewna drużyna, ale z cała pewnością potrafiąca grac z mocnymi ekipami. Forma przemawia za Realem, ale to Liga Mistrzów i Liverpool na pewno w tych rozgrywkach będzie mógł zaprezentować swoje atuty. Jak już wcześniej pisałem szanse są równe, ale gdybym miał kogoś wskazać, to bardziej Liverpool niż Real.

traxx 0

traxx

Użytkownik
Chlopak wie co bedzie w najblizsza srode i poprostu uprzedza innych . Real ligi raczej nie wygra
a moim zdaniem ma szanse i to calkiem spore ????
Liverpool zawsze slynal z tego, ze obok Milanu to byly dwie druzyny, ktore zawsze odpuszczaly lige pdoczas LM i wystawialy w niej rezerwy, aby byc wypoczetym na puchary. ta taktyka mnie wkurzala bo osobiscie uwazam, ze liga mistrzow jest dla mistrzow, a nie dla zespolow ktore zajmuja w niej 3. badz 4. miejsca :&lt; :&lt; :&lt; w tym sezonie Liverpool realnie walczy o mistrzostwo ligi angielskiej i dzis wystawil najsilniejszy sklad (chociaz oni maja pewna rotacje u siebie i tak, to cechuje Beniteza), a Real wczoraj po pierwszej polowie (6:1 WOW!) zdjl noge z gazu i sie oszczedzal. mysle, ze te drobne mankamenty wylonily faworyta srodowego meczu jako Real. Liverpool dzis zremisowal bo kiepskiej grze (najjasniejszym punktem byl wg mnie Torres po stronie LFC, natomiast man of the match zdecydowanie Robinho). Co prawda Huntelaar nie wystapi w LM, ale takie tuzy jak Raul, Higuain, Robben, panstwo Diarrowie, Marcelo, Cannavaro i bramkarz z najlepszym refleksem na swiecie Casillas powinny na wlasnym obiekcie pokonac Liverpool swoim niesmiertelnym 1:0 :wink:

Real - Liverpool 1 2.00
Unibet

hihaho! :wink:

kaneks 0

kaneks

Użytkownik
Mam nadzieje ze wygra Real, a jest do tego zdolny swiadczy o tym forma chocby sobotni wynik 6:1 :p wiem ze to nie to samo co Liverpool, ale liverpoolowi sie ostatnio kiepsko wiedzie (wczorajszy remis) ze średniakiem.

To tez zalezy jakie sklady wystawia. Dla mnei tylko Real ;p pozatym on u siebie duzo bramek strzela

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mam nadzieje ze wygra Real, a jest do tego zdolny swiadczy o tym forma chocby sobotni wynik 6:1 :p wiem ze to nie to samo co Liverpool, ale liverpoolowi sie ostatnio kiepsko wiedzie (wczorajszy remis) ze średniakiem.
To tez zalezy jakie sklady wystawia. Dla mnei tylko Real ;p pozatym on u siebie duzo bramek strzela
Primo- zobacz jakim składem grał Liverpool z Man City,
Secundo no i co z tego, że wygrali ostatnio 6-1 w lidze?Co z tego, że strzelają dużo goli u siebie?
To będzie mecz w Lidze Mistrzów. Liverpool zagra trochę innym składem niż z MC.
Nie od dziś wiadomo, że Liverpool to inny zespół w LM.
Przed meczem czy w ogóle rywalizacją w LM Barca - Liverpool każdy też mówił. Że Barca rozjedzie Liverpool. Kurs na Barce był @1,50. Na Liverpool kosmos. Buki dawały widać ogromne szanse na zwycięstwo Barcy wtedy. A jak było? &quot;Wielka Barca&quot; musiała przełknąć gorzką pigułkę porażki.
Liverpool powalczy o korzystny rezultat w Madrycie. Mam na myśli nie przegrać. Może strzelić bramkę. Kursy są bardziej wyrównanie niż wtedy na z Barcą...

traxx 0

traxx

Użytkownik
Primo- zobacz jakim składem grał Liverpool z Man City,
Secundo no i co z tego, że wygrali ostatnio 6-1 w lidze?Co z tego, że strzelają dużo goli u siebie?
To będzie mecz w Lidze Mistrzów. Liverpool zagra trochę innym składem niż z MC.
Nie od dziś wiadomo, że Liverpool to inny zespół w LM.
Przed meczem czy w ogóle rywalizacją w LM Barca - Liverpool każdy też mówił. Że Barca rozjedzie Liverpool. Kurs na Barce był @1,50. Na Liverpool kosmos. Buki dawały widać ogromne szanse na zwycięstwo Barcy wtedy. A jak było? &quot;Wielka Barca&quot; musiała przełknąć gorzką pigułkę porażki.
Liverpool powalczy o korzystny rezultat w Madrycie. Mam na myśli nie przegrać. Może strzelić bramkę. Kursy są bardziej wyrównanie niż wtedy na z Barcą...
Benitez stosuje rotacje wiec bez roznicy jaki sklad gra. tyle ze w tym sezonie przestali sobie wystawiac rezerwy na lige zeby byc wypoczetym na LM (i bardzo dobrze bo Liga Mistrzow powinna byc dla mistrzow a nie dla ciot z 4. miejsca w tabeli!).
Real strzela u siebie duzo goli? chyba w osatnim meczu bo z tego co pamietam to publicznosc wygwizdywala Real za to, ze wygrywaja tylko 1:0 ???? dzis liverpool sie ostro zmeczyl a wczoraj Real druga polowe przebimbal bo juz w pierwszej wynikiem 6:1 zapewnil sobie zwyciestwo.
w 2 sezony temu osobiscie obstawialem ze liverpool awansuje kosztem barcy, no ale wtedy liverpool wystawial w lidze zenade zeby odpoczac.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
i bardzo dobrze bo Liga Mistrzow powinna byc dla mistrzow a nie dla ciot z 4. miejsca w tabeli!).
Tylko może do tego się odniosę...
Ale w jakim Ty świecie żyjesz kolego? Od wielu lat Liga Mistrzów ma taka formułę czy Ci się to podoba czy nie.
A jak to określasz &quot;cioty&quot; Liverpool wchodząc do LM z 4 miejsca ligi wygrywa Ligę Mistrzów, a dwa lata później jest ponownie w finale LM.
To gdzie w tym momencie był mistrz Anglii? Skoro 4 miejsce to cioty to jak można nazwać mistrza Anglii którego nie było stać aby w tych sezonach być w finale LM?
Pytania są raczej retoryczne więc nie spodziewam się odpowiedzi ;)
Pozdrawiam

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Kolega trochę źle się wyraził nazywając Liverpool ciotami z 4 miejsca. Chodziło mu pewnie o to, że w poprzednich sezonach The Reds wyraźnie odpuszczali Premier League na korzyść Ligi Mistrzów. A Mistrz Anglii może dlatego nie był wtedy w finale, bo był zbyt zaabsorbowany grą w lidze krajowej czy krajowych pucharach :&gt;

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
25.02.2009

Spotkanie: Real vs Liverpool

Typ: 2 lub 3 bramki w meczu
Kurs: 1.95

Typ: 1x
Kurs: 1.30

Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiada się widowisko pomiędzy Królewskimi,a ekipą Liverpoolu.
Jak wszyscy wiemy Real Madryt często trraci bramki na własnym obiekcie gdyż gra otwarty i ofensywny futbol. W tym spotkaniu minimalnym faworytem są gospodarze gdyż ostatnio w lidze prezentują bardzo wysoki poziom. Wygrana 6-1 z Betisem potwierdza wspaniałą formę. Co do Liverpoolu to nie grająoni ostatnio tak jak należy. Wymęczony remis z Man City potwierdza ten fakt. Powiem szczerze, kusiło mnei tu zagrać Real, ale zdecydowałem napisać typ, że wpadnie 2 lub 3 gole w meczu. Przewiduje wynik 1-1, 2-1.
Także myślę, że emocji nie zabraknie w tym spotkaniu.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kolega trochę źle się wyraził nazywając Liverpool ciotami z 4 miejsca. Chodziło mu pewnie o to, że w poprzednich sezonach The Reds wyraźnie odpuszczali Premier League na korzyść Ligi Mistrzów. A Mistrz Anglii może dlatego nie był wtedy w finale, bo był zbyt zaabsorbowany grą w lidze krajowej czy krajowych pucharach :&gt;
Skoro tak... to może wcale mistrzowie kraju nie powinni grać w Lidze Mistrzów bo są jak to określiłeś zbyt &quot;zaapsorbowani&quot; walką w lidze o wywalczenie kolejnego tytułu.
A przy okazji fajnie czytać wypowiedzi ludzi którzy mają sprecyzowane sympatie (mam na myśli Wasze avatary ;) )

adizg 6

adizg

Użytkownik
Moim zdaniem zdecydowanie Real, przynajmniej u siebie, moze nie jestem obiektywny zbytnio, bo jestem kibicem Realu, ale wydaje mi sie ze w obecnej dyspozycji sa w stanie spokojnie ograc Liverpool na Bernabeu. Wydaje mi sie ze w koncu goscie sie zainteresowali liga krajowa i walka na dwoch frontach moze nie okazac sie dobrym wyborem ;) Moim zdaniem warto zaryzykowac na typ, ze Real nie straci w tym meczu bramki, sa bardzo dobrze poukladani w defensywie odkad przyszedl Ramos, nie traca prawie w ogole bramek (bramka z Gijon to bardziej chyba z rozluznienia :p)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom