Zgodze się - pokazuje dobitnie gdzie jest nasza piłka, jednak sama nazwa zobowiązuje - Liga Mistrzów.Kurs 1,01 w Lidze Mistrzów? To pokazuje dobitnie że takie kluby jak Legia nie powinny w ogóle myśleć o LM. Jest tyle klubów które mogłyby w takim meczu powalczyć nawet o wygraną a będziemy mieć może i najwyższy wynik w historii LM. Roma, Liverpool, MU czy Chelsea, to są zespoły które powinny grać w LM zamiast tych wszystkich Legii, Rostovów czy jakieś Bate...
Real mógłby spokojnie zagrać i trzecim składem i tak by wygrał, ale czy przez własną publicznością będą się oszczędzać? Ronaldo będzie sobie mógł nabić staty więc myślę że jednak wyjdzie pierwszy skład i będzie dwucyfrówka, ale najlepiej poczekać do oficjalnych składów i wtedy ładować jakieś overy czy handi.
Równie dobrze można pograć Real wygra do zera @ 1,61 po trochę lepszym kursie. Jeśli ktoś jest mega pewny zwycięstwa Realu jak i tego, że Legia nie strzeli to na pewno jest to lepsza opcja, w którą ja osobiście wchodzę. Co prawda przyznaję, że nie lubię grać tego typu zakładów ale tu po prostu trzeba spróbować.Legia not to score @1,53
Na trzech stronach dokonano już chyba całej możliwej analizy. Ja ze swojej strony chciałem zwrócić tylko jeszcze uwagę na powyższy kurs, który wydaje mi się promocją jesieni.
Wybitny z angielskiego nie jestem, ale myślę, że jakoś źle nie przetłumaczyłem :grin:Tak zupełnie pomijając kwestię piłkarskie... "miły" news na temat tego spotkania od największego hiszpańskiego dziennika sportowego:
mozesz byc dobry i przetlumaczyc? ????
"Rewanżowe spotkanie Legii Warszawa rozegrane zostanie przy pustych trybunach. Jest to wynikiem zachowania "ultrasów" Legii Warszawa, którzy są znani z faszyzmu, antykomunizmu, homofobii i antysemityzmu. Podczas pierwszego spotkania z Borussią Dortmund rzucali oni flary, starli się z ochroniarzami oraz zostali oskarżeni o śpiewanie rasistowskich i antysemickich piosenek. Te zachowania doprowadziły do sankcji nałożonych przez UEFA. To nie pierwszy raz kiedy ten klub został ukarany przez Europejski Organ. Poprzednio ukarana została grupa Teddy Boys 95 (grupa "ultrasów" Legii), która prowadziła protest przeciwko UEFA dwa sezony temu, po dyskwalifikacji Legii z Ligi Mistrzów kiedy to wystąpił nieuprawiony zawodnik w meczu eliminacji z Celticem.
Ponadto wielu przywódców Teddy Boys 95 zostało aresztowanych w przeszłości za handel narkotykami z której częściowo finansowali swoją działalność. Niektórzy z nich rozwiesili nawet transparent popierający dżichad przeciwko Żydom w meczu przeciwko Haopel Tel Aviv. Patrząc na burzliwą przeszłość kibiców Legii Warszawa i ich reputację, Madrycka policja zamierza skorzystać z dodatkowych środków w celu zabezpieczenia wtorkowego spotkania."
Dlaczego o tym mówię w kontekście tego spotkania? Bo właśnie przez grupkę takich pustych ludzi tak właśnie postrzegane są Polskie zespoły na arenie międzynarodowej.
Wypowiedz Varane
Ja tam wieże Francuzowi i jak mówi, że będą atakować to będą.
W pierwszej połowie Real wyjdzie agresywnie nastawiony i 3 bramki to ja tutaj widze na bardzo dużym spokoju a nawet myślę, że nawet 4 mogą wcisnąć. W drugiej połowie może się włączyć tzw. "Szacunek dla rywala" i po prostu piłkarze z Madrytu staną i zaczną oszczędzać a przy okazji nie upokorzą Legii ilością 7/8 goli dlatego jeżeli coś bym tutaj grał to tylko na 1 połowę. Zresztą mieliśmy przykład ze Sportingiem. Grane -2.5 na mecz a wystarczyło zagrać -1.5 do połowy. Moje propozycje:
Real -2.5 HT @ 3.100 8/10
Real -3.5 HT @ 6.600 4.5/10
Pierwsze 10 minut over 0.5 @ 3.00 5/10
Z Młodą Legią bym uważał, nie grają źle. Remis ze Sportingiem, a mogli wygrać, minimalna porażka z BVB. Jak na razie wstydu nie przynosi Młoda Legija. :grin:A ja miałbym pytanko do tych co interesują się piłka nożna bardziej niż ja ???? Mianowicie czy u19 reala tak samo miażdży u19 legii pod względem kopacz? ???? Bo jeśli tak to warto dorzucić do jakiegoś kuponu Real u19 do przerwy i na koniec meczu po kursie 1.61 u bet365 ????
Ja jeszcze dodam argument pozasportowy. Popatrzcie na mój avatar. Otóż Legia w Madrycie, a właściwie debilni kibole Legii "zapracowali" na obraz zespołu jako rasistowskiego. Do tego kara UEFA potwierdzająca to. W Madrycie są oni tak przedstawiani i właściwie może być chęć upokorzenia, większa niż w innym przypadku. Oczywiście piłkarze Legii nie są niczemu winni, ale łatka "rasistowskiego klubu" jest przypięta. Żeby od razu nie było spiny to piszę, ŻE TAK MI SIĘ WYDAJE bo tego co siedzi w sercach i umysłach ludzi - także piłkarzy Realu nie wiemy.W drugiej połowie może się włączyć tzw. "Szacunek dla rywala" i po prostu piłkarze z Madrytu staną i zaczną oszczędzać a przy okazji nie upokorzą Legii ilością 7/8 goli
a tutaj, niestety:Ja jeszcze dodam argument pozasportowy.
Więc to żaden argument, a co najwyżej, subiektywna myśl. Niesamowite herezje (niektóre usuwane) są tutaj głoszone. Jeszcze innemu się coś śniło, natomiast popołudniu można było przeczytać, że Real nie zdemoluje Legii na Bernabeu bo Madryt boi się ich kibiców. Niebywałe. Co gorsza, jest jeszcze mecz rewanżowy, więc takich kwiatków będzie więcej.Żeby od razu nie było spiny to piszę, ŻE TAK MI SIĘ WYDAJE bo tego co siedzi w sercach i umysłach ludzi - także piłkarzy Realu nie wiemy.
Jak się widzi taki match-up, to każdy myśli jednakowo. Jeśli Real będzie biegać, to i będzie strzelać. Żadnej filozofii w tym nie ma.Więc to nie jest tak, że po januszowemu widzimy Real i Legię i ładujemy handi. Za typami na Real przemawia naprawdę sporo.