kostek1916
Użytkownik
Jak juz tak szpanujesz jaki to nie jesteś znawca od koni to może byś się podzielił typami z innymi??? :-|
To nie z kodu, czytaj uważnie! To z Pick Six! Całkiem coś innego, byś poczytał byś wiedział, a nie cwaniaczysz mi tu!Po pierwsze edytuj posty nie stukaj jeden pod drugim , a po drugie kilka innych osób tez wygrało z tego kodu , ale nikt tak jak Ty się nie chwali co chwila-opanuj się.:-?
Agree:-D hehehehe pomoc na pw od Maciekx13 wygląda tak, że trzeba mu dać login i hasło do konta a on za nas bedzie grał i część kasy dla niego, haha smieszny koleś, zakładam ze wiecej jak 18 lat to on niema :jezora:
Przyniosło by wam to zyski, ale nie to nie. Nie namawiam do niczego ???? Radźcie sobie sami, pozdrawiam, ale tutaj liczy się zarabianie kasy ????mi to samo oferował
Jak jesteś taki dobry w typowaniu to po co sie pieprzysz w takie zabawy, przecież sam już wygrales z wlasnej kasy na nowy dom i maybacha.Przyniosło by wam to zyski, ale nie to nie. Nie namawiam do niczego ???? Radźcie sobie sami, pozdrawiam, ale tutaj liczy się zarabianie kasy ????
Haha dokładnie On chce hasło i login, a chyba nikt nie jest taki głupi żeby mu dać, a i nie musisz się chwalić że wygrałeś tam z 200zł jak by każdy się tutaj chwalił swoimi zwycięstwami to byś chyba wpadł w nałóg.Przyniosło by wam to zyski, ale nie to nie. Nie namawiam do niczego ???? Radźcie sobie sami, pozdrawiam, ale tutaj liczy się zarabianie kasy ????
Dobra, dobra już nie cwaniaczysz. A co żal Ci teraz, że się nic nie wygrało?Jak jesteś taki dobry w typowaniu to po co sie pieprzysz w takie zabawy, przecież sam już wygrales z wlasnej kasy na nowy dom i maybacha.
Pozdrawiam Ciebie serdecznie.
W nałóg to ty już wpadłeś. Stawiania i przegrywania. Także pozdrawiam.Haha dokładnie On chce hasło i login, a chyba nikt nie jest taki głupi żeby mu dać, a i nie musisz się chwalić że wygrałeś tam z 200zł jak by każdy się tutaj chwalił swoimi zwycięstwami to byś chyba wpadł w nałóg.
Pozdrawiam
Takiego kretyna to szukać ze świecą. Pozdrawiam i nie zabieram już więcej głosu w tej idiotycznej dyskusji. Zyczę powodzenia normalnym ludziom.Dobra, dobra już nie cwaniaczysz. A co żal Ci teraz, że się nic nie wygrało?
Biedaczysko... ????:-|
W nałóg to ty już wpadłeś. Stawiania i przegrywania. Także pozdrawiam.
Ty , jak widać naciągaczem jesteś i powinieneś otrzymać bana na tym Forum.To nie z kodu, czytaj uważnie! To z Pick Six! Całkiem coś innego, byś poczytał byś wiedział, a nie cwaniaczysz mi tu!
Dobra, dobra już nie cwaniaczysz. A co żal Ci teraz, że się nic nie wygrało?
Biedaczysko... ????:-|
W nałóg to ty już wpadłeś. Stawiania i przegrywania. Także pozdrawiam.
Jeśli chodzi o wyścigi konne to tak, masz racje I nie nazywaj mnie dzieciakiem ????Dzieciaku gdybyś widział ile ja wygrałem ostatnio na bukmacherce to na prawde chyba byś się powiesił. Chwalisz się jakimiś 200zł jak byś miał tyle pierwszy raz w życiu ????
A to z jakiej okazji? Kurcze chłopie to było z gry Pick Six, wiesz co to, czy nie? Bo widze, że nie a piszesz nieprzemyślanie posty. Pomyśl trochę. I dlaczego naciągacz? Bo co, bo wygrałem z gry? Hahaha, śmieszny jesteś.Ty , jak widać naciągaczem jesteś i powinieneś otrzymać bana na tym Forum.
Wchodzisz w moje konto->wpłata->kup bon....i wpisujesz kod ???? trudne nie??!!Gdzie to się wpisuje?