>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

racebet - 10pln

P 0

protoplast

Użytkownik
Nie ma &quot;pewniaków&quot;, a tym bardziej w wyścigach konnych ????
Są np na długich dystansach chociaż jak oglądam live i widzę gdy faworyt się ciągnie ledwo w końcówce to ... wszystko do szczescia zależy bo ciężko jakiekolwiek analizy robić chyba jedyni na podstawie ostatnich miejsc.

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Mam pytania...

Ugrałem z tego kuponu 11e. Jak wpłacę przez mb 1e to czy będzie się dało wypłacić 12e na MB ? Bo jak narazie to nie wpłacałem i niema takiej możliwości.

A następne pytanie jest takie: Mam drugi voucher. Mogę go wykorzystać na tym samym koncie, czy zbanują mi konto jak je wykorzystam ?

M 0

mes

Użytkownik
jesli ktos bedzie mial na zbyciu kod to proszę pisac na PW lub gg-9554717 , za kod zarejestruje sie na jakims internetowym buku czy cos pisac !

T 10

tosiek

Użytkownik
Bony RaceBets
Ponawiam kolejny raz prośbę o bon. Jeżeli ktoś miałby zbędny kod bardzo proszę o wysłanie mi go na gg: 1653886. Będę zobowiązany, gdyż interesuje się gonitwami konnymi:-D.

maciekx13 0

maciekx13

Użytkownik
Hehe ???? Każdy tak mówi ;) Ile wypłaciłeś? Ja już 30zł w środę ???? Czekam na kaskę i jadę dalej bo za mało zostawiłem na koncie i nieszło nic ugrać ???? Jak co to pisać na PW - pomogę ????

P 0

protoplast

Użytkownik
Można można ja ugrałem wczoraj 270, 100 wypłaciłem a reszte przepierdzieliłem jak debil teraz załuje bo mogłem grać rozważnie po 1 euro a nie po 10 jak debil.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Można można ja ugrałem wczoraj 270, 100 wypłaciłem a reszte przepierdzieliłem jak debil teraz załuje bo mogłem grać rozważnie po 1 euro a nie po 10 jak debil.
PROtopLAST napisz jaką Ty masz taktykę na te konie.

P 0

protoplast

Użytkownik
PROtopLAST napisz jaką Ty masz taktykę na te konie.
Taktyki raczej ajko takiej juz nie mam. Miałem farta duzego a później grałem na pewniaki albo obstawiałem 2 konie na zwycięstwo itd. Ale i tak dzisiaj poszło się rypać 165 zł buuuu.

maciekx13 0

maciekx13

Użytkownik
Nie gra się na zywcięstwa ;) Żadko wchodzi, przynajmniej mi. Zmieniłem taktykę i wsiadało ładnie wszyściutko ???? Jak co to pisać na pw ????

Do góry Bottom