P
0
protoplast
Użytkownik
Wczoraj mi pewniaki dobrze wchodziły a dzisiaj 3x10 euro na pewniakach się poszło srać.Loteria i nie. Trzeba wiedzieć jak obstawiać i co ????
Wczoraj mi pewniaki dobrze wchodziły a dzisiaj 3x10 euro na pewniakach się poszło srać.Loteria i nie. Trzeba wiedzieć jak obstawiać i co ????
Nie ma "pewniaków", a tym bardziej w wyścigach konnych ????Wczoraj mi pewniaki dobrze wchodziły a dzisiaj 3x10 euro na pewniakach się poszło srać.
Są np na długich dystansach chociaż jak oglądam live i widzę gdy faworyt się ciągnie ledwo w końcówce to ... wszystko do szczescia zależy bo ciężko jakiekolwiek analizy robić chyba jedyni na podstawie ostatnich miejsc.Nie ma "pewniaków", a tym bardziej w wyścigach konnych ????
PROtopLAST napisz jaką Ty masz taktykę na te konie.Można można ja ugrałem wczoraj 270, 100 wypłaciłem a reszte przepierdzieliłem jak debil teraz załuje bo mogłem grać rozważnie po 1 euro a nie po 10 jak debil.
Taktyki raczej ajko takiej juz nie mam. Miałem farta duzego a później grałem na pewniaki albo obstawiałem 2 konie na zwycięstwo itd. Ale i tak dzisiaj poszło się rypać 165 zł buuuu.PROtopLAST napisz jaką Ty masz taktykę na te konie.
Gdzie to się wpisuje?Prosze sprawdzic ten kod:
4216 3414 3420 5858
Niedaje gwarancji ze działa...pozdro
Mi też się przyda, kto mi da i ugram więcej to prześlę komuś jakiś procencik ????Bardzo proszę o BON do RaceBets.com. Moje gg: 1653886.
Przyda się bo od dawna interesuje się gonitwami ????