P
0
protoplast
Użytkownik
Na jednym koncie można kilka takich kodów zarejestrować?
to daj znać potem ile ukręcisz z tych pozostałych 30-dziestu, a potem życze powodzenia przy wypłacie:jezora:Jak na razie ukręciłem ok. 240zł z tych 10zł:spokodfhgfh:
jakich pozostałych 30? użyłem tylko 1 kuponu promocyjnego.to daj znać potem ile ukręcisz z tych pozostałych 30-dziestu, a potem życze powodzenia przy wypłacie:jezora:
To i ja sie podłącze ;-)Podłączam się do tej rozmowy. Ma ktoś jeszcze bony na RaceBets w nominale euro? Może komuś przyszły na poczte a chciałby rozdać - jestem chętny. Jeśli mógłby ktoś przesłać mi kod chociażby na 5 euro będę bardzo wdzięczny. Proszę o kontakt na gg: 1653886
Też wysłałem we środe koło 15 do Mbanku widocznie cos z naszym bankiem nie tak ???? bo we czwartek o 15 pytałem supportu i powiedział mi koles ze wysłali rano i to teraz zalezy od mojego banku kiedy zaksięguja mówił ze maksymalnie moze to potrwac 5 dni i zebym sie nie martwił bo pieniadze napewno beda ???? miły support naprawde ????ja zleciłem w środę wypłatę o 14 i do teraz kasy nie mam, poczekam do wtorku-środy i bede interweniował, wypłacałem na mBank a widziałem ze mieliście na drugi dzień, nie wysyłali mi prośby o skany dowodów itd.
Dobrze wiedzieć, dzięki ????Też wysłałem we środe koło 15 do Mbanku widocznie cos z naszym bankiem nie tak ???? bo we czwartek o 15 pytałem supportu i powiedział mi koles ze wysłali rano i to teraz zalezy od mojego banku kiedy zaksięguja mówił ze maksymalnie moze to potrwac 5 dni i zebym sie nie martwił bo pieniadze napewno beda ???? miły support naprawde ????
Aktywne!Podpowiem wam jak najlepiej obstawiać by zarobić Bo tak jak napisałem wyżej 30zł już leci
W zamian kodzik na PW ????
Nie jestem pewien ale sądzę że tak.A w weekendy też pracują?
Loteria i nie. Trzeba wiedzieć jak obstawiać i co ????Ehh te koniki to loteria. Zacząłem dzień z 165zł a zostalo mi teraz 7,51, dobrze że wczoraj 100 wyplaciłem.