>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

racebet - 10pln

T 10

tosiek

Użytkownik
Bon 5 €uro
Bardzo proszę o kod w nominale 5€. Kod proszę wysłać na PW.

:-D

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

maciekx13 0

maciekx13

Użytkownik
musisz sie zarejestrowac z linka promocyjnego i od razu kaske po rejestracji masz na koncie
Przeczytaj pytanie i swoją odpowiedź... Bez sensu.
Kolega pyta się gdzie trzeba się zarejestrować &quot;by odebrać kod&quot;
- a jak wiemy, żeby odebrać kod musisz dostać link od bet-at-home.com
- oczywiście musisz być tam zarejestrowany ????

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Ja zleciłem w nocy z 26/27 i kasa na koncie była we wtorek 31. Zapytaj ich supportu czy z przelewem wszystko w porządku. pozdrawiam

L 0

langer

Użytkownik
Oni zawsze jak przelewaja kasę to wysyłaja emaila z powiadomieniem, mi drugi raz kase przelali w sobotę 28.03 a na koncie była w poniedziałek 30.03

L 0

langer

Użytkownik
Nie wie ktoś czy można wypłacac na konta z innymi danym osobowymi niz tymi podanymi w racebet?

Jesli Twój bank przyjmie taką wypłatę to nie ma problemu-wiem że mBnak lub BZWBK nie przyjmuja wpłat na inne nazwisko i mie niz wlasciciela lub współwłasciciela- a np. LUKAS przyjmuje wszystko żeby sie tylko nr konta zgadzał pozdany do wypłaty -zalezy od Twojego lub tej drugiej osoby banku tylko i wyłącznie-czy przyjmą czy zwróca -zadzwoń na infolinię i zapytaj pozdro

maciekx13 0

maciekx13

Użytkownik
Obrót 3 krotny tak ? czyli na sumę 6,9 E ? Do kiedy ? I nie ma problemów na polski bank wypłacić ?
nie. Np. jak masz 3e na koncie, z tego bonusu, to to obstawiasz tak, że ta kaska była 3 razy zawarta w kuponach. Oczywiście można po 1e stawiać, ale wtedy to musisz zrobić obrót 9 razy po 1e ;) Do kiedy? Aż dokonasz obrotu. W moje konto klikasz wypłata i tam masz ile możesz wypłacić bez bonusu. Można wypłącać na polski bank ????

Wiadomość:
Pisałem z supportem. Mają opóźnienie z wysyłaniem kasy do ludzi, bo z niemieckiego konta przesyłąją na polski a później dopiero do ludzi i z tego niemieckiego się przedłuża. Kto jeszcze nie dostał to dostanie prawdopodobnie w poniedziałek ;) Tzn. kto wypłacić około środy ????

C 11

cbool

Użytkownik
nasz najnowszy temat z tym właśnie został zamknięty więc napisze tutaj ;
Czy ktoś już obrócił kwotę 10 euro?
Czy da rady wypłacić na MB czy trzeba do banku?
Ja postawiłem 1 zakład za 10 euro i nie wiem jakim cudem nagle zrobiło się z tego 27 euro ;D a wcale nie stawiałem na zwycięstwo konia .

anonimowy 45

anonimowy

Użytkownik
nasz najnowszy temat z tym właśnie został zamknięty więc napisze tutaj ;
Czy ktoś już obrócił kwotę 10 euro?
Czy da rady wypłacić na MB czy trzeba do banku?
Ja postawiłem 1 zakład za 10 euro i nie wiem jakim cudem nagle zrobiło się z tego 27 euro ;D a wcale nie stawiałem na zwycięstwo konia .
Mi się udało . na MB można tylko pierw trzeba wpłacić 1euro mozńa wypłacić .

C 11

cbool

Użytkownik
no dobra a jak z tym obrotem?
trzeba stawiac 5 x po 10 euro czy można dowolne kwoty aż do całkowitej stawki 50 euro ?

Do góry Bottom