Witam, opiszę tutaj ku przestrodze moją przygodę z tym
Licencjonowanym Krzakiem, bo bukmacherem tego nazwać nie można
Wpłaciłem 500 zł by skorzystać z bonusu powitalnego, uzyskałem kolejne 500 zł. Warunki obrotu to 4 x (wpłata+wartość bonusu) czyli jakieś 4k zł, by zakład był liczony do obrotu musi zawierać minimum dwie selekcje i łączny kurs 2.0
Jakże wielkie było moje zdziwienie, gdy po obrocie 2k zł, nie mogę stawiać kolejnych zakładów za normalne kwoty (załączam prt, gdzie próbuje postawić zakład na TOPOWY Mecz z
Piłki nożnej - Legia vs Rengers).
Moja stawka maksymalna to 5zł na zakład, gdzie wcześniej ochoczo brali nawet i po 700zł. Często okazuje się też, że schodząc niżej bo takie mają limity na inne ligi mniej popularne - n
ie można wgl postawić zakładu (wyskakuje błąd). Kontaktowałem się z czatem, kontaktowałem się emailem, uzyskałem odpowiedź, że to decyzja "działu
bukmacherskie" i że limity nie zostaną podniesione i mają do tego prawo.
Nie obróciłem bonus, zostało mi jakieś 50dni na to.
Kwota pozostała do obrotu to ponad 2k zł, co daje nam ponad 400 kombinacji, czyli 800 spotkań (nie moge dublować kuponów) co idąc dalej daje nam średnio 16 spotkań na dzień. To jest już jawne namawianie do hazardu i próba oszustwa klienta, na czacie uzyskałem tylko odpowiedź, że to zgodne z ich regulaminem. Czyli rozumiem, że tutaj
ustawa hazardowa nie wchodzi w grę, gdzie bukmacherzy są zobowiązani do obrony klienta przed wpadnięciem w nałóg, tutaj wręcz namawia się mnie do szukania spotkań dzień w dzień przez 50 dni w ilości 16 i grania tego - jestem ciekawy czy po takiej sesji ktoś jest wstanie coś wygrać oraz utrzymać nerwy.
Nie mogę wypłacić bo wtedy ten bonus przepadnie, na koncie obecnie jest ponad 1,5k zł oraz ponad 900zł w kuponach, nie można dokonać obrotu bonus, a "dział bukmacherski" uważa, że wszystko jest ok.
Strata ogromnej ilości czasu oraz energii na ten podmiot, który zresztą jest oczko w oczko podobny do ettoto. "Dział bukmacherski" to ludzie,
którzy świetnie nadają się do okradania ludzi.
Oczywiście spotykam się z limitami u innych bukmacherów, ale u żadnego, ale to żadnego nie doznałem takiego złodziejstwa, by zamrozić klientowi możliwość gry, a tym samym zmusić go do starty już ugranych środków.
Poświęcam czas na napisanie tego posta nie by uzyskać szanse w walce z nimi, ale by ostrzec ludzi przed startą czasu i energii, omijajcie z daleka tych osobników.
Pozdrawiam