OMIJAJCIE TYCH KRĘTACZY SZEROKIM ŁUKIEM!!!
Od razu zaznaczam, że nie chodzi tutaj o kwoty, a o zwykłe krętactwo tej firmy i MEGA chamskie zachowanie kiedy przychodzi do JAKIEGOKOLWIEK wyjaśnienia sprawy.
Wpłaciłem do nich 50 złotych, dostałem 25 złotych bonusu (bonus 50% od wpłaty). Zagrałem za całe 75, wygrałem 198, a na konto dopisało mi tylko 132. Piszę więc od razu maila w tej sprawie (oczywiście czat był nieczynny). Cisza do dzisiejszego południa, więc po dwóch mailach i braku odpowiedzi wchodzę na chat. Tam jakiś "konsultant" wciska mi najpierw, że zagrałem kupon za 66 złotych i dlatego miałem 132, co było oczywiście nie prawdą, więc po tym jak zaczął robić ze mnie debila i wmawiać mi, że dopisało mi wszystko tak jak powinno, i że te 66 złotych to była stawka (z 12% podatkiem), zacząłem z nim jechać krótko, bo takiego traktowania klienta nie jestem w stanie zdzierżyć. Konsultant więc zmienił taktykę i nagle okazuje się po drugim sprawdzeniu konta, że to już nie chodziło o jakiś kupon, tylko od razu odjęło mi 66 złotych za jakiś anulowany bonus sprzed 3 tygodni (O CO W OGÓLE CHODZI??). Jako, że cwaniaczek od razu chciał się rozłączać, piszę więc niech wyjaśni mi krok po kroku o co w ogóle chodzi, bo sytuacja jest dla mnie kuriozalna. Konsultant opisał więc fałszywą sytuację (niby skorzystałem z jakiegoś bonusu na potrojenie depozytu, po czym po dwóch tygodniach z niego ponownie skorzystałem i anulowało mi z tego starego 66 złotych). Generalnie stek bzdur, który zanim doczytałem do końca, konsultant bezczelnie się rozłączył i chat się zamknął.
Od razu ponownie wszedłem na chat i zapytałem dlaczego mnie oszukał, po czym od razu zamknął chat, tak, że nie zdążyłem do czytać do końca tych fałszywych informacji i niech ponownie wklei mi tą informację, abym spokojnie ją doczytał do końca. Na co konsultant ponownie zmienił tor rozmowy (jeszcze próbował twierdzić, że przypadkowo nastąpiło rozłączenie chatu, już wkleja ponownie swoje wyjaśnienie, ale oczywiście tego nie zrobił), i po moim zastraszeniu, że sprawa trafi na wielotysięczny fanpage bukmacherski, stwierdził, że jednak "niestety sprawa wymaga wyjaśnienia przez inny dział, do którego zostaje właśnie przekierowana i niedługo otrzymam maila z rozwiązaniem i wyjaśnieniem sprawy".
Krótko mówiąc, FIRMA JEST NIEPOWAŻNA, A KAŻDA PRÓBA WYJAŚNIENIA SPRAWY NA CHACIE TRAFIA NA ZAROZUMIAŁYCH KONSULTANTÓW KTÓRZY KRĘCĄ SIĘ JAK DZIECI NA KARUZELI, A JAK JUŻ NIE SĄ W STANIE WYMYŚLIĆ WYMÓWEK, PO PROSTU ROZŁĄCZAJĄ CHAT.
SERDECZNIE ODRADZAM! ????