U mnie ta sama sytuacja.Niestety u mnie bank zakończył sesje, brak przelewów ????
U mnie ta sama sytuacja.Niestety u mnie bank zakończył sesje, brak przelewów ????
No mnie dzisiaj do tej godziny będzie mijał 3 dzień roboczy. Mimo ze zapewniaja ze na pewno kasa dojdzie. Ale nie powiedzieli czy dzisija, ale ze powinna byc dzisiaj.. wiec troche to denerwujace jest ;xTo prawda, przelewy z unibetu w moim banku (Pekao) księgowane są o 18:22 dokładnie. Raz kumpel miał sytuacje ze przelew doszedł chyba po 5 dniach - Unibet chyba po trzech dniach poinformował o awarii z ich strony. A nerwów stracił na tym sporo.
Ja pierdole... tak nie moze byc.. ze ciagle na nasza kase czekamy.... Skoro niektorzy dostawali ta kase po tych dniach, to i dobrze... ale pewnosci nie mamy zadnej jak potwierdzenia tez nie chca dac ;/ wiec to jest dla mnie niepokojace, mimo maila ze wyplata jest zlecona poprawnie ;//Maila nie pisałem ale próbowałem wczoraj koło 17.30 na czat sie wbic ale był niedostepny zobaczyłem ze powienien byc czynny do 18 , mówie pewnie przypadek ale dzis kilka razy próbowałem i albo niedostepny albo zawalony ze kazali ponad 30min czekac , zdarzyło mi sie juz długo czekac na ich wyplate którą zleciłem dokładnie w nowy rok czekałem 10 dni roboczych , wszystkie wysłane dzien wczesniej i pózniej ładnie doszły a tamta no masakra 10 roboczych , na czacie sciemniali ze to przez to ze zleciłem w swieto choc dla mnie to sciema z ich strony , nie wiem co teraz zrobic czekam na ten hajs jak na zbawienie bo musze z tego rachunki zapłacic a dzis 4 dzien roboczy minął...
To ze wszystko skonczy sie dobrze to nie wątpie , ale pytanie jak długo im to zajmie , a jak to się mówi time is money... a ten hajs potrzebny mi jest juz mega pilnieWtedy było tak, że wszystkie wypłaty zrealizowane w tym dniu miały opóźnienie. Oby było jak w tamtym przypadku, wszystko skończy się pomyślnie.