A jesli bedziecie prosic o pokazanie zleconych przez nich przelewów to oczywiste ze nie macie co na to liczyc , oni kiedys nie chcieli mi powiedziec z jakiego banku puszczają czy z pl czy z gb
teraz sprawdzilem konto, wypłata z wczoraj doszła, w tym tyg juz 2 wyplaty na sporą sumę, więc panowie spokojnie, u Was wszystko też powinno być dobrze. Tylko to przewalutowanie...
No to ciekawe co jest grane skoro do teraz nic nie mamy.babanadziada o ktorej przelewCi przyszedl? .
I ile dni roboczych czekales na ten przelew? Od unibeta?
Mnie pieprzą że do wtorku dojdzie kasa ???? w co wątpię. Bo każdy inny z obsługi mówi co innego, więc nie wierzę w ich bajki. Jedna mówi że do piątku powinna dojść, teraz drugi mówi że do wtorku na pewno. Bla Bla. A jak nie to screen mam wysłać haha , jak już wysłałem. Celowe działanie na czas z ich strony.
Dzisiaj się dowiedziałem, że jutro w ogóle ktoś się tym zajmie, przyjrzy się sprawi itd. Bo konsultanci generalnie nic nie wiedzą i każą mi iść do banku bo to mój bank przetrzymuje pieniądze ????
Tak hahahahahahaaha ???? ale oni są poyebani, mnie zapewniają że kasa dojdzie do max wtorku ???? a jak nie to mam do nich pisać na maile, tylko że wcześniej gadali mi to samo, że jak do piątku nie dojdzie kasa, to mam wysłać screena z kontem bankowym wysłałem , zero odzewu... teraz też się migają od odpowiedzi na maile. Więc coś mi tu śmierdzi. Wkurvia mnie ich postawa, wiem jedno więcej na tym gó.wnie nie gram i jak do tego wtorku nie dojdzie to się dobiorę im do dupy! i skończy się dobra renoma unibet... tyle. Mają nas w dupie, to ja też mam w dupie to że będą mieć mniej klientów. I w Londku też banery sie porobi różne
Pisalem do nich meila w zupełnie innej sprawie w niedziele poprzednia i dostałem odpowiedź wczoraj. Podejrzewam, że maja solidnie zawalona obsługę klienta.