anderus
Użytkownik
Ponawiam pytanie kolegi co trzeba napisac w tresci maila w sprawie podwojenia wygranej? Bo robilem depozyt100zl do Betssona na poczatku marca, wiec chyba powinno dobrze.Minimum, lub sumę depozytów równe 100zł
Poprawione
Ponawiam pytanie kolegi co trzeba napisac w tresci maila w sprawie podwojenia wygranej? Bo robilem depozyt100zl do Betssona na poczatku marca, wiec chyba powinno dobrze.Minimum, lub sumę depozytów równe 100zł
Poprawione
Swoje dane oraz notkę, iż jesteś zainteresowany podwojeniem nagrody w przypadku zajęcia premiowanego miejsca. Oczywiście nalezy dopisać o jaki konkurs chodzi i jaką sumę się wpłaciło.Ponawiam pytanie kolegi co trzeba napisac w tresci maila w sprawie podwojenia wygranej? Bo robilem depozyt100zl do Betssona na poczatku marca, wiec chyba powinno dobrze.
Suma 100zł, czyli możesz 2 razy po 50zł wpłacić itpa ile wynosi minimalny depozyt aby pozniej otrzymac podwojenie w konkursie?
Nie wiem jak to się stało, ale w tej kolejce zdobyłem 14 pkt i mam tyle samo punktów co pierwszy i moje pytanie brzmi. O co chodzi z tym że liczy się rezultat bramkowy, gdzie to sprawdzić? Inaczej dlaczego jestem drugi, a nie pierwszy?§2. Za wytypowanie rezultatu (1,X,2) typer dostaje 1pkt. Dodatkowo za obstawienie dokładnego wyniku spotkania, można dostać dodatkowy 1pkt, co daje możliwość uzyskania 2pkt za dany mecz. W przypadku gdy 2 userów ma taką samą ilość punktów, liczy się rezultat bramkowy.
Wystarczy poszukać. Odpowiedź jest w tym temacie.Kiedy zostana przyznane nagrody dla zwyciezcy kolejki?