>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Proszę o poprawę mojego typu, ponieważ przed dodaniem typu zapomniałem zmienić:
Godzina: 15:00
Spotkanie: Górnik Zabrze - Radomiak Radom
Typ: Górnik Zabrze + powyżej 1,5 gola
Kurs: 2.73
Bukmacher: FORTUNA

Link do postu:

Poprawione //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Bardzo proszę o przeniesienie tego typu który umiescilem na dzień 25.07.2023 r. Na dzień jutrzejszy czyli 26.07.2023 r. ponieważ został przeniesiony. Nowy typ na dzisiaj dodalem. Post który trzeba przenieść na jutro a jednocześnie usunac z dzisiaj jest poniżej.

Dyscyplina: Tenis ziemny - Challenger Verona
Godzina: 12:00
Spotkanie: Taberner - Vincent Ruggeri
Typ: (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Taberner)
Kurs: 2.13
Bukmacher: Betclic

Przeniesiony //Waldi1979

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Ja mam podobną prosbę do kolegi wyzej.We wtorkowych typach dnia podałem mecz
Zapata Mirales - Rublev
Ostatecznie ten mecz przeniesiono na jutro.
Uprzejmie proszę o przeniesienie tego postu do środowych typow dnia.
Dziekuję.

Przeniesiony //Waldi1979

Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
I jak możecie to post z wyzej z analizą dodalem w zakładce z chalengerami a powinien byc w zakładce turnieje ATP. SORKI ZA KLOPOT I DZIEKI ZA ZMIANE. I to zmienić w TYPACH DNIA w konkursie.

Link z analiza:

Poprawione //Waldi1979

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Bardzo przepraszam , omyłkowo umieściłem w piątkowych typach dnia mecz Eubanks- Nakashima , zamiast w czwartkowych .
JUż dodałem sam ten typ do czwartkowych więc bład naprawiony.Proszę tylko moderatora o usunięcie tego typu z piątku.
Dziękuję i przepraszam za kłopot.Żle kliknołem.

Usunięte || ibis

Ostatnio zmieniony przez ibis:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Informacja!

W związku z wprowadzeniem od tego miesiąca dodatkowych punktów za dodanie linku ze swoim postem w dziale tematycznym, więcej o tym pisałem TUTAJ doprecyzowaliśmy sposób rozliczania w przypadku typu, w którym wystąpi zwrot, a mianowicie:

a.) jeśli typ zostanie rozliczony jako zwrot wynikający z meczu (dokładna liczba goli, krecz w tenisie itp) a osoba doda również link do swojego postu w dziale tematycznym to otrzyma 100 pkt.

b.) jeśli typ zostanie rozliczony jako zwrot, ponieważ mecz się nie odbył (odwołany, walkower itp), a osoba doda również link do swojego postu w dziale tematycznym to otrzyma 0 pkt. Oczywiście w takim przypadku można dodać typ zastępczy co wiele osób robi.

Podsumowując dodatkowe punkty za podanie linku do swojego postu w dziale tematycznym, w którym wystąpił zwrot należą się za spotkanie, które się odbędzie lub w przypadku kreczu w tenisie zostanie rozpoczęte.

Otrzymane punkty reputacji: +653
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Niezmiernie nam miło poinformować, że sponsorem tytularnym Typów Dnia w miesiącu sierpień został bukmacher Fuksiarz, który ma specjalną ofertę powitalną dla naszych użytkowników 100% do 300 zł dostępną TUTAJ lub po kliknięciu w baner

1000x150.png

Z tej okazji w sierpniu grając i podając typy z bukmachera Fuksiarz możecie zdobyć dodatkowe punkty w konkursie i zwiększyć swoje szanse w klasyfikacji końcowej.

Codziennie możecie do swojego typu dodać screen kuponu zagranego w Fuksiarz za minimum 1 zł z typem identycznym jak w konkursie!

Aktualizacja: Kupon musi być na dany dzień, nie można dać typów na kilka dni na jednym kuponie i tym jednym kuponem "obstawić" powiedzmy 3 dni

Za samo zagranie macie dodatkowe 50 pkt. dodając do tego naszą ostatnią zmianę, czyli extra punkty za dodanie linku do swojego postu w dziale tematycznym, więcej o tej akcji TUTAJ bo widać nie wszyscy jeszcze z tego korzystają już na start macie 150 pkt nawet jak nie traficie swojego typu dnia!

W przypadku trafienia kurs mnożymy x100, na przykład
kurs 1,43 👉 143 pkt
kurs 3,88 👉 388 pkt

Oczywiście obowiązuje zakres kursów jak w konkursie 1,4 - 5,0 (wszystkie powyżej będą równane do kursu 5,0)

W przypadku trafienia nie bierzemy już pod uwagę tych gwarantowanych 50 pkt za samo umieszczenie screena, ale mnożymy kurs jak wyżej. Oczywiście kupony możecie grać za większe stawki niż wymagane minimum 1 zł oraz na kuponie mogą znajdować się inne zdarzenia (do konkursu bierzemy pod uwagę tylko typ, który jest zamieszczony w Typach Dnia na dany dzień, więc nawet jak takie AKO nie siądzie, ale dany typ będzie na plus to otrzymacie dodatkowe punkty).

W razie pytań jestem do dyspozycji.

Osoby, które umieściły już wcześniej swoje typy na pierwsze trzy dni sierpnia z innego bukmachera, a chciałyby zmienić je na Fuksiarz i skorzystać z tych dodatkowych punktów mogą się do mnie zgłosić na pw i podesłać screen kuponu, wtedy go dodam oraz zmienię kurs i bukmachera w ich poście w konkursie. Osoby, które już podały swoje typy to kamasutra10 kamasutra10 versa versa L lucaxx95 inkub1986 inkub1986 successful successful

1000x150.png

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Aktualizacja do mojego wcześniejszego wpisu:

Aby jeszcze bardziej uświadomić wam jak wygląda punktacja za zamieszczenie w swoim poście konkursowym linku do postu z analizą w dziale tematycznym oraz dodanie screena kuponu zagranego w Fuksiarz podam niżej jak wygląda punktacja przy wszystkich dostępnych opcjach przy przykładowym kursie 1,50.

1. Typ trafiony bez linku do analizy i screena kuponu = 50 pkt
(50 za typ + 0 za brak linku + 0 za brak kuponu)
2. Typ trafiony z linkiem do analizy i screenem kuponu = 300 pkt
(50 za typ + 100 za link z analizą + 150 za kupon)
3. Typ trafiony z linkiem do analizy i bez screenu kuponu = 150 pkt
(50 za typ + 100 za link z analizą + 0 za kupon)
4. Typ trafiony bez linku do analizy i ze screenem kuponu = 200pkt
(50 za typ + 0 za brak linku + 150 za kupon)
5. Typ ze zwrotem w meczu, który się odbył bez linku do analizy i bez screenu kuponu = 0 pkt
(0 za zwrot + 0 za brak linku + 0 za kupon)
6. Typ ze zwrotem w meczu, który się odbył z linkiem do analizy i bez screenu kuponu = 100 pkt
(0 za zwrot + 100 za link do analizy + 0 za kupon)
7. Typ ze zwrotem za mecz, który się odbył z linkiem do analizy i screenem kuponu = 150 pkt
(0 za typ + 100 za link do analizy + 50 za kupon)
8. Typ ze zwrotem w meczu, który się nie odbył bez linku do analizy i bez screenu kuponu = 0 pkt
(0 za zwrot + 0 za brak linku + 0 za kupon)
9. Typ ze zwrotem w meczu, który się nie odbył z linkiem do analizy i bez screenu kuponu = 0 pkt
(0 za zwrot + 0 za link do analizy + 0 za kupon)
10. Typ ze zwrotem za mecz, który się nie odbył z linkiem do analizy i screenem kuponu = 0 pkt
(0 za zwrot + 0 za link do analizy + 0 za kupon)
11. Typ nietrafiony bez linku do analizy i screena kuponu = 100 pkt
(-100 za typ + 0 za link + 0 za kupon)
12. Typ nietrafiony z linkiem do analizy i screenem kuponu = 50 pkt
(-100 za typ + 100 za link + 50 za kupon)
13. Typ nietrafiony z linkiem do analizy i bez screena kuponu = 0 pkt
(-100 za typ + 100 za link + 0 za kupon)
14. Typ nietrafiony bez linku do analizy i ze screenem = 50 pkt
(-100 za typ + 0 za link + 50 za kupon)

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Waldi1979 Waldi1979 czy w grę wchodzi także to, by zagrać 1 kupon z 3 różnymi typami dnia np. z 1. 2. i 3.? Regulamin jako tako tego nie wyklucza, przynajmniej nie wyłapalem ;p
Post automatycznie złączony:

i oczywiście wykorzystać ten sam kupon we wszystkich dniach

Otrzymane punkty reputacji: +934
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Waldi1979 Waldi1979 czy w grę wchodzi także to, by zagrać 1 kupon z 3 różnymi typami dnia np. z 1. 2. i 3.? Regulamin jako tako tego nie wyklucza, przynajmniej nie wyłapalem ;p
Post automatycznie złączony:

i oczywiście wykorzystać ten sam kupon we wszystkich dniach
Kupon musi być na dany dzień, nie można dać typów na kilka dni i jednym kuponem "obstawić" powiedzmy te 3 dni, faktycznie nie było to może precyzyjnie ujęte, poprawię ten zapis, dzięki za zwrócenie uwagi.

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
proszę o dodanie kuponu do analizy
Screenshot_2023-08-01-15-49-27-32_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Wrzucony // neutralny

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
mrsmith 121,2K

mrsmith

Użytkownik
podałem zły typ miało byc Karabach -0,5
Kurs jest ok 1,99
FK Karabach - Raków Cz. (Liga Mistrzów) | Fortuna online zakłady bukmacherskie Sp. z o.o. (efortuna.pl)

Poprawione //Waldi1979

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik

proszę o poprawę , dwa razy wkleiłem te same dane dotyczące typu

Poprawione //Waldi1979

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Witam bardzo proszę o przeniesienie tego meczu na dzień jutrzejszy tj. 08.08.2023 r. godz na ten moment 10:00 więc zostaje tak jak jest. Link ponizej:

Mecz dodałem na dzisiaj ale tak jak mowie proszę o przeniesienie go na dzien jutrzejszy godz. 10:00. Pozdrawiam.

Przeniesiony //Waldi1979

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Proszę o przeniesienie postu na jutro, bo mecz jednak odbędzie się właśnie jutro. Dzięki!

Przeniesiony //Waldi1979

A 34,3K

antyks

Użytkownik

Wielbłąd z pośpiechu przy screenach... Univ Craiova a U Craiova 1948 to dwa inne kluby... Proszę o usunięcie fragmentu o tym w analizie. Typ podtrzymuję. Z góry dzięki.

Zmienione // neutralny

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Z racji, że spotkanie AEK - Dinamo zostało przełożone, podaje na wtorek 8.08.23 drugi Typ.

Przyjęte //Waldi1979

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi

Z chwilą puszczenia kuponu (który jest w typie) kurs wzrósł do 1.53. Nie wiem czy to ma znaczenie (w sensie czy kurs w typie dnia musi być identyczny jak na kuponie), ale jeśli tak - prośba o zmianę kursu na 1.53.

Poprawione //Waldi1979

Do góry Bottom