Tutaj podajemy typy na niedzielę - 6. Sierpnia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
Dyscyplina: Piłka nożna – Anglia, Premier League Godzinna: 13:30 Spotkanie: Arsenal - Notthingam Forest Typ: Partey Thomas otrzyma kartkę Kurs: 6.00 Bukmacher: Superbet Analiza: Czekałem na ogłoszenie składu i teraz ten typ bardziej przekonuje mnie do tego, by go obstawić.. Arteta trochę...
Tutaj podajemy typy na niedzielę - 13. Sierpnia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
Po pierwsze, podawajcie LINK do posta który ma być edytowany/usunięty (klikasz w numer posta w prawym górnym rogu, np #12, potem kopiujesz link z pasku adresu przeglądarki), to naprawdę ułatwia sprawę i szybko jest załatwiona. Podanie nagłówku treści posta nie pomaga.
Po drugie, post usunięty, możesz podać na ten dzień nowy typ //psotnick
Tutaj podajemy typy na piątek - 11. Sierpnia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
forum.bukmacherskie.com
Bardzo Was proszę o ogarnięcie tego, bo przejęcie przez Fuksiarza zrobiło mały burdel i każdy rozlicza inaczej, a potem będzie też bałagan na koniec miesiąca...
Tutaj podajemy typy na niedzielę - 13. Sierpnia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
Tutaj podajemy typy na wtorek - 15. Sierpnia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
forum.bukmacherskie.com
Mecz został przełożony, najprawdopodobniej na przyszly tydzień ale nie ma jeszcze oficjalnych kursów. Proszę o usunięcie typu z tego dnia
Tutaj podajemy typy na środę - 16. Sierpnia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
Mam pytanie: Mecz który obstawiałem w dniu dzisiejszym w konkursie Bhawanipore - Police AC został przełożony. Co w takiej sytuacji? Czy czeka sie kiedy będzie mecz (a nie wiadomo) czy można zamiast tego typu w dniu dzisiejszym oddać inny typ?
Mam pytanie: Mecz który obstawiałem w dniu dzisiejszym w konkursie Bhawanipore - Police AC został przełożony. Co w takiej sytuacji? Czy czeka sie kiedy będzie mecz (a nie wiadomo) czy można zamiast tego typu w dniu dzisiejszym oddać inny typ?
Proszę o dopisanie do postu konkursowego w typach dnia na dzień 17.08.2023 r. jest tak:
Dyscyplina: Tenis ziemny - debel ATP Cincinnati
Godzina: 22:50
Spotkanie: Melo/Zverev - Hurkacz/Pavic
Typ: (Dokładny wynik meczu Hurkacz/Pavic)
Kurs: 2.22
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Miejsce: Cincinnati, USA Data rozgrywania: 13.08.2023 - 20.08.2023 Nawierzchnia: Hard Kategoria: ATP Master 1000 Pula nagród: $7,665,215 Oficjalna strona turnieju: https://www.wsopen.com/ Lista Startowa: https://www.dartsrankings.com/tennis/cincinnati Drabinka...
forum.bukmacherskie.com
Analiza:
Na nawierzchni twardej Melo/Zverev wygrali ma siedem spotkań dwa mecze. Kursy na pewno lekko wyższy po według mnie powinny być lekko niższe na parę Hurkacz/Pavic, ale Brazykijsko - Niemiecka para deblistów wygrała z para deblistów Nys/Zieliński. Moji dzisiejsi faworyci zdecydowanie lepiej spisują się na tej nawierzchni. Patrząc co dzisiaj wyprawiał z Tsitsipasem Hurkacz w singlu to ręce same składały się do oklasków on dzisiaj bawił się tenisem z tak dobrym tenisista jakim jest Grek. Świetnie Hurkacz/Pavic wyglądają na serwisie wysoki procent w kolejnym z meczów z rzędu. Również na wysokim procencie spisują się na returnie. Ostatni mecz parze Melo/Zverev po prostu wyszedł, ale patrzac na poprzednie mecze to na serwisie mieli w okolicach 60% natomiast return okolicach 40% przy drugim serwisie przeciwnika. Wiem, że mecz meczowi nie równy, ale wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej wygląda Hurkacz/Pavic nawet patrząc po ostatnich wynikach na nawierzchni twardej. Pozdrawiam.
a proszę na zmienienie na tak:
Dyscyplina: Tenis ziemny - debel ATP Cincinnati
Godzina: 22:50
Spotkanie: Melo/Zverev - Hurkacz/Pavic
Typ: (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Hurkacz/Pavic)
Kurs: 2.22
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Miejsce: Cincinnati, USA Data rozgrywania: 13.08.2023 - 20.08.2023 Nawierzchnia: Hard Kategoria: ATP Master 1000 Pula nagród: $7,665,215 Oficjalna strona turnieju: https://www.wsopen.com/ Lista Startowa: https://www.dartsrankings.com/tennis/cincinnati Drabinka...
forum.bukmacherskie.com
Analiza:
Na nawierzchni twardej Melo/Zverev wygrali ma siedem spotkań dwa mecze. Kursy na pewno lekko wyższy po według mnie powinny być lekko niższe na parę Hurkacz/Pavic, ale Brazykijsko - Niemiecka para deblistów wygrała z para deblistów Nys/Zieliński. Moji dzisiejsi faworyci zdecydowanie lepiej spisują się na tej nawierzchni. Patrząc co dzisiaj wyprawiał z Tsitsipasem Hurkacz w singlu to ręce same składały się do oklasków on dzisiaj bawił się tenisem z tak dobrym tenisista jakim jest Grek. Świetnie Hurkacz/Pavic wyglądają na serwisie wysoki procent w kolejnym z meczów z rzędu. Również na wysokim procencie spisują się na returnie. Ostatni mecz parze Melo/Zverev po prostu wyszedł, ale patrzac na poprzednie mecze to na serwisie mieli w okolicach 60% natomiast return okolicach 40% przy drugim serwisie przeciwnika. Wiem, że mecz meczowi nie równy, ale wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej wygląda Hurkacz/Pavic nawet patrząc po ostatnich wynikach na nawierzchni twardej. Pozdrawiam.
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, kwalifikacje do Ligi Konferencji Godzina: 19:00 Spotkanie: Austria Wiedeń - Legia Warszawa Typ: Legia Warszawa awansuje Kurs: 3,25 Bukmacher: Fuksiarz Post w dziale...
Tutaj podajemy typy na sobotę - 19. Sierpnia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
forum.bukmacherskie.com
proszę o skasowanie analizy z Typów Dnia, znalazłem informację, która mówi o tym, że Neymar dzisiaj nie zadebiutuje