>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +433
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
proszę o zmianę kursu na 1.52 , mocno spadł podczas stawiania kuponu ...

Zmienione // neutralny

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik

Typ: Monclova (-1.5)

Gdzieś mi minus zjadło - proszę o poprawę

Poprawione //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Proszę skasować ten typ na poniedziałek ,bo mecz był w niedziele.Mam pytanie czy mogę podać nowy na poniedziałek
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Koszykówka
Godzina:19:45
Spotkanie: Bułgaria - Turcja handicap [22,5 -0]
Typ: Bułgaria +22,5 pkt
Kurs: 1,93
Bukmacher: Fortuna:

Po pierwsze, podawajcie LINK do posta który ma być edytowany/usunięty (klikasz w numer posta w prawym górnym rogu, np #12, potem kopiujesz link z pasku adresu przeglądarki), to naprawdę ułatwia sprawę i szybko jest załatwiona. Podanie nagłówku treści posta nie pomaga.

Po drugie, post usunięty, możesz podać na ten dzień nowy typ
//psotnick

Ostatnio zmieniony przez psotnick:
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Panowie... kolejny raz ta sama sytuacja i widzę, że psotnick psotnick https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-13-08-2023-niedziela.168746/post-7206334

Tutaj za trafienie typu z ANALIZĄ ; KUPONEM itp dostaje 215 punktów

Tutaj przy w teorii poprawnym rozliczeniu zgodnie z regulaminem - 306?

Bardzo Was proszę o ogarnięcie tego, bo przejęcie przez Fuksiarza zrobiło mały burdel i każdy rozlicza inaczej, a potem będzie też bałagan na koniec miesiąca...

Waldi1979 Waldi1979 neutralny neutralny

Poprawione //Waldi1979

versa 622,3K

versa

Typer Miesiaca
Źle został rozliczony mój typ tutaj;

Post wyżej proszę usunąć, pod wpływem😅

Poprawione // neutralny

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer

Mecz został przełożony, najprawdopodobniej na przyszly tydzień ale nie ma jeszcze oficjalnych kursów. Proszę o usunięcie typu z tego dnia

Usunięty //Waldi1979

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Prośba o poprawienie rozliczenia - typ jest prawidłowy 🙂

Poprawione //Waldi1979

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Mam pytanie: Mecz który obstawiałem w dniu dzisiejszym w konkursie Bhawanipore - Police AC został przełożony. Co w takiej sytuacji? Czy czeka sie kiedy będzie mecz (a nie wiadomo) czy można zamiast tego typu w dniu dzisiejszym oddać inny typ?

Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Proszę o dopisanie do postu konkursowego w typach dnia na dzień 17.08.2023 r. jest tak:

Dyscyplina: Tenis ziemny - debel ATP Cincinnati
Godzina: 22:50
Spotkanie: Melo/Zverev - Hurkacz/Pavic
Typ: (Dokładny wynik meczu Hurkacz/Pavic)
Kurs: 2.22
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Na nawierzchni twardej Melo/Zverev wygrali ma siedem spotkań dwa mecze. Kursy na pewno lekko wyższy po według mnie powinny być lekko niższe na parę Hurkacz/Pavic, ale Brazykijsko - Niemiecka para deblistów wygrała z para deblistów Nys/Zieliński. Moji dzisiejsi faworyci zdecydowanie lepiej spisują się na tej nawierzchni. Patrząc co dzisiaj wyprawiał z Tsitsipasem Hurkacz w singlu to ręce same składały się do oklasków on dzisiaj bawił się tenisem z tak dobrym tenisista jakim jest Grek. Świetnie Hurkacz/Pavic wyglądają na serwisie wysoki procent w kolejnym z meczów z rzędu. Również na wysokim procencie spisują się na returnie. Ostatni mecz parze Melo/Zverev po prostu wyszedł, ale patrzac na poprzednie mecze to na serwisie mieli w okolicach 60% natomiast return okolicach 40% przy drugim serwisie przeciwnika. Wiem, że mecz meczowi nie równy, ale wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej wygląda Hurkacz/Pavic nawet patrząc po ostatnich wynikach na nawierzchni twardej. Pozdrawiam.

a proszę na zmienienie na tak:

Dyscyplina: Tenis ziemny - debel ATP Cincinnati
Godzina: 22:50
Spotkanie: Melo/Zverev - Hurkacz/Pavic
Typ: (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Hurkacz/Pavic)
Kurs: 2.22
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Na nawierzchni twardej Melo/Zverev wygrali ma siedem spotkań dwa mecze. Kursy na pewno lekko wyższy po według mnie powinny być lekko niższe na parę Hurkacz/Pavic, ale Brazykijsko - Niemiecka para deblistów wygrała z para deblistów Nys/Zieliński. Moji dzisiejsi faworyci zdecydowanie lepiej spisują się na tej nawierzchni. Patrząc co dzisiaj wyprawiał z Tsitsipasem Hurkacz w singlu to ręce same składały się do oklasków on dzisiaj bawił się tenisem z tak dobrym tenisista jakim jest Grek. Świetnie Hurkacz/Pavic wyglądają na serwisie wysoki procent w kolejnym z meczów z rzędu. Również na wysokim procencie spisują się na returnie. Ostatni mecz parze Melo/Zverev po prostu wyszedł, ale patrzac na poprzednie mecze to na serwisie mieli w okolicach 60% natomiast return okolicach 40% przy drugim serwisie przeciwnika. Wiem, że mecz meczowi nie równy, ale wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej wygląda Hurkacz/Pavic nawet patrząc po ostatnich wynikach na nawierzchni twardej. Pozdrawiam.
Post automatycznie złączony:

Link do typu konkursowego dodatkowo załączam:

Poprawione //Waldi1979

sunxl 2,1M

sunxl

Typer

proszę o skasowanie analizy z Typów Dnia, znalazłem informację, która mówi o tym, że Neymar dzisiaj nie zadebiutuje

Usunięta //Waldi1979

Do góry Bottom