>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FUKSIARZ Typy Dnia - 17.08.2023 (czwartek)

Status
Zamknięty.
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, kwalifikacje do Ligi Konferencji
Godzina: 19:00
Spotkanie: Austria Wiedeń - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa awansuje
Kurs: 3,25
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale: Analiza: Jeśli ktoś lubi ryzyko i gra wyższe kursy to według mnie opcja na awans Legii jest dziś najlepszym rozwiązaniem. Ne jestem ani kibcem Legii, ani jakimś nadmiernym optymistą po prostu dla mnie ten kurs jest bardzo zawyżony i widziałbym tu okolice 2,00, więc sam też spronowałem taki zakład. Póki co ogromną bolączką Legii jest strzelanie samym sobie goli, bo tak było z Ordabasami w obu meczach i tak było w pierwszym meczu z Austriakami. Kluczem jest więc wyeliminowanie własnych błędów, bo odniosłem wrażenie, że taktycznie i piłkarsko Legia przewyższała rywali i ten wynik powinien być zupełnie inny. Tyle tylko, że podobne wrażenie miałem z Kazachami, a tam o mało nie doszło do dogrywki, a różnica optyczna w poruszaniu się obu zespołów była kolosalna, mimo to Legioniści u siebie wymęczyli 3-2. Obie ekipy mają za sobą ligowe mecze praktycznie w najmocniejszych składach, bo wszyscy czołowi gracze wystąpili zarówno w meczu Legii z Puszczą, a także Salzburga z Austrią. W obu przypadkach dzisiejsze zespoły zawiodły, a ekipa ze stolicy Austrii nie oddała ani jednego strzału nawet w kierunku bramki Salzburga, co jest absolutnym kuriozum. Legia również zawiodła z Puszczą, jednak tam mecz wyglądał trochę inaczej i podopieczni Kosty Runjaicia do końca próbowali wydrzeć w tym emczu wygraną. Nie zmienia to jednak wiele przed rewanżem. Dziś kursy na ten mecz są wyrównane, je jednak idę w kierunku przyjezdnych, a dla odważnych polecałbym również wygraną gości jedenym golem i dogrywkę, kursy na to zdarzenie oscylują w granicach 4,50.
kupon.png

650

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +3226
demarcel 127,9K

demarcel

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Europa, kwalifikacje do Ligi Konferencji
Godzina: 19:00
Spotkanie: Macabi Tel Aviv - AEK Larnaca
Typ: Oba strzelą/Over 2.5 gola
Kurs: 2.65
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iii-runda-kwalifikacji-ligi-konferencji-uefa-rewanże-09-08-17-08-2023.168978/post-7207664
Analiza:

Pierwsze spotkanie pomiędzy oboma zespołami zakończyło się remisem. Teoretycznie faworytem jest gospodarz. Cypryjskie drużyny są co raz mocniejsze było widać po tym jak Raków miał ciężki bój przeciwko mistrzowi tego kraju w el. LM. Spotkanie w Tel Avivie zapewne zakończy temat awansu w 90 minutach. Gospodarze potrafią strzelać sporo bramek pokazały to ostatnie mecze. Stawiam ich jako faworytów oraz to że padną w tym meczu minimum 3 bramki.

0

ferguson2 884,1K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka ręczna towarzyskie
Godzina: 18
Spotkanie: Neka - Izvidac
Typ: powyżej 62.5 bramek
Kurs: 2.37
Bukmacher: fortuna
Analiza: Przygotowania do sezonu ida pelna para. Neka należy do drużyn ktore lubia grac ofensywnie. Powinni byc skuteczni na tle Izvidac. Mysle, ze beda przyspieszac tempo. Z kolei Izvidac tez mozna zaliczyc do ekip majacych pojecia o ataku. Minusem jest na pewno ich defensywa. Licze ze ten mecz od poczatku nabierze wysokiego tempa

137

Otrzymane punkty reputacji: +2336
RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ludogorets - FC Astana
Typ: over 5.5 kartek
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: Analiza:
Gram ten mecz ze wzgledu na osobe sedziego a bedzie nim Anthony Taylor. Anglik dobrze kartkuje i nie boi sie napominac pilkarzy za przewinienia. Sam mecz tez zapowiada sie na zaciety pojedynek do ktorego Astana przestepuje z zaliczka co przelozy sie na duze cisnienie od pierwszych minut spotkania bo gospodarze musza odrabiac straty.

185

Otrzymane punkty reputacji: +2196
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LKE, kwalifikacje
Godzina: 20:00
Spotkanie: Spartak Trnava - Lech Poznań
Typ: powyżej 25,5 fauli
Kurs: 2,15
Bukmacher: Totalbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/iii-runda-kwalifikacji-ligi-konferencji-uefa-rewanże-09-08-17-08-2023.168978/post-7207699
Analiza:

Lech przystąpi do spotkania rewanżowego z minimalną 1 bramkową zaliczką. Mogło być lepiej ale chwila dekoncentracji w końcówce spotkania w Poznaniu i goście otrzymali prezent z czego skrzętnie wykorzystali i wrócili do gry. Według bukmacherów w tym pojedynku faworytem jest Lech Ala zapewne czeka go ciężka przeprawa.
Kto odpada nie ma już szansy zagrać w innych rozgrywkach także dla obu drużyn jest to istotne spotkanie jeżeli jeszcze chcą pograć w Europie.
W tym pierwszym meczu fauli było niewiele bo zaledwie 19 (11-8). Ogólnie jeżeli popatrzymy na statystyki obu ekip z dotychczas rozegranych spotkań to fauli w nich jest niewiele.
Gospodarze w poprzedniej rundzie wyeliminowali łotewską Auda popełniając zaledwie 7 fauli na wyjeździe i 6 u siebie.
Lech natomiast wyeliminował litewski Żalgiris Kowno również nie popełniając za wiele fauli, 13 u siebie i 8 na wyjeździe.
Także na razie w żadnym meczu tych drużyn taka linia nie została przekroczona, stąd liczę na przełamanie tego trendu. 26 przewinień to nie jest jakaś linia nie do zrobienia tym bardziej iż wynik tej rywalizacji nie jest jeszcze rozstrzygnięty.

0

Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - debel ATP Cincinnati
Godzina: 22:50
Spotkanie: Melo/Zverev - Hurkacz/Pavic
Typ: (Dokładny wynik meczu 2:0 dla Hurkacz/Pavic)
Kurs: 2.22
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:
Na nawierzchni twardej Melo/Zverev wygrali ma siedem spotkań dwa mecze. Kursy na pewno lekko wyższy po według mnie powinny być lekko niższe na parę Hurkacz/Pavic, ale Brazykijsko - Niemiecka para deblistów wygrała z para deblistów Nys/Zieliński. Moji dzisiejsi faworyci zdecydowanie lepiej spisują się na tej nawierzchni. Patrząc co dzisiaj wyprawiał z Tsitsipasem Hurkacz w singlu to ręce same składały się do oklasków on dzisiaj bawił się tenisem z tak dobrym tenisista jakim jest Grek. Świetnie Hurkacz/Pavic wyglądają na serwisie wysoki procent w kolejnym z meczów z rzędu. Również na wysokim procencie spisują się na returnie. Ostatni mecz parze Melo/Zverev po prostu wyszedł, ale patrzac na poprzednie mecze to na serwisie mieli w okolicach 60% natomiast return okolicach 40% przy drugim serwisie przeciwnika. Wiem, że mecz meczowi nie równy, ale wydaje mi się, że zdecydowanie lepiej wygląda Hurkacz/Pavic nawet patrząc po ostatnich wynikach na nawierzchni twardej. Pozdrawiam.

0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom