>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FUKSIARZ Typy Dnia - 7.08.2023 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
Pablito91 1,1M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska 1 Liga
Godzinna: 18:00
Spotkanie: Arka Gdynia - Polonia Warszawa
Typ: poniżej 1.5 różnego Polonii w 1 polowie
Kurs: 2.05
Bukmacher: Superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/i-liga-dyskusja-typy-newsy-zakłady-długoterminowe-w-sezonie-2023-2024.168601/post-7205366
Analiza:

Już za chwilę ciekawe spotkanie w Gdyni pomiędzy Arką a Polonią Warszawa. Obie drużyny słabo weszły w sezon. Arka dwa remisy a Polonia 2x przegrała 2:3. Spróbuję w tym meczu pójść w różne. Wiadomo różne są loteryjne. Myślę, że słynąca z ofensywnego stylu arka ruszy obrazu na Polonię. Moim typem jest poniżej 1.5 różnego Polonii w 1 połowie. Co ciekawe w pierwszych dwóch meczach Polonią nie zrobiła 2 różnych. Z Wisłą 0 różnych a z Tychami 1. Mam nadzieję, że dzisiaj również tak będzie.

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
shadow89 512,2K

shadow89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaPolska
Typ: X2
Kurs: 2.80
Bukmacher: BETCLIC
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/i-liga-dyskusja-typy-newsy-zakłady-długoterminowe-w-sezonie-2023-2024.168601/post-7205372
Analiza:

Polonia Warszawa jak do tej nieźle się zaprezentowała lecz punktów niestety nie zdobyła żadnych. W pierwszej kolejce prowadzili do 45 minuty 2:0 i dali sobie wbić gola praktycznie do szatni. Na wstępnie drugiej połowy był już remis 2:2 a pod samiec koniec meczu GKS Tychy strzeliło zwycięskiego gola. W drugiej kolejce to Polonia musiała odrabiać straty do Wisły Kraków, która w 90 minucie prowadziła już 1:3. Gdy 95 minucie piłkarz Polonii obejrzał czerwoną kartkę wydawało się już być wszystko jasne. Jednak Polonia się nie poddała i minutę później strzeliła gola na 2:3 a w 99 minucie sędzia w kontrowersyjnych okolicznościach nie uznał gola na 3:3. Arka z kolei zaliczyła dwa remisy z Termalicą u siebie (2:2) oraz na wyjeździe z Górnikiem Łęczna (0:0). Liczę, że piłkarze Polonii Warszawa wyciągną wnioski z dwóch poprzednich spotkań i zagrają w końcu dwie połowy dobrze a nie tylko jedną jak to było w dwóch poprzednich spotkaniach.

280

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +2624
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna Polska 1 liga
Typ : suma kartek ( czerwona =2 ) - powyżej 5.5
Kurs : 2.00

Bukmacher : ETOTO
Post w dziale : https://forum.bukmacherskie.com/thr...-sezonie-2023-2024.168601/page-3#post-7205373

na szybko bo zaraz zaczynają , tutaj liczę również na wysyp karek , sędzia jest Łukasz Kuzma który potrafi sypnąć kartkami , Polonia jeszcze bez punktu natomiast Arka w dwó=ch meczach zaledwie 2 oczka , każda z drużyn będzie chciała zapunktować a przde wszystkim Arkowcy , Arka w meczu z Termalicą pod względem dyscyplinarnym było pięknie 1 czerwień i 9 żółtek , dziś liczę na wysyp

200

Otrzymane punkty reputacji: +2472
G 19,3K

Gradaj

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP - Tornto
Godzina: 20:40
Spotkanie: Adrian Mannarino - Taro Daniel
Typ: Mannarino/ + 21,5 gema
Kurs: 2,89
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/atp-tour-toronto-07-08-2023-13-08-2023.168966/post-7205381

Pierwsza runda turnieju w Toronto. Po przeciwnych stronach siatki staną 30-sty w rankingu, 35-letni leworęczny Adrian Mannarino i 115-sty, 30-letni Taro Daniel. Obstawiam w tym meczu zwycięstwo Francuza i to, że będzie 22-a gemy w meczu. Bezpośrednie pojedynki to dwa zwycięstwa Japończyka, 2016 rok pierwsza runda Monte Carlo i ubiegły rok kwalifikacje do turnieju w Atlancie (6-4 6-3). Wyniki te nie zachęcają do pójścia w stronę Francuza, choć przyglądając się im bliżej, można wysnuć wnioski, że nawierzchnia ziemna nie jest lubianą przez niego a Taro Daniel rozgrał na niej największą ilośc spotkań. Większym wyznacznikiem jest drugie spotkanie rozegrane tak jak ich dzisiejszy mecz na nawierzchni twardej, która jest wiodącą Mannarino. O dziwo ta porażka nie pozbawiła go gry w turnieju głównym w Atlancie, gdzie osiągnął lepszy wynik od dzisiejszego oponenta dochodząc o rundę dalej, czyli do ćwierćfinału. Dobrze, wyglądała tegoroczna gra Francuza na kortach trawiastych, gdzie wygrał 12-ście z 16-tu meczów. Myślę, że prestiż turnieju w Toronto spowoduje, duże zaangażowanie obydwu zawodników. Warunki do trzymania swojego serwisu mają obaj, także tie-break nie jest wykluczony. Uważam, że w kluczowych momentach tego pojedynku, lepszy okarze się Adrian Mannarino.

0

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Esktraklasa
Godzina: 19:00
Spotkanie: Puszcza Niepołomice - Stal Mielec
Typ: Stal wygra
Kurs: 3,00
Bukmacher: Fuksiarz
Post w dziale: Analiza: Przyznam, że spodziewałem się innych kursów i lekkie faworyzowanie tu Puszczy jest conajmniej nadużyciem. Jak już to wystawiłbym je na odwrót, a i tak skusiłbym się na granie zwycięstwa Stali. Goście nieźle wystartowali, dwa remisy z solidnymi drużynami co pokazały inne mecze napawają optymizmem i według mnie dziś są faworytem w starciu z beniaminkiem z Niepołomic. Co do Puszczy, póki co wesoły futbol, dużo goli strzelonych, jeszcze więcej straconych. Lubię takie romantyczne historie, ale patrząc prawdzie w oczy takie historie zazwyczaj kończą się tragicznie i naprawdę ciężko wierzyć, że niepołomiczanie utrzymają Eklasę w tym sezonie. Czekałem na składy drużyn i bardzo podobają mi się roszady w ofensywie trenera Kamila Kieresia. Trójkę w ataku obok Domańskiego stanowić będą Hinokio i Meriluoto, a nie Wolkowicz z Skhurinem, jak to miało miejsce w starciu z Piastem. Japończyk i Fin są według mnie znacznie bardziej kreatywniejsi niż wspomniana dwójka, a biorąc pod uwagę fakt, że Stal może dziś częściej przebywać na połowie oraz w polu karnym rywali niż zazwyczaj im się to zdarza potrzeba będzie więcej kombinacyjnych akcji z większą ilością podań. Dlatego też dzisiejszy tercet ofensywny według mnie jest skonstruowany optymalnie, zwłaszcza liczę tu na Hinokio.
Nie liczyłbym dziś na tak wiele goli, jak miało to miejsce w pierwszych dwóch ekstraklaowych meczach Puszczy. Gospodarze koniecznie będą chcieli tu zapunktować, typuję nawet, że 0-0 wzięliby w ciemno, choć nikt tego głośno pewnie nie powie. Stawiam jednak, że nawet remisu dziś nie ugrają, a dla kibiców zgromadzonych w Krakowie może to być frustrujący wieczór i pierwszy pstryczek w nos, że jednak na fali optymizmu awansu ciężko będzie się utrzymać, choć będę trzymał kciuki, aby Puszcza jak najszybciej zapunktowała.
Kupon.png

50

Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ziemny - Toronto
Godzinna: 21:35
Spotkanie: Bublik - Hurkacz
Typ: Hurkacz
Kurs: 1.50
Bukmacher: LVBET
Post w dziale:
Analiza:
Bublik rozegrał spotkanie w sierpniu na nawierzchni twardej z ciągle wracającym do swojej formy Monfilsem. Gael jest już zawodnikiem, który wydaje się, że najlepsze czasy ma już za sobą jednak to groźny zawodnik. Na przełomie końcówki spotkan na nawierzchni twardej 2022 r. i początku sezonu 2023 r. Bublik miał serię ośmiu porażek z rzędu m.in porażka z Hubertem Hurkaczem. Nasz rodak spotkal sie jeszcze z Bublikiem w lutym, gdzie także Hubi wygrał ten mecz i to w dwoch setach. Zawodnik z Kazachstanu przegrał zawodnikiem powyżej dwusetnego rankingu ATP - Wu Tung-Lin. Hubertowi jednak takie porażki na tej nawierzchni się nie zdarzają. Hubi ostatnio dość nieoczekiwanie przegrał z Mmoh, ale mógł ten mecz koniec końców przychylic na swoją korzyść przegrał w trzecim secie dopiero po tie-breaku. Hubi na tej nawierzchni wygrał już w tym sezonie turniej w Marsylii. Na sześć spotkań z Bublikiem Hubi wygrał pięciokrotnie. Jeśli chodzi o serwis Hubiego to jestem spokojny, liczę, że w tym meczu na dość wysokim poziomie będzie returnowal w dzisiejszym spotkaniu bo sam serwis może na Bublika nie wystarczyć. W 2021 r. Hubert doszedł na tym turnieju do cwierfinału, gdzie odpadł z dobrze grającym Miedwiediewem. Przegrał w tym meczu po trzech setach i w ostatnim secie 7:6 w punktach ( 7:5 ) przy odrobinie szczęścia mógł naprawdę zajść bardzo daleko w turnieju. Miedwiediew wygrał cały ten turniej w 2021 r. Hubi dobrze czuje się na tych kortach i myślę, że jakiegoś wielkiego zagrozenia że strony Bublika nie przewiduje. Pozdrawiam.

150

Otrzymane punkty reputacji: +2053
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom