Cześć, coś pomieszałem albo buk wprowadził w błąd, ale mój typ na dzisiaj jednak nie dotyczył zawodów niedzielnych, a wczorajszych.
Tutaj podajemy typy na niedzielę - 15. Stycznia Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Australia,
A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie...
forum.bukmacherskie.com
Nie wiem co regulamin mówi w takiej sytuacji. Byłem przekonany że zakład na top6 miejsca zawodnika będzie tyczył konkursu indywidualnego, a nie nieoficjalnej klas. drużynowej. Szczególnie że oferta była wystawiane kiedy jeszcze nie było wiadomo czy lindvik będzie w składzie na drużynę. Poniżej potwierdzenie:
Nie wiem co w takiej sytuacji, ale jako że zauważone przed startem dzisiejszych zawodów to mogę podać typ zastępczy, również na Lindvika, żeby nie było że zmieniam koncepcje
Nowy typ:
Dyscyplina: Skoki - konkurs indywidualny
Godzina: 16:00
Spotkanie.Prevc - Lindvik
Typ:2
Kurs:2,38
Bukmacher:STS
Analiza:
To jest skocznia Mariusa Lindvika, który w wywiadach wspominał, że to jego ulubiona skocznia ze wszystkich pośród PŚ. Wyniki to potwierdzają:
Sezon 17/18, pierwszy
konkurs rangi PŚ poza Norwegią dla Norwega i od razu 8 miesjce. Pamiętam ten
konkurs. To miejsce to był lekki zawód bo Norweg w treningach regularnie plasował się w okolicy top3. Kolejne
konkursy w tym sezonie okolice 20-35 i nie przebił tego wyniku jeszcze przez 23 kolejnych konkursów.
Sezon 19/20: 6 miejsce. A weekend przez miejsca 17,10, a weekend po 22,18, więc znowu widać że skocznie leży.
Sezon 20/21: Wygrana, 3 i 4 miejsce. Występy w okolicy tych konkursów na innych skoczniach to okolice: nawet 30-40 miejsc.
W zesżłym sezonie Znowu wygrana.
No i teraz Norweg po słabym starcie sezonu wyraźnie się rozkręca. 6 w Innsbrucku, 19 w Bischo gdzie też miał skoki na okolice top 10. Tutaj jest w stanie po raz kolejny zanotować progres względem ostatnich występów, a kurs jest na to znakomity.
W trakcie tego weekendu na razie nie błyszczał, choć miał pojedyncze dobre próby. Np. we wczorajszej serii próbnej był 8, a w 1 serii drużynowej był 3 w swojej grupie, co już dobrze rokuje, że powoli łapie czucie. Zestawiam go w parze z Prevcem, który w piątek się tu męczył i nie wypadał najlepiej. Wczoraj dobre warunki w obu skokach i też skoczył swoje dobre skoki to zajął fajne miejsce. ALe myślę, że to nie ta stabilność i wczorajszego maxa nie przebije więc 12-15 miejsce to max na co go stać. Za to widzę duży potencjał gorszego skoki i miejsce 20-25 mnie nie zaskoczy. Lindvika wierze, że tu stać nawet na top6, ale bezpiecziej gram go z Prevcem, tak że jak jednak odda gorszą próbę jak wczoraj w 2 serii to żeby i tak była szansa na pokrycie typu.
Typ podmieniony //Waldi1979