>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Mogę prosić jakiegoś moderatora o dodanie tego typu, gdy tylko pojawi się temat &quot;typy dnia&quot; na jutro? Niestety nie będzie mnie, a zależy mi bardzo na tym, aby typ się pojawił. Dziękuje bardzo!

Dyscyplina: ???? USA: NBA - Play Offy - Ćwierćfinał
Godzina: 2:00
Spotkanie: Atlanta Hawks - Washington Wizards
Typ: Powyżej 201
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ostatnio brakło cztery albo bodajże pięć punktów do złapania over&#39;owego typu 210 punktów, który kurs opiewał na ponad 4.00, ale cóż - tak bywa czasem, że te kilka punktów może zabraknąć. Dziś myślę, że śmiało będzie mecz nadal overowy. Marcin ostatnio rozegrał słabe spotkanie moim zdaniem. Mało zdobytych punktów. Dziś myślę, że mogą również gospodarze wygrać, ale ciągle liczę, że czarodzieje wygrają to. Beal zagrał ostatnio fantastyczne spotkanie, myślę, że dziś będzie miał całkiem podobnie. Teague w Atlancie również trafnie. Myślę, że overowy mecz jest bardzo prawdopodobny. Bukmacherzy myślą, że to będzie pokaz obrony i przemyślanego ataku. Moim zdaniem to będzie naprawdę walka, jak to zawsze bywa przy stanie 2 do 2. Dziś wszystko się rozstrzygnie, polecam oglądnąć spotkanie, albo przespać i rano zobaczyć piękny over ???? Pozdrawiam!
Masz fuksa, bo jakoś mi umknęła twoja prośba, a typ nawet nie był bliski wejścia, więc ominął cię minus za ten typ.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
&quot;⛔ 100&quot;? Chyba się Benek_25 pomylił, powinien być &quot;ZWROT&quot;..
link do posta: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-22-05-2015-piatek-121729.html#post5385653
link do meczu: http://www.livesports.pl/mecz/KOiBNGnD/#szczegoly-meczu

A czemu niby zwrot? Wszystko w najlepszym porządku, to ty się pomyliłeś.
W sportingbecie są tylko 3-drogowe handicapy (europejskie), nie ma azjatyckich handi ze zwrotem, więc ten typ jaki podałeś to był
de facto -2.5, a nie -2.0. Wynik meczu był 2-0 czyli typ przegrany, a nie żaden zwrot.
Przecież nawet w tym linku co podałeś masz rozpiskę handicapów
http://www.livesports.pl/mecz/KOiBNGnD/#zestawienie-kursow;handicap-europejski;koniec-meczu
Czasem dobrze sprawdzić jaki typ się gra, mniej rozczarowań po fakcie.

//psotnick

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
&quot;⛔ 100&quot;? Chyba się Benek_25 pomylił, powinien być &quot;ZWROT&quot;..

link do posta: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-22-05-2015-piatek-121729.html#post5385653

link do meczu: http://www.livesports.pl/mecz/KOiBNGnD/#szczegoly-meczu

A czemu niby zwrot? Wszystko w najlepszym porządku, to ty się pomyliłeś.
W sportingbecie są tylko 3-drogowe handicapy (europejskie), nie ma azjatyckich handi ze zwrotem, więc ten typ jaki podałeś to był
de facto -2.5, a nie -2.0. Wynik meczu był 2-0 czyli typ przegrany, a nie żaden zwrot.

Przecież nawet w tym linku co podałeś masz rozpiskę handicapów
http://www.livesports.pl/mecz/KOiBNGnD/#zestawienie-kursow;handicap-europejski;koniec-meczu

Czasem dobrze sprawdzić jaki typ się gra, mniej rozczarowań po fakcie.

//psotnick
Racja - sorry, nie gram na tym buku, ale podałem kurs z niego, bo był najwyższy dlatego się zdziwiłem. Sorry jeszcze raz, ???? mój błąd!

pan-janusz 92

pan-janusz

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-24-05-2015-niedziela-121767-2.html#post5391598
Proszę o poprawę analizy, myślałem, że będzie dwumecz, a to jest finał - 1 spotkanie na Wembley.
Analiza:
Finałowe starcie o awans z miejsca barażowego League One obstawiły drużyny z miejsc trzeciego i czwartego - Preston i Swindon. W sezonie zasadniczym Preston zdobył 89 punktów i w ostatniej kolejce stracił miejsce premiowane bezpośrednim awansem na rzecz MK Dons, natomiast Swindon z 79 punktami obstawił miejsce 4 w tabeli. W Półfinale Preston pewnie odprawił Chesterfield 1:0 i 3:0, natomiast Swindon zmierzył się z Sheffield United i po zwycięstwie 1:2 na wyjeździe zremisowali u siebie 5:5! W obu spotkaniach tracili bramki i w lidze, też ich obrona do niepokonanych nie należała, natomiast Preston w lidze pod tym względem gorszy był tylko od lidera z Bristol. W H2H bilans 3-1-2 na korzyść Preston. Preston wygrał trzykrotnie u siebie, natomiast w Swindon 2 zwycięstwa gospodarzy i jeden remis. Dzisiejszy pojedynek na Wembley rozstrzygnie walkę o awans od Championship i liczę, że to Preston wyjdzie z niego zwycięsko!
OK.

M 22

maniek1946

Użytkownik
Gdyby była szansa wrzucić tą analizę do typów dnia na jutro (tj. 25.05) to byłbym bardzo wdzięczny. Nie będzie mnie już dzisiaj najprawdopodobniej na komputerze, jutro do pracy, więc lipton.

Piłka nożna, Polska T-Mobile Ekstraklasa
18:00 czasu polskiego
Ruch Chorzów - GKS Bełchatów
Ruch Chorzów (hcp -1) @2.65
Pinnacle Sports

Hmm, kolejny raz zastanawia mnie skąd taki wysoki kurs. Zanim zacznę analizę, to polecam jeszcze grać na dzisiaj czerwoną kartkę w meczu Lazio - Roma. Derby Rzymu + mecz o 2 pozycję tabeli na koniec sezonu = ciśnienie max. Wracając do Ruchu z Bełchatowem. Kursik na zwycięstwo Ruchu w granicach @1.8, a myślę, że spokojnie można grać handicap przy takiej formie Bełchatowian.

Podopieczni Fornalika radzą sobie całkiem nieźle. Po podziale na grupy mistrzowska/spadkowa grali 3 spotkania i wyszli z bilansem 2-1-0 i 5 strzelonymi bramkami. Jedyny w miarę korzystny wynik z Chorzowa wywiózł Piast. Ostatnio w analizie meczu Piast - Bełchatów rozpisałem się konkretniej na temat GKS-u. Prawda jest taka, że tutaj za wiele nie ma co mówić. Outsider ligi przyjeżdża do praktycznie najsilniejszej drużyny w grupie spadkowej i nie ma za bardzo co liczyć na pozytywny wynik. Piszę to też z tej perspektywy, że z taką grą dla mnie jest nierealne, żeby Bełchatów zdołał się utrzymać. Do tego poleciał trener. Rozumiem, że będą walczyć, każde ich spotkanie będzie na wagę 6 punktów, ale ambicja na Ruch to raczej nie wystarczy. Ostatnio Bełchatów dostał tęgie baty od Piasta 6:3. Ostatnie ich zwycięstwo to tak odległe czasy, że trzeba sięgać po 3 miesiące wstecz. Więc przepraszam, ale z czym do ludzi? 1 liga się kłania. Ostatnio średnia traconych bramek Bełchatowian to 3/mecz. Biorę tutaj pod uwagę 4 ostatnie występy. Nie powinien dziwić w takim razie ten handi. Ruch od kilku kolejek gra naprawdę fajną piłkę i wiem, że to dziwnie brzmi, ale nawet przyjemnie się to ogląda - a myślałem, że takich słów o średniaku ligowym w Ekstraklasie nigdy nie powiem. Mają swój styl, twardo się go trzymają i dzięki temu punktują. Zobaczymy jak tym razem będzie.

vaen 1,8K

vaen

Użytkownik
Niestety nie mogę dodawać póki co linków, wiec przekieruje w ten sposób:
#7 post w Typach dnia na wtorek (26.05) mojego autorstwa.
Prosze o poprawę w &quot;typ&quot; z Huston na Houston, wkradła sie literówka.
Dzięki!
OK.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-29-05-2015-piatek-121869.html
MarathonBet.
Dzięki za poprawienie.
I jeszcze WTA... słabo sprawdziłem wszystko dzisiaj przed dodaniem typu.

Ale co z tym Marathonem? Serio mam ci zmienić buka z Williama na buka spoza listy? Chyba, że czegoś nie zrozumiałem. Przecież z automatu miałbys minus bez sprawdzania wyniku meczu. Twoja sprawa, ale odradzałbym osobiście, bo szkoda oddawać punkty za friko.
WTA zmieniłem.
//psotnick

stanley-63 1,2M

stanley-63

Typer
ojjjjjjjjj zapomniałem o godzinie , mecz rozpoczął się o godzinie 19 , jeżeli można dodać to o to proszę .
Z góry dzięki i SORY !

conors 5,6K

conors

Użytkownik
Witam!
Pomyliłem kurs. Kurs właściwy to 10.0, a nie 6,5. Proszę o korektę.
Tenis ziemny, Roland Garros
Godz. 16:30
Serena Williams – Victoria Azarenka
Typ: 2, Przegra I set i wygra mecz
Kurs: 10

Bukmacher: Betsson
Williams będzie chciała wygrać w dwóch setach, a wiadomo, jak się ktoś spieszy, to się diabeł cieszy...

Serena to jedna z najstarszych zawodniczek w tourze. Dominuje rywalki siłą gry. Aktualnie narzeka na bolącą ręke i przez to serwis nie pomaga jej tak, jak zwykle. To kluczowa okoliczność. Nie dostaje tanich punktów, a gdy trzeba pobiegać, tlenu brakuje żeby dotlenić tak potężne mięśnie...
Gra się sypie... W Paryżu gorąco, Azarenka świetna w obronie. Mogą być kłopoty...
Dzisiejsze rywalki spotkały się w Madrycie trzy tygodnie temu. Mecz zakończył się wynikiem 7:6,3:6,7:6 na korzyść Amerykanki. Azarenka zmarnował trzy piłki meczowe przy swoim serwisie.
Azarenka za bardzo się tym nie przejęła, zaczęła się śmiać. Może już wtedy szykowała zemstę.
Moim zdaniem dziś mecz może wyglądac podobnie. Dopóki starczy sił, Williams będzie dominować. Wygra pierwszego seta, a dwa kolejne przegra.
Oczywiście, to WTA i zdarzyć może się wszytko. Polecam granie tam, gdzie rozliczają krecze, bo nie można wykluczyć, że Serena zejdzie z kortu.
OK, chociaż to i tak nie ma znaczenia, bo kursy powyżej 5.0 są zaniżane do tego poziomu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom