Ok przeczytałem regulamin...co za bzdura w takim razie...no nic...dla mnie trochę to mijają się z celem takie zasady podawania typów bo "nocne marki" mogą zablokować połowę oferty "kretyńskimi typami" na dany dzień typu Real Atletico - Real - 5 EH kurs 7.0 i nikt nie może już zagrać nic w stronę Realu...WTF? jaki sens?
Na pewno większy w tym sens niż granie w konkursie, do którego Regulaminu się nawet nie zajrzało. Ale i tak masz plusa za to, że w końcu przeczytałeś Regulamin, szkoda tylko, że tak późno. Nie musiałbyś się tak produkować w poprzednim poście, szkoda energii po prostu. Sorry, ale takie krokodyle łzy po fakcie, bo ktoś się poniewczasie obudził, mnie zupełnie nie wzruszają.
I właściwie na tym powinienem zakończyć dyskusję. Ale wyjaśnię: takie zapisy pojawiły się nie bez przypadku i miały na celu wyeliminować próby kombinowania w końcowce miesiąca.
Zamysł tych zmian był taki, żeby w razie wyrównanej walki o nagrody w końcowce miesiąca, nie było możliwości kombinowania (widocznie kiedyś były takie próby). Np Prowadzę w konkursie o 80pkt nad drugim, został ostatni dzień, drugi w tabeli dał typ powiedzmy Over 3.5 @2.5, to ja dam w tym samym meczu Over
[email protected] i wtedy mam pewność wygranej bo jakikolwiek by był wynik, to i tak będę na 1 miejscu. A przecież nie chodzi o to, żeby takie sytuacje miały miejsce (a bywały w przeszłości) i stąd te ograniczenia. To samo zresztą z liniami czy overami europejskimi i azjatyckimi, też są uważane za powtórzone jesli mają tę samą linię np 3.5 i 3.0, bo przecież zwrot, a
100 to duża różnica i może zrobić dużą różnicę w np na podium.
Poza tym w ogóle nie wiem w czym problem. Oferta na najważniejsze mecze w kazdym buku jest na tyle szeroka, że można wybrać kilka-kilkanascie podobnych ale jednak róznych betów. Np win + bts czy wygrana w obu połowach, czy liczbę bramek danej drużyny. Opcji jest multum. My i tak za powtórzone uznajemy tylko te najbardziej oczywiste, bo kto by tak rozkminiał wszystkie opcje.
Nie wiem kim jest użytkownik "psotnik" na tym forum ale fajnie by było gdyby osobą odpowiedzialna za rozliczanie typów była osobą która chociaż hobbystycznie zajmuję się bukmacherką a nie jest na codzień piekarzem i podlicza typy bo dorabia do pensji, bo pensja cieniutka.
PS Też nie wiem kim jest użytkownik "psotnik", ale gdybym miał strzelać, to powiedziałbym, że nie - nie jest piekarzem i tak - zajmuje się bukmacherką hobbystycznie.