były po porstu wtedy tylko mapy wybierane w tym momencie jak pisałem grać zaczeli jakieś 13:50 a napisałem 13:45. Niby nic wielkiego ale mam nadzieje że zaliczycie. ????https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-06-2017-niedziela-146347-2.html#post6443024
Wystartowali 5 minut wczesniej w zasie kiedy pisałem analize. Dajcie znać czy usuwacie bo nie wiem czy pisać inny typ. ???? z dnia dzisiejszego
Myślałem, że to już wyjaśniłem:@up x2
Ale ma znaczenie...jeśli jest to azjan to nie powtórzę typu. Bo wtedy on postawilby -1, a ja -1,5...
Co tu jeszcze wyjasniać? Tamtego usera typ będzie oceniony zgodnie z regulaminem, czy był jedoznacznie określony, o to się nie martw, do tego czasu masz go traktować jako prawidłowy. Ty masz podać typ również zgodnie z Regulaminem unikając powtórzenia, opcji w ofercie do wyboru multum.Tu akurat nie ma znaczenia. Czy europejski czy azjatycki handicap, ale z taką samą wartością handi, to będzie powtórzenie typu//psotnick
Znowu to samo, stary. Najpierw dobrze jest przejrzeć Regulamin, dopiero potem pytać. Bo akurat ta kwestia jest tam precyzyjnie wyjaśnione, nawet z przykładami. Oddałeś 8 typów, ale jeden to był zwrot i nie jest liczony do skuteczności (bo niby z jakiej racji), ale jest liczony do sumy oddanych typów.Witam, w tabeli na czerwiec mam 7 oddanych typów na dzień dzisiejszy, a oddałem 8, mianowicie- 17, 21-25,27-28
ZASADY OBLICZANIA SKUTECZNOŚCI:
Zwroty nie są uwzględnione przy jej obliczaniu.
Natomiast zwrot jest wliczany do sumy podanych typów (min. liczba typów w miesiącu=10).
Przykład:
User A podał 10 typów.
Trafił 7 typów, nie trafił 2 typy, za 1 otrzymał zwrot.
W takim przypadku obliczamy skuteczność w ten sposób:
7/9=77,78%