makaveli23
Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-11-11-2015-sroda-126740-2.html#post5749481 dyscyplina: pilka nożna
Poprawione.
Poprawione.
14 ? .. nie nie ma takiej możliwości.czy jest możliwość utworzenia już tematu na 14.11 ???
Wystarczy że skopiujesz startowego posta z poprzedniego dnia, zmieniasz daty w tytule i nagłówku i gotowe!Jeżeli do godziny 20:00, danego dnia, nikt z prowadzących nie założy tematu na następny dzień, może to zrobić każdy uczestnik turnieju, według przyjętego schematu.
Reszta bez zmian. Z góry dzięki.
LINK DO POSTA - KLIK- LIGA MISTRZÓW: Faza grupowa
FC Barcelona - AS Roma
Camp Nou, godz. 20:45
Radja Nainggolan utrzyma żółtą kartkę @2,90 Unibet
Kursy już poleciały w dół, a pewnie niedługo i bet zostanie usunięty z oferty.. Tak jak kartka dla Alvesa, której już nie mogę znaleźć u żadnego buka - chyba zorientowali się, że dla Daniego to dobry mecz na wykartkowanie przed fazą pucharową. Ale do rzeczy! Pomocnik Romy ma na swoim koncie już 2 kartki podczas 8 fauli, przez, które bryluje w tej statystyce wśród swoich kolegów z drużyny. Rzymianie muszą w tym meczu gryźć trawę bo awans jeszcze nie jest zapewniony, a chociaż jeden punkt w tym meczu, w co tak szczerze mówiąc wątpię da im naprawdę dużo, tym bardziej, że w ostatnim meczu fazy grupowej zagrają przeciwko BATE w meczu wyjazdowym, a nie oszukujmy się - nie jest to przeciwnik nie do przejścia. Myślę, że belgijski pomocnik gości w tym meczu pokaże swój pazur i będzie go irytowała wymiana podań przez Barcelone i zacznie ostro grać, a tym bardziej przy niekorzystnym wyniku, co przyczyni się do pokazania żółtej kartki przez arbitra. Jeżeli Roma chcę awansować i walczyć o cokolwiek w dalszej części turnieju to Nainggolan w tym meczu łapie kartkę i pomaga im w fazie pucharowej.