>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Mecz Argentyny z Brazylią się nie odbył. Z tego co widzę, to ma być rozegrany dzień później o tej samej godzinie, czyli 14.11 o 1:00. Proszę o wklejenie mojej analizy jeśli tylko pojawi się temat na następny dzień:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-13-11-2015-piatek-126785.html#post5752951
Aktualny kurs to 5,50, więc wszystko jedno czy zostawicie ten kurs 5,00 czy zmienicie na 5,50, bo i tak maksymalny kurs to 5,00.
Nie da rady, będziesz musiał sam powtórzyć jak już będzie temat na ten dzień. Jak sam napisałeś tematu jeszcze nie ma, więc przenoszenie tego posta nic nie da, bo siłą rzeczy będzie wcześniejszy niż post startowy na jutrzejszy dzień. Tym bardziej, że już dałeś typ zastepczy, nie wiem po co, bo równie dobrze mogliśmy po prostu poczekać na wynik przełożonego meczu, jeden dzień różnicy nie zrobi.
//psotnick

K 6

kyosha

Użytkownik
czy jeśli mecz Argentyny z Brazylią się nie odbył mam prawo do napisania innego typu na dzień dzisiejszy ? &lt;typ zastępczy&gt;
Jak chcesz, równie dobrze możemy poczekać na wynik tego przełożonego mecz i rozliczyć go normalnie. Zostawiam to tobie, moim zdaniem nie ma sensu robić zamieszania z kolejnym betem, ale jak chcesz. Byle byś tylko dał znać co wybierasz.
//psotnick

D 16

dawid_v22

Użytkownik
Witam, czy jeśli ktoś zajął już typ &quot;Norwegia - awans&quot;, to ja mogę dać normalny typ na Norwegię na wygraną meczu do 90 minuty?
Jasne, przecież awans to dwumecz, a ten mecz to inna historia, typy nie pokrywają się. Nawet jak wygrają to awansu nie muszą mieć, bo może ich czekać jeszcze dogrywka i karne//psotnick

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
prosze o rozliczenie typu z dnia wczorajszego
Będzie rozliczony jak przyjdzie na to czas razem z innymi typami z tego dnia//psotnick

barni87 242

barni87

Użytkownik
mogę prosić o założenie tematu na sobotę typy dnia ?
Ludziska, to Forum jest tak samo wasze jak nasze. Jak widzisz, że tematu jeszcze nie ma a już czas, to sam możesz też założyć temat na następny dzień. Regulamin o tym mówi literalnie:
▶ Jeżeli do godziny 20:00, danego dnia, nikt z prowadzących nie założy tematu na następny dzień, może to zrobić każdy uczestnik turnieju, według przyjętego schematu.
Wystarczy że skopiujesz startowego posta z poprzedniego dnia, zmieniasz daty w tytule i nagłówku i gotowe!
//psotnick

M 38

miechal89

Użytkownik
Witam,
Na typach dnia na dziś jest typ &quot;Korona Kielce i poniżej 2,5&quot;. Czy jeśli podam teraz typ na wygraną Korony to jest to powtórzenie typu?
Formalnie nie, ustaliliśmy w Regulaminie, że powtórzenie typu dotyczy głównie handicapów i overów/underów, a tu jednak inna sytuacja, bo podwójny typ. Więc możesz podać taki typ, ale w ofercie jest tyle opcji, że spokojnie można znaleźć mniej kolidujący bet//psotnick

psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Prośba do innych modów o edycję posta (samemu to jakoś nie wypada edytować swojego posta..)
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-21-11-2015-sobota-126998-2.html#post5771336
W sensie chodzi tylko o nagłówek typu. Ma być:
Dyscyplina: Tenis - ATP World Tour Finals 2015 - deble
Godzina: 13:00 CET
Spotkanie: R Bopanna / F Mergea - I Dodig / M Melo
Typ: R Bopanna / F Mergea wygra 2-1
Kurs: 5,00
Bukmacher: betway
Analiza:
Reszta bez zmian. Z góry dzięki.
Gotowe

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Proszę o poprawienie moje posta, za szybko ???? dałem &quot;Zatwierdź&quot;.
Proszę o poprawienie w ten sposób:
⚽ - LIGA MISTRZÓW: Faza grupowa

FC Barcelona - AS Roma
Camp Nou, godz. 20:45
Radja Nainggolan utrzyma żółtą kartkę @2,90 Unibet

Kursy już poleciały w dół, a pewnie niedługo i bet zostanie usunięty z oferty.. Tak jak kartka dla Alvesa, której już nie mogę znaleźć u żadnego buka - chyba zorientowali się, że dla Daniego to dobry mecz na wykartkowanie przed fazą pucharową. Ale do rzeczy! Pomocnik Romy ma na swoim koncie już 2 kartki podczas 8 fauli, przez, które bryluje w tej statystyce wśród swoich kolegów z drużyny. Rzymianie muszą w tym meczu gryźć trawę bo awans jeszcze nie jest zapewniony, a chociaż jeden punkt w tym meczu, w co tak szczerze mówiąc wątpię da im naprawdę dużo, tym bardziej, że w ostatnim meczu fazy grupowej zagrają przeciwko BATE w meczu wyjazdowym, a nie oszukujmy się - nie jest to przeciwnik nie do przejścia. Myślę, że belgijski pomocnik gości w tym meczu pokaże swój pazur i będzie go irytowała wymiana podań przez Barcelone i zacznie ostro grać, a tym bardziej przy niekorzystnym wyniku, co przyczyni się do pokazania żółtej kartki przez arbitra. Jeżeli Roma chcę awansować i walczyć o cokolwiek w dalszej części turnieju to Nainggolan w tym meczu łapie kartkę i pomaga im w fazie pucharowej.​
LINK DO POSTA - KLIK
Dzięki z góry. ????
Poprawione.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom