>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Możesz.
25. Dany dzień konkursowy, w którym rozgrywana będzie kolejka liczymy od 8:00 do 8:00 kolejnego dnia.
Jest to zrobione ze względu na rozgrywki w Ameryce Płd, żeby można było je uwzględniać na ten sam dzień co mecze odbywające się w Europie.
Np.: 20 kolejka jest dnia 08.08 to typy można podawać z przedziału 8:00 dnia 08.08 do 8:00 09.08.
LICZY SIĘ CZAS ROZPOCZĘCIA SPOTKANIA.

Otrzymane punkty reputacji: +7
intelowiec 89K

intelowiec

Użytkownik
Panowie, ja zerknąłem wczoraj na terminarz i przed chwilą napisałem typy na dzisiaj z pamięci, bo byłem pewny, że dziś jest kolejka. Proszę o wykasowanie mojego posta z typami. Żaden mecz się nie rozpoczął i po prostu nie przeczytałem informacji o zmianie terminarza (mój przeciwnik i tak w ogóle nie typuje w konkursie).

usunięte // pestka7

lantz 183

lantz

Użytkownik
11 kolejka 25.04
morzewo - lantz

1. Fenerbahce - Benfica over 2,5 @ 2.01
2. Basel - Chelsea 1X @ 1.52
3. Brazylia - Chile (-1) 1 @ 2.01
4. River Plate - Estudiantes De over 2,5 @ 1.74
5. Newell&#39;s Old Boys - Vélez Sarsfield under 2,5 @ 1.50

Betsafe
AKO : 16.03
Można prosic o usunięcie mojego posta z niby 11 kolejki, myślałem ze jest 25.04 ale sie pomyliłem, z góry dzięki
usunięte // pestka7

intelowiec 89K

intelowiec

Użytkownik
Panowie, ja zerknąłem wczoraj na terminarz i przed chwilą napisałem typy na dzisiaj z pamięci, bo byłem pewny, że dziś jest kolejka. Proszę o wykasowanie mojego posta z typami. Żaden mecz się nie rozpoczął i po prostu nie przeczytałem informacji o zmianie terminarza (mój przeciwnik i tak w ogóle nie typuje w konkursie).

usunięte // pestka7
Podziękował :spokodfhgfh:

edyp 186

edyp

Użytkownik
Mam pytanie, liga nr 8
Kolega Cavior został już zdyskwalifikowany z konkursu zgodnie z regulaminem, bo oddał typy tylko 1 raz na 10 kolejek. Tak nieszczęśliwie się złożyło, że oddał te typy przeciwko mnie i wygrał. ???? Rozumiem, że zgodnie z regulaminem ten mecz będzie rozliczony w końcowe tabeli jako walkower dla mnie, z uwzględnieniem AKO, które trafiłem?
dokładnie tak ???? // pestka7

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Kolega Cavior został już zdyskwalifikowany z konkursu zgodnie z regulaminem, bo oddał typy tylko 1 raz na 10 kolejek. Tak nieszczęśliwie się złożyło, że oddał te typy przeciwko mnie i wygrał. Rozumiem, że zgodnie z regulaminem ten mecz będzie rozliczony w końcowe tabeli jako walkower dla mnie, z uwzględnieniem AKO, które trafiłem? dokładnie tak // pestka7
I Wy uwazacie, że to jest mądre ? Bo ja głupszej interpretacji nigdzie nie widziałem. Czy przeciwnicy ŁKSu, którzy stracili punkty z tą drużyną będa mieli je dodane ? Nie bardzo...Ogarnijcie się troszeczkę z dodawaniem punktów wcześniej straconych...

edyp 186

edyp

Użytkownik
Tylko, że w konkursie obowiązuje regulamin konkursu,
a w pierwszej lidze obowiązują zasady PZPN...
Przed zgłoszeniem do konkursu napisałeś, że przeczytałeś i zaakceptowałeś regulamin. Trzeba było wtedy zgłosić swoje żale, a nie w połowie konkursu stwierdzasz, że Ci się coś nie podoba. Dlatego właśnie specjalnie napisałem to teraz, jak jeszcze 5 kolejek do końca, a nie po zakończonym konkursie, jak już będzie gotowa tabela. Bo wtedy byście dopiero na mnie wjechali, że z kimś przegrałem i szukam pkt na siłę... I nie twierdzę, że ten zapis w regulaminie jest mądry, czy tam sprawiedliwy, ale nie ja go wymyśliłem. To 7 edycja konkursu i zapewne w poprzednich edycjach było tak samo. Bo z nikąd się to nie wzięło. A regulaminu w trakcie trwania konkursu się nie zmienia. Więc chyba nie ma nic złego w tym, że dopytuję się o coś co w świetle regulaminu mi się należy, prawda? Pozdro.

G 3

gachu

Użytkownik
Witam. Chce sie upewnic, że moderator ligi nie popełnił błędu, wiec sie zapytam.
http://forum.bukmacherskie.com/f413/liga-nr-2-a-90435-7.html
tutaj kolega z mojej pary podał over 2,5 w meczu Borussi z Realem, ja po nim umieściłem over 3,5. Nie wiem, ale wg ,mnie to nie jest powielenie typu. Nastopiłoby to tylko wtedy, gdy podałbym over 1,5. Jeśli się mylę to sorry za problem.
według mnie jest... ewentualnie poczekamy na opinię Adqs lub Teda. Mozesz tez do nich napisac // mp

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
1 liga
Podliczyłem Wam AKO od 4 do 11 kolejki. Sprawdzać i w razie błędów pisać na PW lub w temacie. Jutro machne tabelkę.

Otrzymane punkty reputacji: +23
Do góry Bottom