lantz
Użytkownik
lantz vs krzosz1987 7.61 - 6.48
Tu to chyba ja wygrałem żeby potem nie było że dopisałeś komu innemu 3 pkt czyt. krzos1987.
Domyślam się że to pomyłka to proszę o poprawienie
lantz vs krzosz1987 7.61 - 6.48
Ajax walną lekką gafe. ???? Już poprawione , dzięki za czujność. ????
Tu to chyba ja wygrałem żeby potem nie było że dopisałeś komu innemu 3 pkt czyt. krzos1987.
Domyślam się że to pomyłka to proszę o poprawienie
To ciekawe. Bo jeśli ktoś złamie regulamin i dostaje 0 to przeciwnik jeśli nic nie trafi nie dostaje 3 pkt. Raz tak a raz tak.Nawet jeżeli jego AKO wyniesie 0 to i tak do tabeli dostanie 3pkt ..
Jak widzisz mimo, że uzyskałem AKO = 0 to wygrałem mecz i 3 pkt adqs dopisał mi do tabeli. Poza tym przeczytaj dokładnie 28 i 29 punkt regulaminu, który Ci wcześniej wkleiłem. Tam masz wszystko jasno opisane. ????everto vs pestka7 0 - 0
A to jak mi wytłumaczysz ?INTELOWIEC: Nic nie trafiłeś i trudno. On podał typy, że źle to nic nie poradzimy. Ty też regulamin przecież znasz. Otrzymacie po punkcie.
Widzę, że Tobie dogodzić nie można, jak Ci nie odpowiada to co robie, to przynajmniej nie komentuj i bądź szczęśliwy. A na następny raz, zgłoś sie sam do podliczania i wykaż sie profesjonalizmem, tyle z mojej strony.Inteligentne Robson, naprawdę. "Jak zrobisz to będzie..." - w stylu powiedział urzędnik do mieszkańca. :grin:
Na przykładzie innych lig, a konkretniej moderatorów tych lig, widać jak z profesjonalizmem wszystko uaktualniają. Tu widać mrówczą pracę i za to wielki szacunek. Dlaczego tak nie może być w każdej z lig ?
Poradzę sobie bez tabeli, więc spokojnie Robson.
8 i 9 kolejka nie została jeszcze uwzględniona w tabeli dlatego masz tylko 15 pktLiga nr 8
Edyp - powinienem mieć 18 pkt w tabeli, a mam 15
nie wiem czy to spowodowane ostatnią kolejką nie jest kiedy nie trafiłem żadnego typu, ale mój przeciwnik wcale nie oddał typów, więc zgodnie z regulaminem powinienem wygrać i dostać 3 pkt mimo, że trafiłem AKO=0
proszę o poprawienie
Każdy za pojedynek z rywalem który zostaje zdyskwalifikowany dostaje 3 punkty, AKO jest normalnie liczone za taki pojedynek.pestka7
I jak to w końcu jest ? Bo widze, że to jest nieogarniete i w roznych ligach roznie traktowane...A odejmowanie ako za mecze ze zdyskfaifikowanymi to jest juz przegiecie...
3 razy już o tym pisałem i zero reakcji więc wątpliwa sprawa.Może warto do kolejki czwartkowej dołożyć piątek, bo w czwartek meczów jak na lekarstwo Co myślicie ?
Najbliższa kolejka zostanie rozegrana w sobotę, a nie we czwartek.Może warto do kolejki czwartkowej dołożyć piątek, bo w czwartek meczów jak na lekarstwo Co myślicie ?
Ok. Super. Dzięki za info ????Najbliższa kolejka zostanie rozegrana w sobotę, a nie we czwartek.