>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP

Tu to chyba ja wygrałem żeby potem nie było że dopisałeś komu innemu 3 pkt czyt. krzos1987.

Domyślam się że to pomyłka to proszę o poprawienie
Ajax walną lekką gafe. ???? Już poprawione , dzięki za czujność. ????

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Jak nie dostaje jak dostaje?

O to przykład:

everto vs pestka7 0 - 0
Jak widzisz mimo, że uzyskałem AKO = 0 to wygrałem mecz i 3 pkt adqs dopisał mi do tabeli. Poza tym przeczytaj dokładnie 28 i 29 punkt regulaminu, który Ci wcześniej wkleiłem. Tam masz wszystko jasno opisane. ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Inteligentne Robson, naprawdę. &quot;Jak zrobisz to będzie...&quot; - w stylu powiedział urzędnik do mieszkańca. :grin:
Na przykładzie innych lig, a konkretniej moderatorów tych lig, widać jak z profesjonalizmem wszystko uaktualniają. Tu widać mrówczą pracę i za to wielki szacunek. Dlaczego tak nie może być w każdej z lig ?
Poradzę sobie bez tabeli, więc spokojnie Robson.
Widzę, że Tobie dogodzić nie można, jak Ci nie odpowiada to co robie, to przynajmniej nie komentuj i bądź szczęśliwy. A na następny raz, zgłoś sie sam do podliczania i wykaż sie profesjonalizmem, tyle z mojej strony.
Aktualizacja, w razie wu - PW

edyp 186

edyp

Użytkownik
Liga nr 8
Edyp - powinienem mieć 18 pkt w tabeli, a mam 15
nie wiem czy to spowodowane ostatnią kolejką nie jest kiedy nie trafiłem żadnego typu, ale mój przeciwnik wcale nie oddał typów, więc zgodnie z regulaminem powinienem wygrać i dostać 3 pkt mimo, że trafiłem AKO=0
proszę o poprawienie

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Liga nr 8
Edyp - powinienem mieć 18 pkt w tabeli, a mam 15
nie wiem czy to spowodowane ostatnią kolejką nie jest kiedy nie trafiłem żadnego typu, ale mój przeciwnik wcale nie oddał typów, więc zgodnie z regulaminem powinienem wygrać i dostać 3 pkt mimo, że trafiłem AKO=0

proszę o poprawienie
8 i 9 kolejka nie została jeszcze uwzględniona w tabeli dlatego masz tylko 15 pkt

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
pestka7
I jak to w końcu jest ? Bo widze, że to jest nieogarniete i w roznych ligach roznie traktowane...A odejmowanie ako za mecze ze zdyskfaifikowanymi to jest juz przegiecie...

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
pestka7

I jak to w końcu jest ? Bo widze, że to jest nieogarniete i w roznych ligach roznie traktowane...A odejmowanie ako za mecze ze zdyskfaifikowanymi to jest juz przegiecie...
Każdy za pojedynek z rywalem który zostaje zdyskwalifikowany dostaje 3 punkty, AKO jest normalnie liczone za taki pojedynek.

J 10

jartom

Użytkownik
Mam pytanie zawodnicy bukszpans i walczący zostali zdyskwalifikowani a nie wszyscy jeszcze z nimi grali Czy mecze z nimi będą rozliczane jako 3:0 czy mecze z nimi ci którzy grali tak były rozliczoe lub czy beda wyniki tych meczów anulowane.

e/ trzeba podawać typy z nimi oraz jak chcesz, żeby ktoś Ci poprawił posta podawaj link bezpośrednio do niego.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Takie typy są dozwolone?

Pisze teraz żeby potem nie było że coś kombinuje,no ale nie podoba mi się typ Santos Laguna -Monterrey,który jest 25.04 o godzinie 4:00.Jakby grała jutro liga Japońska o 6:00 to też mogę obstawić?no chyba nie,szczególnie że mieliśmy dwa dni na podjęcie dezycji jakie gramy mecze.

Do góry Bottom