>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

kasaartura 1

kasaartura

Użytkownik
Wybrałem mecze i zauważyłem że mój rywal chwile temu typował.
Było wcześniej napisane, że nie można typować podobnie, więc pytam.
Rywal dał takie typy:
1. Serbia - Słowenia: Ponad (51.5) goli | 1.90
2. Polska - Korea Płd.: Poniżej (51.5) goli | 1.85
3. Hiszpania - Chorwacja: Ponad (50.5) goli | 1.80
3. Węgry - Algieria: Ponad (51.5) goli | 1.85
Czy mogę typować tak?
1.Hiszpania v Chorwacja Zakład Handicap Chorwacja(+1) 2.10
2.Polska v Korea Płd. Łączna liczba goli Poniżej(-51.5) 1.85
3.Egipt v Australia Łączna liczba goli Ponad(+52.5) 1.75
4.Serbia - Słowenia H(0 - 0.5) Wynik pierwszej połowy - handicap Serbia 2.05

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Wszystko możesz typować, tylko, że za typ numer 2 czyli under w meczu Polski dostaniesz minus, bo przecież jest to jedno i to samo.

unicaja 14,2K

unicaja

Użytkownik
Masz wyjaśnienie wyżej w poście Obserwatora a jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już nie jest mój problem. Więcej pisać nie zamierzam więc daruj sobie dalsze posty. Decyzja jest jedna i nie ma podstaw by ją zmieniać. EOT

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
a niby czemu? czy over Jaszki i handicap na Polske to to samo?
tee, Panowie... przecież analiza ma być taka jak typ !
Tak, musi dotyczyć jednego ze spotkań, które zdecydowaliśmy się typować
A pytałem,czy musi być taka jak typ konkursowy.
Radomiak ma tu rację chyba, przynajmniej tak uni odpowiedziałeś ;)
Gdyby mogło być cokolwiek, to bym sobie pisał o wygranej Egiptu,Algierii itd z Australią i dostawał 50pkt za nic...
*analiza umieszczona w moim temacie, gdyż moderatorowi Hopkirkowi nie spodobało się coś w mojej analizie i ją usunął (lub ktoś inny), więc umieszczona jest w ww.mscu. Mam nadzieję, że opiekunowie to uznają, bo to Hopkirk dzieli i rządzi w dziale piłki ręcznej, więc nic na to nie poradzę, że nie mogę jak wszyscy inni pisać normalnie w dziale:razz:
a propos mojej dzisiejszej analizy... nic na to nie poradzę, że ktoś (Hopkirk) usunął moją analizę dotyczącą meczu Dania-Tunezja... Przywrócić jej nie mogę w tamtym dziale, więc jest w innym mscu :]

unicaja 14,2K

unicaja

Użytkownik
Gdyby mogło być cokolwiek, to bym sobie pisał o wygranej Egiptu,Algierii itd z Australią i dostawał 50pkt za nic...
I odpowiedziałem że owszem analiza musi dotyczyć spotkania, które typujemy ale niekoniecznie musi pokrywać się dokładnie z typem, który do konkursu zamieszczamy. Wg mnie było to wyraźnie sformułowane ale widać czytanie ze zrozumieniem też sprawia problemy.
Co do Hopkirka ja za niego nie odpowiadam a regulamin mówi jasno gdzie typ musi się znaleźć.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Co do Hopkirka ja za niego nie odpowiadam a regulamin mówi jasno gdzie typ musi się znaleźć.
To w takim razie apel do kapsztiego i adqsa - macie w mod city wyjaśnioną sytuację z moją usuniętą analizą...
Nie moja wina, że nie mogę napisać normalnie analizy, bo komuś nie podoba się linia/typ/bukmacher.
Jeśli uznacie, że moja analiza nie powinna być punktowana, to rezygnuję z konkursu, bo nie mogę w normalny sposób napisać normalnej analizy, a nie zamierzam się dalej kłócić z modem działu i zmieniać swoich typów wg jego uznania...

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
tee, Panowie... przecież analiza ma być taka jak typ !

A pytałem,czy musi być taka jak typ konkursowy.

a propos mojej dzisiejszej analizy... nic na to nie poradzę, że ktoś (Hopkirk) usunął moją analizę dotyczącą meczu Dania-Tunezja... Przywrócić jej nie mogę w tamtym dziale, więc jest w innym mscu :]

tak przynajmniej być powinno..

Do góry Bottom