>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pytania, propozycje, niezgodności

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Można dodać link do analizy czy już za późno? Moja nieuwaga że nie dodałem linku w poście konkursowym,przyznaję się..

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
no chyba jednak nie, jako główny buk SB zgodnie z regulaminem powinno być więcej typów... czyli 2 typy to 1 Tobet 1 SB, 3 typy 1 Tobet 2 SB, 4 typ 2 Tobet 2 SB lub 1 Tobet 3 SB

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Jak ktoś nie zauważył przy podliczaniu parę dni temu to trudno, ale typów z tobetu nie może być więcej niż z sb.

mehow 1,4K

mehow

Użytkownik
Jak ktoś nie zauważył przy podliczaniu parę dni temu to trudno, ale typów z tobetu nie może być więcej niż z sb.
Zasugerowałem się tym że kilkakrotnie takie typy były rozliczone już na ✅
(choćby wczorajsze typy mojego przeciwnika -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f408/pierwszy-dzien-1-32-15-01-a-86765-3.html#post3323912)
więc dziś sam skorzystałem z takowej konfiguracji typów: 2 z Tobetu i 1 ze SB.
Co w tym przypadku ? Podałem takie typy uwzględniając wcześniejsze rozliczenia i tym się sugerowałem.
No więc właśnie dlatego miałem ten typ z Gajiciem (ponad normę typów z tobetu) już z automatu na ⛔ u Ciebie dzisiaj też Tunezja z automatu byłaby ujemna a skoro i tak przegrali więc na jedno wychodzi.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mam pytanie, gdzie jest napisane w regulaminie, że ktoś kto miał wolny los w 1 rundzie musi podawać typy :?:

Toć na logike, wolny los to wolny los.

Jak ktoś ma w turnieju tenisa stołowego np wolny los to nie gra meczu sam ze sobą tylko z automatu przechodzi do następnej rundy.
Aha no to zajebiście, że biorąc udział w konkursie i nie mając pytań i propozycji muszę na bieżąco przeglądać temat z pytaniami, propozycjami itp.

Generalnie zajebiście to zorganizowane.
Ale gdzie to jest w regulaminie ja się pytam :?:

Konkurs się odbywa na podstawie regulaminu, a nie na podstawie tego, że ktoś ma się domyślać jak to może wyglądać później.

EDIT: sory za 2 posty, ale mi się poprzedni z 10 minut ładował.

Cały czas czekam na reakcję jakiegoś moderatora konkursu...

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
A na co tu czekać. Zapisujesz się do konkursu i w nim nie typujesz, a potem masz jeszcze pretensje... Olo powiem Ci szczerze, że to jest szczyt wszystkiego, tak napisać i na dobrą sprawę to nikt nie powinien odpowiadać na takie idiotyczne pytania.
W regulaminie piszę, że ma być 128 osób ale się nie zgłosiło więc, co mieliśmy odwołać konkurs?... Skoro więc otrzymało trochę osób wolne losy, a skoro tak czytałeś uważnie regulamin, to chyba wiesz, że bilans z rund 1/64, 1/32 i 1/16 liczą się do końcowego rezultatu w TOP16 to chyba logiczne było, że musisz typować, co z resztą wyraźnie było napisane po rozlosowaniu par.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A na co tu czekać. Zapisujesz się do konkursu i w nim nie typujesz, a potem masz jeszcze pretensje... Olo powiem Ci szczerze, że to jest szczyt wszystkiego, tak napisać i na dobrą sprawę to nikt nie powinien odpowiadać na takie idiotyczne pytania.

W regulaminie piszę, że ma być 128 osób ale się nie zgłosiło więc, co mieliśmy odwołać konkurs?... Skoro więc otrzymało trochę osób wolne losy, a skoro tak czytałeś uważnie regulamin, to chyba wiesz, że bilans z rund 1/64, 1/32 i 1/16 liczą się do końcowego rezultatu w TOP16 to chyba logiczne było, że musisz typować, co z resztą wyraźnie było napisane po rozlosowaniu par.

Czy temat z pytaniami jest podstawą prowadzenia konkursu :?: Ja go muszę przeglądać jak biorę udział :?:

Ani w temacie z losowaniem, ani w regulaminie nic nie ma, że jak masz wolny los to podajesz typy, wolny los to wolny los, na zdrowy rozsądek.

W turnieju tenisowym czy nie wiadomo jakim wolny los nie oznacza, że ktoś gra mecz sam ze sobą, tylko gra mecz dopiero w następnej rundzie.

Napisane wolny los, to nie typuję, po co mam typować, skoro mam wolny los.

Jeżeli chcieliście inaczej to trzeba było napisać, prosta sprawa. Zresztą jakby to było takie oczywiste to wszyscy poza mną z wolnymi losami by dali typy, a możesz sobie sam sprawdzić jak jest.

A szczyt wszystkiego to jest brak podstawowych kwestii w regulaminie, bo to na podstawie regulaminu odbywa się konkurs, a nie na podstawie tematu z pytaniami, jak tego nie pojmujesz to Twój problem. I nie musisz mi mówić co i jak powinno być w konkursach, bo trochę więcej ich tutaj od Ciebie zorganizowałem i jakoś nie było takich bzdur jak wolny los i konieczność typowania.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Bo w innych konkursach być może nie ma fazy TOP16, gdzie liczą się wyniki z poprzednich faz. Dla mnie to możesz organizować nawet PŚ w skokach ale jak nie masz ochoty typować, to nie miej do innych pretensji. Jakoś wiele osób mających wolny losy typowało i co? Korona im o dziwo z głowy nie spadła.
Koniec tego tematu, bo wiem że i tak sobie wymyślisz jakieś inne cuda na kiju ale więcej odpowiedzi ode mnie nie dostaniesz.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A co ja mam wymyślać niby :?:
Cały czas piszę to samo, że tak podstawowej kwestii nie ma w regulaminie, ani w temacie z losowaniem.
Wystarczyłoby napisać &quot;ok, faktycznie masz racje, powinno być w regulaminie&quot; i nie byłoby tematu. Byłoby to jak najbardziej oczywiste i zgodne z prawdą.
Ale tutaj wcześniej 2 modów tego konkursu pisało po moich postach i zero odzewu, to dziwisz się, że domagam się jakiejś odpowiedzi :?:

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Vernix: Dodałem Twój bilans i wpisałem również ten po drugim dniu.
ForzaJuve: Zmieniłem Trackowi podliczenie na minusowe za ten powtórzony typ.
Wszystko podliczone z 2 dnia 1/32 więc sprawdzać ale powinno się zgadzać i typować na ostatni dzień tej rundy.

Do góry Bottom