>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

K 195

kosmos111

Użytkownik
Grupa 7. Z tego co widzę to w 4. kolejce mój rywal trafił tylko jeden typ i jego bilans powinien wynosić -490, a nie -390

poprawione

B 178

becks-59091

Użytkownik
grupa 14. mam pytanko, dlaczego w 4 kolejce mam -700 , chodz powinienem miec -465 ???
Pewnie dlatego, że typy podliczyłeś dopiero w poniedziałek. Sam raz tak zrobiłem i zamiast + ~600 miałem bodajże 90.
Olo tego dokładnie pilnuje za co mu się należy piwo ;)
Jednak w grupach drugiego opiekuna widziałem, że nie zawsze jest to respektowane i typy podliczane w poniedziałek były uznawane.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Pewnie dlatego, że typy podliczyłeś dopiero w poniedziałek. Sam raz tak zrobiłem i zamiast + ~600 miałem bodajże 90.
Olo tego dokładnie pilnuje za co mu się należy piwo ;)
Jednak w grupach drugiego opiekuna widziałem, że nie zawsze jest to respektowane i typy podliczane w poniedziałek były uznawane.
Jeszcze wszystko dziś dokładnie przejrzę. Miałem to zrobić wczoraj wieczorem/w nocy, ale awaria neta mi to uniemożliwiła. Dziś będzie wszystko dokładnie podliczone tak do 11-12 pewnie i wrzucę pary i tematy itp.

bukqueen 23

bukqueen

Użytkownik
ja miałem tak samo, w poprzedniej kolejce nie zdążyłem podliczyć do północy i ZGODNIE z regulaminem pogodziłem się z porażką, teraz znowu user hajduk podliczył po północy i mam nadzieję, że też nie zostanie mu to uznane ... regulamin musi być taki sam dla wszystkich - jak miało być podliczone do 24.00 to tak ma być

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Olo czy mógłbyś sprawdzić podliczenie grupy 4 jeszcze raz?? Bo wydaje mi się że użytkownik Ulter ma 6 pkt (wg wyników na 1 stronie tematu). Wczoraj jak lukałem to się mieściłem jako 4 LL, a teraz patrzę i mnie nie ma.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Prawda, był błąd, już jest poprawione wszystko, trochę się pary zmieniły niektóre przez to.

Otrzymane punkty reputacji: +8
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
trochę śmieszny punkt, czasem są przypadki nie od nas zależne i nie jestem wróżką i nie przewidzę, że przedłuży mi się podróż. Co innego jakbym dużo później podliczył, a tak do tych 15 minut po północy zdążyłem. Ale spoko, tonący brzytwy się chwyta, jedni to wykorzystają w 100%, inni podejdą życiowo do sytuacji.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jakby było możliwe 15 minut opóźnienia to ludzie spóźnieni o 25 by się czepiali, zawsze ktoś miałby problem. Została ustalona taka, a nie inna granica, kolejka trwa tydzień, a nie 4 godziny, więc jak ktoś się nie wyrobi to jego problem.

B 4

bot_13

Użytkownik
Wiatm dlaczego niektórzy użytkownicy nie korzystają z kursów sportingbet? Nie widzę takich handicapów w sportingbet.
bbadii
???? Brooklyn - LA Lakers | typ : LA Lakers -1.0 @ 1.384
???? New York - New Orleans | typ : New York -1.0 @ 1.384

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Wiatm dlaczego niektórzy użytkownicy nie korzystają z kursów sportingbet? Nie widzę takich handicapów w sportingbet.
bbadii
???? Brooklyn - LA Lakers | typ : LA Lakers -1.0 @ 1.384
???? New York - New Orleans | typ : New York -1.0 @ 1.384
Kliknij sobie w rozkład wszystkich meczy w NBA na dzisiejszą noc, potem zaznacz -5.5 na LA Lakers i po boku doda Ci się do kuponu ten mecz, i stamtąd możesz wybierać HC. Nie do wszystkich meczy, ja łapę takie gdzie można. Aktualnie kurs na -1.0 jest 1.40 ????

Do góry Bottom