Pewnie dlatego, że typy podliczyłeś dopiero w poniedziałek. Sam raz tak zrobiłem i zamiast + ~600 miałem bodajże 90.grupa 14. mam pytanko, dlaczego w 4 kolejce mam -700 , chodz powinienem miec -465 ???
Jeszcze wszystko dziś dokładnie przejrzę. Miałem to zrobić wczoraj wieczorem/w nocy, ale awaria neta mi to uniemożliwiła. Dziś będzie wszystko dokładnie podliczone tak do 11-12 pewnie i wrzucę pary i tematy itp.Pewnie dlatego, że typy podliczyłeś dopiero w poniedziałek. Sam raz tak zrobiłem i zamiast + ~600 miałem bodajże 90.
Olo tego dokładnie pilnuje za co mu się należy piwo
Jednak w grupach drugiego opiekuna widziałem, że nie zawsze jest to respektowane i typy podliczane w poniedziałek były uznawane.
Kliknij sobie w rozkład wszystkich meczy w NBA na dzisiejszą noc, potem zaznacz -5.5 na LA Lakers i po boku doda Ci się do kuponu ten mecz, i stamtąd możesz wybierać HC. Nie do wszystkich meczy, ja łapę takie gdzie można. Aktualnie kurs na -1.0 jest 1.40 ????Wiatm dlaczego niektórzy użytkownicy nie korzystają z kursów sportingbet? Nie widzę takich handicapów w sportingbet.
bbadii
???? Brooklyn - LA Lakers | typ : LA Lakers -1.0 @ 1.384
???? New York - New Orleans | typ : New York -1.0 @ 1.384