al_capone
Gangster
Nagrody są w postaci freebetów.mam pytanie czy nagrodami sa freebety czy kasa na konto?
Nagrody są w postaci freebetów.mam pytanie czy nagrodami sa freebety czy kasa na konto?
Pisałem o tym stronę lub dwie wcześniej, zobacz sobie ????Nie chcę być natrętny, ale nie wiem skąd kolega badii wziął takie typy:
http://forum.bukmacherskie.com/f399/1-8-1-cwiartka-84754.html#post3216408
Wydaje mi się, że nie ma ich w ofercie Sportingbet.
Jeśli można by to sprawdzić to dzięki. ????
Został podany po czasie więc jest 100
bot_13 - geryx
Phila-Suns 1 @ 1.555
Sportingbet
Mam pytanie czy ten typ został podany przed rozpoczęciem spotkania?
A to wybacz, mój błąd. ????Pisałem o tym stronę lub dwie wcześniej, zobacz sobie ????
tak dokładnie 3 min . przed jego rozpoczęciem
bot_13 - geryx
Phila-Suns 1 @ 1.555
Sportingbet
Mam pytanie czy ten typ został podany przed rozpoczęciem spotkania?
Potwierdzam, luknijcie sobie na stronę Sportingbet i zobaczcie że mecze rozpoczynają się o 1:05 ????tak dokładnie 3 min . przed jego rozpoczęciem
Nie sądzę że opłaca Ci się zagrać po 1,01, ponieważ stawka freebeta będzie zapewne odjęta od ewentualnej wygranej.Jeżeli jest ta wygrana wypłacalna w postaci FreeBet'a po jakimś kursie trzeba zagrać? Czy wystarczy 1.01 i wypłacać?
Wszystko zostanie określone po konkursie.Jeżeli jest ta wygrana wypłacalna w postaci FreeBet'a po jakimś kursie trzeba zagrać? Czy wystarczy 1.01 i wypłacać?
Byłoby super, bo te freebety szczerze są dużo gorsze od bonusów...Bynajmniej dla mnie.Generalnie postaram się, żeby to były bonusy do obrócenia, a nie freebety.
Proszę o skorygowanie ako mojego kuponu powinno być ako 3.42 zamiast ako 3.43
Minimalna różnica ale zawsze.
Coś już wiadomo czy uda się w formie bonusu a nie freebetów uzyskać nagrody ?Generalnie postaram się, żeby to były bonusy do obrócenia, a nie freebety.
Wyjaśni się to po konkursie.Coś już wiadomo czy uda się w formie bonusu a nie freebetów uzyskać nagrody ?