Graj jak uważasz, chciałem dla Was dobrze, czyli zamiast freebetów bonus to źle wyszło... Grając typy równie lub większe 1,50 na pewno zaliczą. W następnych konkursach ze Sportingbet będą freebety i nie będzie problemów.
No najlepiej Marcin się obrazić...Osobiście podziękowałem za zmianę nagrody na bonus a nie freebet, ale ewidentnie coś nie dograliście ze Sportingbetem, a to nasza wina nie jest. Ogólnie odkąd próbuje obrócić tym bonusem usłyszałem już 4 wersje obrotu. Ja wiem, że najłatwiej jest grać single po 1,90 i problem z głowy, ale osobiście mam inny styl obrotu bonusami i źle na nich nie wychodzę stąd tak drążę temat. I naprawdę nie rozumiem gdzie powstał problem. Wystarczy ustalić jedną wersję obrotu i po sprawie. Tymczasem Martin I. co innego Zdzisław I. co innego no i tu na forum co innego. Bez nerwów, ale taka jest prawda, że powstał chaos.
Po Twoim wpisie przeprowadziłem jeszcze jedną rozmowę tym razem ze Zdzisławem I.:
Zdzislaw I: Niech sie Pan trzyma ze single po 1.5 a w AKO 1 x 1.5 i reszta powyzej 1.3
Zdzislaw I: To razem bedzie dawalo wystarczajace AKO do popchniecia obrotu
You: no dobrze,ale skąd taie problemy w ustaleniu obrotu ?
You: 1wszy raz sie z czyms takim spotykam...
Zdzislaw I: Bo tak
Zdzislaw I: Na forum nie dokonca wiedza jaki wyznaczyli
Zdzislaw I: A my jako Sportingbet mamy swoje wlasne wymogi przy bonusach
Zdzislaw I: Ale to nie jest od nas bonus, wiec ich wersja jest nadrzedna
You: hm. no nic to 1,50 single a jesli ako to jedno ze zdarzen 1,50 a reszta powyzej 1,30...
Zdzislaw I: Tak poprosze i przykro mi ze takei zamieszanie wyniklo
You: no szkoda, bo po prostu od 2 tygodni nie wiem jak grac...no ale nic przyjmijmy to co dzis ustalilismy.
Czyli stanęło na tym, że jeśli gramy singla to 1,50 a jeśli AKO to jedno ze zdarzeń 1,50 a pozostałe powyżej 1,30...