>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Jezeli przeciwnik nie podal zadnego typu, a ja mam bilans po tygodniu na minusie to i tak wygralem? Bo nie podanie zadnego typu oznacza -100 na kazdy czyli -700 prawda?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Za zwycięstwo są 3 pkt czy 2 pkt ? I co jeśli 2 userów osiągnęło wspaniały rezultat po -700 pkt ? Czyli remis ? Po 1 pkt ? Jak to jest liczone, bo w regulaminie nic o tym nie ma.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dawczan

Jeżeli 2 osoby mają ⛔ 700 w wyniku błędnych typów to remis. Jeżeli jedna ma ⛔ 700 w wyniku złych typów, a druga osoba w wyniku braku typów to wygrywa ta osoba, która dawała jakiekolwiek typy.

Co do punktów to 2 za wygraną, 1 za remis, za przegraną nie dajemy nic.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Po mału zbliża się też koniec 1 rundy. Modzi będą robić tabeli czy my mamy napisać pkt sami ile kto zdobył i łączny bilans ?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
W poniedziałek najpóźniej w 1 poście każdej grupy będą już wyniki i tabele po 5 kolejkach, tak żeby już w przyszłym tygodniu w niedziele podliczyć tylko 6 kolejke.

My się z Marcinem tym zajmiemy.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
jutro jadę na Marsz i prośba do prowadzących konkurs o podliczenie końcowe, gdyż bardzo prawdopodobne, że się nie wyrobię przed północą, z góry dzięki. ????

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Pytanie do opiekunów konkursu:
Czy dany mecz rozliczamy po regulaminowym czasie czy jeśli jest dogrywka po dogrywce. Chodzi o ewentualne zakłady z handicapem oraz granicą under/over?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Pytanie do opiekunów konkursu: Czy dany mecz rozliczamy po regulaminowym czasie czy jeśli jest dogrywka po dogrywce. Chodzi o ewentualne zakłady z handicapem oraz granicą under/over?
Opiekunem nie jestem, ale to jest oczywiste, że tak jak rozlicza Sportingbet. A tu akurat jak chyba nigdzie indziej z dogrywkami jest przeróżnie, dlatego ja każdy mecz opisuję czy z dogrywką czy bez i chyba każdy tak powinien robić, bo co mecz w Sportingbecie to inne możliwości.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Pytanie do opiekunów konkursu:
Czy dany mecz rozliczamy po regulaminowym czasie czy jeśli jest dogrywka po dogrywce. Chodzi o ewentualne zakłady z handicapem oraz granicą under/over?
Info z LC bo też mnie to interesowało.
Joanna: Witam w Dziale Obsługi Klienta. Mam na imię Joanna. W czym mogę pomóc?
Pawel: Witam, czy zakłady na NBA na under/over punktów w meczu są z ewentualną dogrywką czy też bez niej??
Joanna: W zakladach na NBA, WNBA oraz NCCA dogrywka jest wiazaca
Pawel: nawet na under/over??
Joanna: dogrywka jest wiazaca
Joanna: dla kazdego zakladu

Do góry Bottom