grzeg232
Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f397/1-32-grupa-1-pary-1-8-a-84148-2.html#post3195271
kurs 3.89, omyłkowo wpisany 3.9
// Done. B.
kurs 3.89, omyłkowo wpisany 3.9
// Done. B.
Możesz... Chodzi po prostu o to, że Betsson wymaga tego, żeby był dokonany depozyt w nieodległej przeszłościMam pytanie dokonałem wpłaty na moje konto w Betsson czy mogę grać za wpłacone pieniądze czy mam czekać aż rozstrzygnięty zostanie konkurs i zostana dopisane bonusy?
Wiem, ze w regulaminie jest wymogiem aby pisac nazwe bukamchera przy kazdym kuponie. Ale mimo to uwazam, ze niezaliczenie mi tego kuponu jest nie do konca w porzadku. Udalo mi sie ustrzelic niezly kursik i z powodu nie podania nazwy bukmachera (ktory i tak jest sponsorem tego konkursu i tylko od niego mozna brac te kursy) - mam typa nie zaliczonego. Uwazam, ze taki blad to tylko zwykle przeoczenie, a nie zaraz kara i -100 punktow :-(#2 Kombinacja - Super zakłady - Benfica + Juventus + Shakhtar : Czy wymienione wyżej drużyny wygrają swój następny mecz? Jeśli jakikolwiek mecz, w którym biorą udział będzie przełożony lub odwołany to wszystkie zakłady będą nieważne. - Tak @3.50 100 - buk Ostatnio edytowane przez adqs ; Wczoraj o 21:05
W pierwszej rundzie 3 kupony trafione przez to mi nie zostały uznane, ale zasady to zasady i niestety za nieuwagę trzeba ponieść karę.:-|Wiem, ze w regulaminie jest wymogiem aby pisac nazwe bukamchera przy kazdym kuponie. Ale mimo to uwazam, ze niezaliczenie mi tego kuponu jest nie do konca w porzadku. Udalo mi sie ustrzelic niezly kursik i z powodu nie podania nazwy bukmachera (ktory i tak jest sponsorem tego konkursu i tylko od niego mozna brac te kursy) - mam typa nie zaliczonego. Uwazam, ze taki blad to tylko zwykle przeoczenie, a nie zaraz kara i -100 punktow :-(
To jak z tymi nagrodami? Gdzie wysłać login z Betssona?@kabacik, jutro pojawi się info na ten temat.