>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Pewna niejasność w regulaminie..
Ma Funt pewien mały dylemat..Nie wie co się stanie gdy..
Ale zanim przejdzie do sedna zagadnienia to postara się w dwóch słowach (stronach) naszkicować plan sytuacyjny..
No więc..Od początku..
Wczoraj w godzinach wczesnoporannych, gdy zeszły nieco emocje po sobotniej nocy na lodowiskach NHL wziął się za przeglądanie oferty na noc kolejną czyli niedzielną..W celu wybrania pewniaków do tego konkursu..Włosy mu się zjeżyły na głowie gdy zobaczył to co zobaczył...Aż dwa mecze..????
Czyli przesrane jak w ruskim czołgu..Bo na europejskim to on się zna tak jak na grze w krykieta i picipolo..
Co niektórzy zapewne wiedzą, że w tym konkursie Funt wystepuje jako gość specjalny (Lucky Luke)

Do tej pory ma na swoim koncie już 3 zwycięstwa..I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że rozegraliśmy już 4 kolejki..Co się stało?..Ano to:

Najnormalniej w świecie Funt wdupił o 0,1..Rzecz niebywała..Sukces przeciwnika..Powinny być światła, wywiady, prasa i choć z jedna kamera..:grin:
A tu owszem..Został odznaczony.. ???? Specjalnym honorowym tytułem..Cos jakby odpowiednik angielskiego lorda..Spójrzcie sami..:]

Jeśli Wam się wydaje, że Funt chce go w jakiś sposób bronić..To macie rację..Wydaje Wam się..
Sprawa wygląda inaczej znaczy sie tak..Pytanie brzmi..?
Jeśli ten delikwent wygrał z Funtem to czy taki sam los czeka każdego innego który się tak wygłupi?Mam nadzieję że tak..Bo sprawiedliwość być musi.. Nie przypadkiem pytam o to własnie dziś przed piątą kolejką..Bo w piątej kolejce..:?

Więc z tego miejsca jak tu siedzę z ta nadgryziona kanapką i szklanką mleka do pół nadpitą apeluję o sprawiedliwe traktowanie tych co opykają Funta...:]
Bez żadnych wyjątków..
No to by było tyle moich próśb.
Jest jeszcze jedna rzecz na która chciałbym zwrócić uwagę i która należy pochwalić..Mianowicie fakt, że rywalizacja w konkursie przebiega w bardzo sportowej atmosferze..Pełna uprzejmość wśród przeciwników..Oto przykład..

Przeciwnik odpowiedział póltora godziny później:

No i tutaj ma Funt łamigłówkę..Co autor miał na myśli pisząc ;)..

Pytanie drugie..Czy pod dzisiejszymi typami Funta wypada dopisać &quot;Powodzenia&quot;?..A jeśli tak to czy w odpowiedzi ujrzy... ;)?
A jeśli tak to czy jeszcze kiedykolwiek ujrzymy Funta?..
Na te i na inne pytania proszę odpowiadać na specjalnie uruchomionej infolinii dostępnej tutaj tutaj
Pozdrawiam...Byc może już po raz ostatni.. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Mógłbym prosić o zmiany dwóch typów... Nie zauważyłem betów rywala...
Chodzi o mecze:
Slovan - Kosice proszę o zmianę na 2 60&#39; kurs 2.62 oraz Orebro - Almtuna zmiana na X2 kurs 3.75
Grupa E

Z góry dziękuje ;)

/nie zmieniamy typów.fox71

shamoth 1,1K

shamoth

Użytkownik
Pytanko. jeżeli jest mało zakładów tak jak dzisiaj to czy można to samo spotkanie typować dwa razy z innymi zdarzeniami np under/over i 1/x/2 ?

nivet 277

nivet

Użytkownik
Ma Funt pewien mały dylemat..Nie wie co się stanie gdy..
Ale zanim przejdzie do sedna zagadnienia to postara się w dwóch słowach (stronach) naszkicować plan sytuacyjny..
No więc..Od początku..
Wczoraj w godzinach wczesnoporannych, gdy zeszły nieco emocje po sobotniej nocy na lodowiskach NHL wziął się za przeglądanie oferty na noc kolejną czyli niedzielną..W celu wybrania pewniaków do tego konkursu..Włosy mu się zjeżyły na głowie gdy zobaczył to co zobaczył...Aż dwa mecze..????
Czyli przesrane jak w ruskim czołgu..Bo na europejskim to on się zna tak jak na grze w krykieta i picipolo..
Co niektórzy zapewne wiedzą, że w tym konkursie Funt wystepuje jako gość specjalny (Lucky Luke)

Do tej pory ma na swoim koncie już 3 zwycięstwa..I nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że rozegraliśmy już 4 kolejki..Co się stało?..Ano to:

Najnormalniej w świecie Funt wdupił o 0,1..Rzecz niebywała..Sukces przeciwnika..Powinny być światła, wywiady, prasa i choć z jedna kamera..:grin:
A tu owszem..Został odznaczony.. ???? Specjalnym honorowym tytułem..Cos jakby odpowiednik angielskiego lorda..Spójrzcie sami..:]

Jeśli Wam się wydaje, że Funt chce go w jakiś sposób bronić..To macie rację..Wydaje Wam się..
Sprawa wygląda inaczej znaczy sie tak..Pytanie brzmi..?
Jeśli ten delikwent wygrał z Funtem to czy taki sam los czeka każdego innego który się tak wygłupi?Mam nadzieję że tak..Bo sprawiedliwość być musi.. Nie przypadkiem pytam o to własnie dziś przed piątą kolejką..Bo w piątej kolejce..:?

Więc z tego miejsca jak tu siedzę z ta nadgryziona kanapką i szklanką mleka do pół nadpitą apeluję o sprawiedliwe traktowanie tych co opykają Funta...:]
Bez żadnych wyjątków..
No to by było tyle moich próśb.
Jest jeszcze jedna rzecz na która chciałbym zwrócić uwagę i która należy pochwalić..Mianowicie fakt, że rywalizacja w konkursie przebiega w bardzo sportowej atmosferze..Pełna uprzejmość wśród przeciwników..Oto przykład..

Przeciwnik odpowiedział póltora godziny później:

No i tutaj ma Funt łamigłówkę..Co autor miał na myśli pisząc ;)..
Pytanie drugie..Czy pod dzisiejszymi typami Funta wypada dopisać &quot;Powodzenia&quot;?..A jeśli tak to czy w odpowiedzi ujrzy... ;)?
A jeśli tak to czy jeszcze kiedykolwiek ujrzymy Funta?..
Na te i na inne pytania proszę odpowiadać na specjalnie uruchomionej infolinii dostępnej tutaj tutaj
Pozdrawiam...Byc może już po raz ostatni.. ;)
Funcie czy możesz mi i być może innym wytłumaczyć z jakiej przyczyny uraczyłeś na tą chwytającą za serce historyjką ?

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Funt o co chodzi tak dokładnie ? Według moich tajemniczych obliczeń ;) w naszej grupie prowadzisz...Lukbor ma bana i Ja też z nim przegrałem obojętnie jakim bilansem i walkowera czy coś nie będzie pewnie,bo to nasz pech (?) I tyle co tu zrobić funt ;) No chyba,że organizatorzy inaczej to będą widzieli i nam nic do tego :p Choć walkower byłby sprawiedliwy dla każdego po 3 pkt od 1 kolejki do ostatniej,bo nie każdy grał przeciw lubkorowi jeszcze,jesli oto Ci chodzi..Dobra koniec marudzenia ????

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Rano zauwazyłem ten interesujący zbieg okolicznosci..I sie porzadnie usmiałem..Stwierdziłem, że sobie jaja zrobię i to napisałem..
Choć przyznaję, że anulowanie wyników Lukbora byłoby sprawiedliwe..
Pozdro..;)

L 209

lukbor10

Użytkownik
spokojnie panie Scherlock.
bana już mi zdjęto i gram dalej. pewien troszkę nadgorliwy pan moderator mnie nim uraczył za jedno słowo na &quot;p&quot;. no ale podstawy miał, więc luz.
szkoda, że przepadło mi 1,5 kolejki i tyle.
PS Co ty cpiesz?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Przyłączam się do pytania.
Funt o co chodzi tak dokładnie ?
Funcie czy możesz mi i być może innym wytłumaczyć z jakiej przyczyny uraczyłeś na tą chwytającą za serce historyjką ?
Jak już piszę to trochę skomentuję.
.W celu wybrania pewniaków do tego konkursu..Włosy mu się zjeżyły na głowie gdy zobaczył to co zobaczył...Aż dwa mecze..
To czemu nie podałeś tych meczów? Zawsze lepsze dwa mecze niż nic.
Poza tym już pisałem w tym temacie Tobie o co chodzi w tym konkursie:
Konkurs ma wyłonić znawcę hokeja, który skutecznie typuje - lepiej niż inni podczas pojedynku między nim a rywalem.
Znawca jest tutaj określany ktoś kto potrafi dobrze typować - w myśl, że jesteśmy na forum bukmacherskim a nie sportowym. Niekoniecznie musi znać jakiekolwiek nazwisko zawodników danej drużyny, wiedzieć cokolwiek o niej - ważne aby potrafił wytypować dobrze zdarzenie bukmacherskie z tą drużyną.
Można się domyślać, że część ludzi wcale nie ma pojęcia o zasadach gry hokeja, nie ma wiedzy o danej lidze ale typuje dane zdarzenia i może robić to skutecznie.
Edit: remis to typ jak każdy inny... nie rozumiem tych dyskusji - Jest jeden jasny cel: trafić wyższe ako niż rywal.
Konkurs ma wyłonić znawców hokeja a nie znawców tylko NHL. Takie konkursy o samym NHL też były na forum. Skoro ktoś ma być znawcą hokeja to powinien znać się na całym hokeju - w tym na europejskim. Może znać się i typować tylko NHL - ale to jego osobista sprawa.
Najnormalniej w świecie Funt wdupił o 0,1..Rzecz niebywała..Sukces przeciwnika..Powinny być światła, wywiady, prasa i choć z jedna kamera..
Byłeś słabszy - zrozum to. Na tym to polega. Byłeś słabszy i przegrałeś.
No i tutaj ma Funt łamigłówkę..Co autor miał na myśli pisząc ..
Co Ciebie to obchodzi? Zwykła kurtuazja. Jeśli ktoś jest kulturalny to odpłacam się tym samym - dość prosta sprawa.
Pytanie drugie..Czy pod dzisiejszymi typami Funta wypada dopisać &quot;Powodzenia&quot;?..A jeśli tak to czy w odpowiedzi ujrzy... ?
To już nie moja sprawa co Ty chcesz sobie napisać.
Ale nie wydaje mi się żeby kogokolwiek to interesowało - Twoje rozterki może zachowaj dla siebie.
Pozdrawiam...Byc może już po raz ostatni.. :wink:
Żenujące... robisz jakieś SZOŁ (SHOW) żeby ludzie Ci dawali punkty do reputacji?
Osobiście uważam za bardzo żenującą postawę ludzi, którzy wprost żebrzą o reputację - ale każdy może widzieć to inaczej.
Rano zauwazyłem ten interesujący zbieg okolicznosci..I sie porzadnie usmiałem..Stwierdziłem, że sobie jaja zrobię i to napisałem..
Choć przyznaję, że anulowanie wyników Lukbora byłoby sprawiedliwe..
Pozdro..:wink:
Jeśli chcesz robić sobie jaja to nie tutaj. Kolejne bzdurne posty z Twojej strony sam usunę i dam kartkę. Bo tego nie da się czytać - jakiś dziwnych insynuacji.
spokojnie panie Scherlock.
bana już mi zdjęto i gram dalej. pewien troszkę nadgorliwy pan moderator mnie nim uraczył za jedno słowo na &quot;p&quot;. no ale podstawy miał, więc luz.
szkoda, że przepadło mi 1,5 kolejki i tyle.
PS Co ty cpiesz?
Sam zainteresowany już wyjaśnił...
Mod dał kartkę, która skutkowała banem. Ja - Vader sam osobiście kartkę już wczoraj anulowałem bo uznałem, że kara była zbyt dotkliwa w stosunku do przewinienia. Tak to właśnie bywa, że m.in. takimi sprawami się zajmuję.
Koledze bana skróciłem i już wrócił do konkursu.
Tyle w temacie. Niektórym radzę mniej oglądać posłów PIS szukających spisków.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Grupy E i F ---&gt;5 kolejka podliczone ,w razie niejasności proszę o PW.Wpisanie pary i kolejki ułatwia podliczanie.Pzdr fox71.

L 209

lukbor10

Użytkownik
wystawia kursy na jutrzejsze mecze w Europie? wie ktoś?
bo nie wiem czy muszę typować 4 które sa aktualnie dostepne czy mogę poczekać. z drugiej strony jak poczekam i odpuszcze nhl o 01:00 to moge jutro miec juz tylko 3 do wytypowania...

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
bo nie wiem czy muszę typować 4 które sa aktualnie dostepne czy mogę poczekać. z drugiej strony jak poczekam i odpuszcze nhl o 01:00 to moge jutro miec juz tylko 3 do wytypowania...
Raczej nic nie dorzucą bo w sumie nie ma co... Więc lepiej wrzucaj teraz.
P.S. Fajno żeś wrócił, z Ziarnem nudne kłótnie były:cool:

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP

Powinni dorzucić Anglię jeden mecz Fife Flyers -Coventry Blaze i towarzyski Niemcy-Rosja.

Do góry Bottom