>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f360/grupa-c-68349.html#post2559948

W fazach grupowych też muszę podać z kim rywalizuję danego dnia?..Tzn. Czy takie coś powinno byc w nagłówku?..

Funt - Michal1090

Jeśli tak..Proszę o dopisanie..Dziękuję..

nie ma takiego punktu w regulaminie więc nie obowiązuje, jeśli coś się zmieni to organizatorzy powinni uprzedzić w odpowiedni sposób uczestników konkursu ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP

W fazach grupowych też muszę podać z kim rywalizuję danego dnia?..Tzn. Czy takie coś powinno byc w nagłówku?..

Funt - Michal1090

Jeśli tak..Proszę o dopisanie..Dziękuję..

Byłoby wskazane ,a nawet potrzebne w celu ułatwienia podliczenia .Przypominam dwukrotne pokonanie jednego przeciwnika ,jeden punkt bonusowy więcej!!!Dopisałem do regulaminu do schematu typowania w nagłówku nazwę rywalizującej pary oraz numer kolejki.Thx za zwrócenie uwagi na tą sprawę

A co z tymi ewentualnymi miejscami wolnymi ? :razz:

Już rozdane ,zdobyli je uczestnicy ,którzy przegrali eliminacje ,ale mieli największą sumę AKO.

Grzecho // taka prośba ode mnie i myślę że każdy z prowadzących się pod nią podpisze to aby nie używać w postach jakiś specjalnych czcionek przez które podczas edycji post jest mniej czytelny. Pamiętajcie o datach, godzinach, odpowiednim opisie typu, czyli nie zapomnieć np o tym że to ML itd, mimo że po samym kursie to już widać, pamiętajcie o ako, buku no i powodzenia wszystkim ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
na drugą i następne kolejki można podawać typy od razu? czy zapomniano wspomnieć o określonej godzinie dnia następnego kiedy można dalej typować?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
na drugą i następne kolejki można podawać typy od razu? czy zapomniano wspomnieć o określonej godzinie dnia następnego kiedy można dalej typować?
Panowie typujemy na daną kolejkę codziennie ,uwierzcie mi WilliamHill nie wystawi kursów na NHL na najbliższe 2 tygodnie od razu.Czemu sobie komplikujecie i chcecie nagle typować hurtowo?

Przykro mi pisane było wcześniej ,cała kolejka MINUS.

T 828

the_longer

Użytkownik
Panowie typujemy na daną kolejkę codziennie ,uwierzcie mi WilliamHill nie wystawi kursów na NHL na najbliższe 2 tygodnie od razu.Czemu sobie komplikujecie i chcecie nagle typować hurtowo?
W WillamHill można obstawiać np ligę duńska w której ostatni mecz przykładowo dzisiaj zaczyna się o 19.30. Po zakończeniu tego meczu proponowałbym dopuszczenie możliwości typowania następnego dnia. I podobnie w kolejne dni. Głównie typuje się NHL które rozgrywane są w nocy naszego czasu. Nie każdy może czekać do północy...

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
W WillamHill można obstawiać np ligę duńska w której ostatni mecz przykładowo dzisiaj zaczyna się o 19.30. Po zakończeniu tego meczu proponowałbym dopuszczenie możliwości typowania następnego dnia. I podobnie w kolejne dni. Głównie typuje się NHL które rozgrywane są w nocy naszego czasu. Nie każdy może czekać do północy...
Jak chcesz to możesz typować na drugą kolejkę już teraz,nikt przecież nie zabrania,Twój wybór...Jeszcze powrócę do TommyTSW ,grasz od początku jak mnie pamięć nie myli Hockey Cup,zasady się nie zmieniły co do typowania ,a pytasz się o typowania hurtowe...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Pytam się bo od następnego tygodnia mogę robić do świąt po 13-15h dziennie bez dostępu do neta więc lepiej jak wyjdę do paru pojedynków, niż ominę jeden, nie że chcę odbębnić konkurs najmniejszym nakładem.Pytam po prostu, mogło coś umknąć a chcę mieć jasność zamiast coś tu wyjaśniać przez 2 strony po fakcie, w końcu to wy macie ostatnie zdanie.
Raz grałem w tym konkursie i to parę ładnych lat temu, w ostatnim podejściu odpadłem w eliminacjach więc nawet nie pamiętałem że graliśmy codziennie.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Grupy E i F ---&gt;1 kolejka podliczone ,w razie niejasności proszę o PW.Wpisanie pary i kolejki ułatwia podliczanie.Pzdr fox71.

L 209

lukbor10

Użytkownik
No to jeszcze pomęczę organizatorów ;)
Jest godzina 00:10.
Mam dwa ciekawe typy. jeden na NHL (01:00) i drugi na ligę czeska (godz. 18:00).
NHL wystawione
Czeska nie wystawiona.

Skoro postów nie można dzielić , to jak mam to zrobić abym mógł zatypować te dwa mecze? :razz:

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
No to jeszcze pomęczę organizatorów ;)

Jest godzina 00:10.

Mam dwa ciekawe typy. jeden na NHL (01:00) i drugi na ligę czeska (godz. 18:00).

NHL wystawione
Czeska nie wystawiona.

Skoro postów nie można dzielić , to jak mam to zrobić abym mógł zatypować te dwa mecze? :razz:

Sam sobie odpowiedziałeś,

Czeska nie wystawiona.

Skoro czeska nie wystawiona ,to jak chcesz ją zatypować?Proszę już Was o nie pisanie takich bzdur!Mi brakuje lig np Włoch i Słowenii.Nie typujemy na raty!Sponsor nie ma typu w ofercie ,to nie typujesz.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Grupa H podliczona. Uwaga w pierwszej kolejce zatypowało tylko cztery z ośmiu osób w grupie ! Proszę o aktywność w kolejnych etapach inaczej posypią się dyskwalifikacje.

wojtek10611 4

wojtek10611

Użytkownik
I jeszcze pytanie czy mogę podać swoje typy na 10 i 11 grudnia. Wyjeżdżam w tym czasie i nie będę miał dostępu do komputera ani internetu. A nie chcę opuścić kolejek. Czy mogę podać wcześniej od razu typy ?

/ok nie ma problemu ,zaznacz która kolejka i z kim rywalizujesz w parze ,aby było przejrzyście podczas wpisywania typów.pzdr fox71

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Wpisałem datę 9.12.12 zamiast 9.12.11 ???? Jeśli to błąd karalny i naganny to szkoda,lecz jeśli nie,to zgłaszam,żeby nie było,że podałem typy na nie ten dzień;)

Do góry Bottom