>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

B 2K

borek149

Użytkownik
Panowie organizatorzy jak się zapartujecie na te wypowiedzi ? Czy dalej uważacie, że każdy został potraktowany jednakowo, że to jest fair - jednych karanie, a drugim poprawianie tego samego błędu ? i akceptowanie jak to mi wcześniej pisaliście naruszenie regulaminu ? Jeden z modów poprawiał wczoraj wszystko, następnie wszystko przywracał do pierwotnej wersji, tylko, że teraz jest problem czy wszystkim prawidłowo to zrobił ? Widać, że nie ... Dwie kolejne osoby, piszą, że ich przeciwnicy miały kupony niezgodne z regulaminem a mimo to ich posty zostały rozliczone na plus. Także jednak nie każdy jest traktowany równo i gdzie tu logika ...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Komunikat:
Osoby, które uważają, że w ich parze doszło do nierównego traktowania proszę podesłać dokładny opis sprawy (wraz z linkami) do mnie:
Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika Vader
Warunek: Przy czym pamiętajcie, że w pierwszej kolejce było traktowane ulgowo. Od drugiej kolejki nie było żadnego poprawiania, dopisywania itd.
Zastrzeżenia wysyłamy do 23:59 dzisiejszego dnia, tj. poniedziałku.
Dziś postaramy się przyjrzeć wszystkim zastrzeżeniom. Wyniki mogą zostać zweryfikowane - jeśli miało to wpływ na rywalizację.

nivet 277

nivet

Użytkownik
I druga sprawa..Jak chcecie tutaj wyłonić znawców hokeja skoro wolno podawać nawet pięć remisów na jednym kuponie?..Jeśli ktoś trafi dwa..To jest spora szansa że wygra rundę..
Siema Wszystkim i Tobie Funt, z góry zaznaczę, że nie znam Cię i nic do Ciebie nie mam, ale że poczułem się &quot;dotknięty&quot; ;) tym Twoim stwierdzeniem o remisach to pozwolę się skrobnąć coś.
1. Znać się na hokeju, a zarabiać na nim to dwie różne rzeczy. Nie wiem czy szukamy znawców hokeja, czy zwycięzców tego konkursu, myślę że raczej to drugie.
2. 5 remisów - nie wiem jaki problem w tym widzisz, ja akurat tak wczoraj podałem, nawet zagrałem w Hillu rozpisa z tych remisów 2 z 5 i jestem zadowolony ( myślisz, że zarobiłem ???? ?) Uważasz, że granie remisów w hokeju jest jakie ? no właśnie jakie? Chybił trafił? czy może śmieszne ???? ? Nie wiem może i jest śmieszne, ale jeśli dzięki trafionym remisom pokona się rywala/wygra rundę etc. to nie mam nic przeciwko :cool:
Pozdro i dobrej zabawy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
vader 2,8K

vader

Forum VIP
1. Znać się na hokeju, a zarabiać na nim to dwie różne rzeczy. Nie wiem czy szukamy znawców hokeja, czy zwycięzców tego konkursu, myślę że raczej to drugie.
Konkurs ma wyłonić znawcę hokeja, który skutecznie typuje - lepiej niż inni podczas pojedynku między nim a rywalem.
Znawca jest tutaj określany ktoś kto potrafi dobrze typować - w myśl, że jesteśmy na forum bukmacherskim a nie sportowym. Niekoniecznie musi znać jakiekolwiek nazwisko zawodników danej drużyny, wiedzieć cokolwiek o niej - ważne aby potrafił wytypować dobrze zdarzenie bukmacherskie z tą drużyną.
Można się domyślać, że część ludzi wcale nie ma pojęcia o zasadach gry hokeja, nie ma wiedzy o danej lidze ale typuje dane zdarzenia i może robić to skutecznie.
Edit: remis to typ jak każdy inny... nie rozumiem tych dyskusji - Jest jeden jasny cel: trafić wyższe ako niż rywal.

other 60

other

Użytkownik
Nie wiem po co te wszystkie żmudne dyskusje, żale. To jest konkurs dla frajdy, a że z nagrodami pieniężnymi to dodatkowa motywacja, ażeby przynajmniej oddać typ. Nie pasuje Wam to nie bierzcie udziału, bierzecie udział bądźcie gotowi na niedogodności. Tak jak w sporcie, nie zawsze jest fair.

Ps. Jako, że jeden z adminów się tu wypowiada, pozwolę zapytać po raz wtóry, kiedy ktoś zdejmie mi blokadę na PW, którą mam już od roku... Lucas mi ją założył tak btw., ale po nim ani widu, ani słychu. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź.

B 2K

borek149

Użytkownik
Komunikat:

Osoby, które uważają, że w ich parze doszło do nierównego traktowania proszę podesłać dokładny opis sprawy (wraz z linkami) do mnie:

Warunek: Przy czym pamiętajcie, że w pierwszej kolejce było traktowane ulgowo. Od drugiej kolejki nie było żadnego poprawiania, dopisywania itd.

Dziś postaramy się przyjrzeć wszystkim zastrzeżeniom. Wyniki mogą zostać zweryfikowane - jeśli miało to wpływ na rywalizację.

Jaki link mają Tobie podesłać ... żeby udowodnić teraz ze ich konkurenci mieli pozmienianie posty ?
Jak najpierw jeden mod wszystko poprawiał, później niby przywracał do pierwotnej formy, tylko, że już wtedy nie wiedział jak jego pierwotne posty wyglądały, następnie inny mod to rozliczał bajzel jakich mało, jak teraz można dojść komu zmienił prawidłowo, a komu nie ?!
Wniosek jest prosty następnym razem nie można być uczciwym, nie pisać postów w sugestiach bo Ci użytkownicy, którzy pisali prośbę o poprawę teraz mają minusy, a osoby, które nawet nie zauważyły swojego błędu bądź go nie zgłaszali mają rozliczone na plus :]

vader 2,8K

vader

Forum VIP
borek149 potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Skoro zupełnie nie masz pojęcia o sprawach technicznych to po prostu przestań marudzić chłopie.
Każda zmiana/edycja posta jest w archiwizowana. Wszystko mogę zobaczyć. Ale wybacz żebym każdego posta teraz przeglądał z drugiej i trzeciej kolejki.
Prosić się Ciebie o linki nie będę. Nie chcesz skorzystać z możliwości przyjrzenia się Twojej sprawie to Twoja decyzja - tylko więcej lamentuj w temacie.
Pozdrawiam

PS. Czekam na ewentualne zastrzeżenia do północy tak jak pisałem ==&gt; #102

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Ja ze swojej strony nie zamierzam wnosić żadnych uwag czy tez jak ktoś woli skarg. ????
Nie mogę zrozumieć tylko jednego : nie jest to pierwszy konkurs organizowany przez FB a także zapewne &quot;większa&quot; część uczestników nie bierze udział w takim konkursie PO RAZ PIERWSZY podkreslam PO RAZ PIERWSZY !!! Nie rozumiem więc zwrotów modów &quot;przymykamy oko na niedopatrzenia w 1 kolejce&quot; . W takim razie po kiego grzyba jest regulamin??? Albo jest regulamin i go przestrzegamy albo jesteśmy niekonsekwentni i później wychodzą sytuacje właśnie takie jak ta.
Za błędy się &quot;płaci&quot; - ja za swojej już &quot;zapłaciłem&quot; ????
Z mojej strony tyle ????
Życzę powodzenia w dalszej części rywalizacji.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
A i jeszcze jedno ????
Skoro brak nazwy buka jest traktowane powiedzmy &quot;na równi&quot; z podaniem handicapu (oba punkty bądź co bądź nie spełniają regulaminu) to niech mi ktoś wyjaśni dlaczego w 1 kolejce na brak nazwy bukmachera przymykano oko a za handicapy &quot;walono&quot; minusy. Hej. ????

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
szkoda, że mizerna oferta dziś, miałem problem z netem, podałem o równej 19:00 wg czasu forum, u mnie było jeszcze 18:59 ;)
Ale jeżeli to błąd to trudno się mówi, pzdr

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
A i jeszcze jedno ????

Skoro brak nazwy buka jest traktowane powiedzmy &quot;na równi&quot; z podaniem handicapu (oba punkty bądź co bądź nie spełniają regulaminu) to niech mi ktoś wyjaśni dlaczego w 1 kolejce na brak nazwy bukmachera przymykano oko a za handicapy &quot;walono&quot; minusy. Hej. ????
Komunikat:

Warunek: Przy czym pamiętajcie, że w pierwszej kolejce było traktowane ulgowo.

Hcp nigdy nie był typowane w całej historii Hockey Cup ,w przeciwieństwie do łagodnego traktowania userów w pierwszej kolejce z powodu np ,braku ,buka AKO.Jest wzór do typowania -kopiuj ,wklej zmieniając daty i kurs ,ale to dla zapala81 zbyt skomplikowana opcja. zapala81 koniec tematu!!!

L 209

lukbor10

Użytkownik
dobry wieczór ;)
mam pytanko. wybywam na kilka dni w miejsce, w którym raczej nie będe miał dostepu do neta.
czy będzie problemem jeśli:
a) ktoś poda za mnie typy
lub
b) napisze je przez tel ale z góry zaznaczam, że dysponuje telefonem wręcz niestworzonym do internetu i może być ciezko ogarnac posta dobrze graifcznie , więc ktos musiałby je zapewne poprawiać.
// Myślę że najlepszą opcją byłoby gdybyś napisał nam kogoś kto poda Twoje typy za Ciebie. On też powinien na wstępie napisać : Lukbor10 kazał przekazać typy : coś w ten deseń oczywiście. Jeśli to będzie z sensem napisane to moderatorzy się nie przyczepią nam też zależy przecież by była to dobra zabawa nie żmudny obowiązek lub ciągła walka ???? / Odi

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Komunikat:
Tyle osób robiło larum, że zostali nierówno potraktowani a jakoś nikt nic do mnie nie napisał.
Najlepiej jest marudzić a jak przychodzą konkrety to nikogo nie ma.
Na tym zakończyłem dyskusję w tej kwestii.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kto wygrał pary eliminacyjne numer 5 i 6 albo inaczej kto został dolosowany jako lucky loser?
Nikt nie wygrał.
Przychyliliśmy się do propozycji.
Widzę że są pary w których nikt nie typował więc można zasądzić obustronny walkower i usunąć ludzi z konkursu a w ich miejsce zajmą tzw. lucky loosers z największymi trafionymi ako
Czyli: Funt i Win1988

shen 408

shen

Użytkownik
Witam, można dziś typować mecze NHL do pierwszego pojedynku ? Bo z tego co się orientuje w poprzednich edycjach było cos tak jakby dzień meczowy ?? (do 8:00 mecze z NHL były liczone jakby były tego dnia jak ligi europejskie )

Do góry Bottom