co wcale nie oznacza, że do kolejnej rundy przechodzą najlepsi typerzysystem eliminacyjny jest dopracowany jeden z pary przechodzi.
Widzę że są pary w których nikt nie typował więc można zasądzić obustronny walkower i usunąć ludzi z konkursu a w ich miejsce zajmą tzw. lucky loosers z największymi trafionymi akoco wcale nie oznacza, że do kolejnej rundy przechodzą najlepsi typerzy
można mieć drugie AKO ze wszystkich startujących i odpaść
To jak w sporcie. Ile razy na MŚ czy gdziekolwiek dwóch pretendentów do tytułu spotykało się juz w półfinale czy ćwierćfinale i ktoś musiał odpaść?co wcale nie oznacza, że do kolejnej rundy przechodzą najlepsi typerzy
można mieć drugie AKO ze wszystkich startujących i odpaść
nam do półfinału czy nawet ćwierćfinału daleko.juz w półfinale czy ćwierćfinale
wielkie dzieki za rzeczowa i bardzo rozwinieta odpowiedz ???? tylko to wiem, a pisalem o innych kwestiach, ze jest zdecydowanie nie sprawiedliwy.Zasady turnieju:
1. Uczestnicy będą na samym początku rywalizować w rundzie kwalifikacyjnej 1/128(zwycięzca 2 meczów przechodzi do następnej rundy, czyli maksymalnie będą 3 mecze w parze).
Borek149 ,system eliminacyjny jest dopracowany jeden z pary przechodzi.
ok, tylko ja przez przypadek kliknalem dodaj post i od razu w odpowiednim dziale prosilem o skorygowanie, trudno dla jednych opiekunowie sa bardziej poblazliwi dla niektorych nie. zycze powodzenia wszystkim w dalszej rywalizacji. szkoda ze mnie "zdysfalikowano" z konkursu gdyz hokej to jedna z moich ulubionych dziedzin.http://forum.bukmacherskie.com/f360/2-gi-dzien-eliminacji-4-12-2011r-68142-2.html#post2553611
proszę o dopisanie AKO - 31.67
william hill
Z góry dziękuję bardzo i przepraszam za problem
by Grzecho // w reg. jest jasno określone jak ma wyglądać poprawny post, pierwszy dzień jeszcze przymykaliśmy oko na takie rzeczy ale kilka razy podkreślałem przy podliczaniu że tylko pierwszego dnia tak będzie.
Tak, wygrałeś.Rozumiem,że jak wygrałem 3.12.2011 pierwszy mecz a dziś mój przeciwnik nie oddał typów,to wygrałem 2-0 i mam już awans do fazy grupowej ? Niby tak w regulaminie jest napisane,że trzeba mieć 2 wygrane,ale wolę zapytać..
Dzięki other. Obydwa pojedynki minimalnie wygrane, więc mogę mówić o szczęściu.Ale dałem dupy. Graty dla Spiderro! Widzimy się za rok...