>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

T 828

the_longer

Użytkownik
co wcale nie oznacza, że do kolejnej rundy przechodzą najlepsi typerzy

można mieć drugie AKO ze wszystkich startujących i odpaść
Widzę że są pary w których nikt nie typował więc można zasądzić obustronny walkower i usunąć ludzi z konkursu a w ich miejsce zajmą tzw. lucky loosers z największymi trafionymi ako

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
co wcale nie oznacza, że do kolejnej rundy przechodzą najlepsi typerzy
można mieć drugie AKO ze wszystkich startujących i odpaść
To jak w sporcie. Ile razy na MŚ czy gdziekolwiek dwóch pretendentów do tytułu spotykało się juz w półfinale czy ćwierćfinale i ktoś musiał odpaść?

B 2K

borek149

Użytkownik
Zasady turnieju:

1. Uczestnicy będą na samym początku rywalizować w rundzie kwalifikacyjnej 1/128(zwycięzca 2 meczów przechodzi do następnej rundy, czyli maksymalnie będą 3 mecze w parze).

Borek149 ,system eliminacyjny jest dopracowany jeden z pary przechodzi.
wielkie dzieki za rzeczowa i bardzo rozwinieta odpowiedz ???? tylko to wiem, a pisalem o innych kwestiach, ze jest zdecydowanie nie sprawiedliwy.

B 2K

borek149

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f360/2-gi-dzien-eliminacji-4-12-2011r-68142-2.html#post2553611
proszę o dopisanie AKO - 31.67
william hill
Z góry dziękuję bardzo i przepraszam za problem ;)
by Grzecho // w reg. jest jasno określone jak ma wyglądać poprawny post, pierwszy dzień jeszcze przymykaliśmy oko na takie rzeczy ale kilka razy podkreślałem przy podliczaniu że tylko pierwszego dnia tak będzie.
ok, tylko ja przez przypadek kliknalem dodaj post i od razu w odpowiednim dziale prosilem o skorygowanie, trudno dla jednych opiekunowie sa bardziej poblazliwi dla niektorych nie. zycze powodzenia wszystkim w dalszej rywalizacji. szkoda ze mnie &quot;zdysfalikowano&quot; z konkursu gdyz hokej to jedna z moich ulubionych dziedzin.
by Grzecho // Przymykaliśmy oko dla wszystkich w pierwszym dniu, w kolejnych dniach już tego nie będziemy robić.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Czy wyjątkowo można zmienić typ? Troszkę się śpieszyłem i podałem mecz, który gra jutro. Chodzi o pojedynek Jokerit - HIFK. Jeżeli jest taka możliwość to proszę zamienić go na: Iserlohn Roosters - ERC Ingolstadt, typ: X @ 4,20.

T 828

the_longer

Użytkownik
Mam pytanie co kursów. Przeglądam oferty spotkań WilliamHill i nie ma kursów na dane zdarzenie na ich stronie natomiast a są na stronach zbierających kursy u różnych bukmacherów. Pytanie sąkd są zbierane te kursy skoro nie ma ich na stronie bukmachera

B 2K

borek149

Użytkownik
Nie no panowie organizatorzy BEZ JAJ !!! mi za niedopatrzenie, które za moment zgłosiłem, rozliczacie wszystkie spotkania na ⛔ a trzy kolejne osoby po mnie piszą prośbe o poprawę i wszystkim poprawiacie o co tu chodzi ?! Kompletnie nie rozumiem !!

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Rozumiem,że jak wygrałem 3.12.2011 pierwszy mecz a dziś mój przeciwnik nie oddał typów,to wygrałem 2-0 i mam już awans do fazy grupowej ? Niby tak w regulaminie jest napisane,że trzeba mieć 2 wygrane,ale wolę zapytać.. ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Rozumiem,że jak wygrałem 3.12.2011 pierwszy mecz a dziś mój przeciwnik nie oddał typów,to wygrałem 2-0 i mam już awans do fazy grupowej ? Niby tak w regulaminie jest napisane,że trzeba mieć 2 wygrane,ale wolę zapytać.. ;)
Tak, wygrałeś.

Do góry Bottom