tomek18
Użytkownik
pewnie jeszcze nie zdążyli wystawić kursów, bo wczoraj była kolejka 1 ligiPojawił się nowy temat z 5 kolejką i datą kolejki... ;-) na 16-19.09 ale na stronie Tobet'u nie ma meczy ligi I i II ...czy czegoś nie dopatrzyłem? :?
pewnie jeszcze nie zdążyli wystawić kursów, bo wczoraj była kolejka 1 ligiPojawił się nowy temat z 5 kolejką i datą kolejki... ;-) na 16-19.09 ale na stronie Tobet'u nie ma meczy ligi I i II ...czy czegoś nie dopatrzyłem? :?
Wszystko bardzo dobrze dopatrzyłeś, aktualnie nie ma na stronie Tobet oferty na I i II ligę(zapewne pojawi się w najbliższym czasie). Według terminarza kolejka odbędzie się w czasie zgodnym z tym, który został podany w temacie....czy czegoś nie dopatrzyłem?
A na 34 miejscu to kto jest?zostalem wyrzucony z tabeli, poniewaz nie zagralem ostatniej kolejki? Mam nadzieje, ze punktowo nie bede musial zaczynac od zera : )
Tak, proszę wszystkich nagrodzonych za kolejki 1-5 o przesłanie loginów z Tobet do mnie na priv. Proszę w treści podać także wysokość nagrody i za którą kolejkę.Marcin po tej kolejce podajemy loginy do wyslania nagrod za pierwsze kolejki?
A gdzie jest podliczona kolejka 4 i 5? bo nie wiem czy wygrałem czy nie...Jest gdzieś to bo ja nie widze?a moja 4 kolejka nie jest jeszcze nawet do końca podliczona...Tak, proszę wszystkich nagrodzonych za kolejki 1-5 o przesłanie loginów z Tobet do mnie na priv. Proszę w treści podać także wysokość nagrody i za którą kolejkę.
Niedługo bedzie podliczona, wtedy też pojawi się tabela i lista zwycięzców za daną kolejkę. Spokojnie..A gdzie jest podliczona kolejka 4 i 5? bo nie wiem czy wygrałem czy nie...Jest gdzieś to bo ja nie widze?a moja 4 kolejka nie jest jeszcze nawet do końca podliczona...
Spoko Spoko dzieki za informacje ???? Myslałem że już była gdzieś informacja a ja tego nie zauważyłem. PozdrawiamNiedługo bedzie podliczona, wtedy też pojawi się tabela i lista zwycięzców za daną kolejkę. Spokojnie..![]()