Proszę o odjęcie punktów!
W piątek 02.09. z rana, chyba jako pierwszy podałem typy na feralną 4 kolejkę. Po szybkiej refleksji i prośbie o skasowanie - post skasowano. Chyba jako jedynemu "udało mi się" w ten sposób wywinąć od kary (-400pkt.) nałożonej przez adminów, za typy z niewłaściwej kolejki. Sprawa pewnie przycichłaby sama. Niemniej jednak, sumienie nie pozwala mi milczeć w tej sprawie. Dlatego też, skoro decyzją organizatorów pozostałym kolegom odejmuje się po 100pkt. za mecz (swoją drogą, który punkt regulaminu stanowi o przyznaniu -100 pkt przy takich rozbieżnościach?) proszę o równe traktowanie, czego konsekwencją będzie odjęcie punktów.
Osobiście uważam, że najsprawiedliwszym rozwiązaniem w tej sytuacji byłoby anulowanie i usunięcie postów. Nie wszyscy mają czas aby przeglądać wpis czy aby nie zaszła jakaś drobna zmiana (Małym druczkiem)
Pojawiła się możliwość typowania 4 kolejki, to typuję! Sami przyznacie, że był to też falstart Admina, który mógł poczekać z wpisem 4 kolejki. Uczciwie byłoby usunąć posty i po problemie!!! Ale jak odejmujecie to też odejmujcie wszystkim!! Pojawia się wyraźny brak konsekwencji
Jeszcze ostatnia kwestia, brak możliwości wypowiedzenia się w danej sprawie podważa zasady równouprawnienia członków forum! Gdzie jak nie w tym dziale można przedyskutować bądź co bądź ważny temat. A Drogi kolega zamyka wszystkim usta! :zoltakartka: