>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Pojawił się nowy temat z 5 kolejką i datą kolejki... ;-) na 16-19.09 ale na stronie Tobet&#39;u nie ma meczy ligi I i II ...czy czegoś nie dopatrzyłem? :?
pewnie jeszcze nie zdążyli wystawić kursów, bo wczoraj była kolejka 1 ligi

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
...czy czegoś nie dopatrzyłem?
Wszystko bardzo dobrze dopatrzyłeś, aktualnie nie ma na stronie Tobet oferty na I i II ligę(zapewne pojawi się w najbliższym czasie). Według terminarza kolejka odbędzie się w czasie zgodnym z tym, który został podany w temacie.

lou1221 127

lou1221

Użytkownik
zostalem wyrzucony z tabeli, poniewaz nie zagralem ostatniej kolejki? Mam nadzieje, ze punktowo nie bede musial zaczynac od zera : )

S 0

smietana208

Użytkownik
Chciałbym żeby moderator dodal do mojego postu, że
6. Ruch Zdzieszowice - Raków Częstochowa 1 @ 1,72 ==&gt; 2 liga Zachód
7. Krajna Sępólno Krajeńskie - Legia Chełmża 1X @ 2,11 ==&gt; 4 liga kuj-pom

Z pośpiechu zapomniałem tego dodać, liczę na korektę. Pozdrawiam ????

BB: Zrobione.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
zostalem wyrzucony z tabeli, poniewaz nie zagralem ostatniej kolejki? Mam nadzieje, ze punktowo nie bede musial zaczynac od zera : )
A na 34 miejscu to kto jest?
Tabela z punktami za ostatnią kolejkę będzie wrzucona po tej kolejce.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
mógłbym zamienić mój typ (#83) z BTS w meczu Lecha na ŁKS DNB (@1.84) ? Po prostu spisalem swoje typy wczoraj i zapomniałem ze Lech grał wczoraj. Spisalem je sobie, bo Tobet nie raczył Wystawić kursów na interesujące mnie zdarzenia z Ekstraklasy.
Na przyszłość, jeżeli buk nie wystawi kursów w odpowiednim czasie to mogę liczyć ze mod konkursu mi po ich wystawieniu te kursy uzupełni?

BB: Poprawione, ale tylko dlatego, że szybko się zorientowałeś i o tym powiadomiłeś.
Co do drugiego pytania, to po prostu wyślij mi w takiej sytuacji typy na PW, a ja je uzupełnię o brakujące kursy i zamieszczę w temacie za Ciebie (oczywiście z odpowiednią adnotacją, żeby nie było żadnych nieporozumień).

J 122

jankos

Użytkownik
Siemka ! W typach podałem 2 razy typ na Lecha. Teraz dopiero się zorientowałem. Czy mógłbym zamiast tego jednego meczu podać Korona Kielce - Lechia Gdańsk under 2.5 1.78 . Przepraszam za błąd, ale nawet na to nie zwróciłem uwagi ;|
BB: Zrobione. Na przyszłość zamieszczaj link do posta.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Marcin po tej kolejce podajemy loginy do wyslania nagrod za pierwsze kolejki?
Tak, proszę wszystkich nagrodzonych za kolejki 1-5 o przesłanie loginów z Tobet do mnie na priv. Proszę w treści podać także wysokość nagrody i za którą kolejkę.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Tak, proszę wszystkich nagrodzonych za kolejki 1-5 o przesłanie loginów z Tobet do mnie na priv. Proszę w treści podać także wysokość nagrody i za którą kolejkę.
A gdzie jest podliczona kolejka 4 i 5? bo nie wiem czy wygrałem czy nie...Jest gdzieś to bo ja nie widze?a moja 4 kolejka nie jest jeszcze nawet do końca podliczona...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
A gdzie jest podliczona kolejka 4 i 5? bo nie wiem czy wygrałem czy nie...Jest gdzieś to bo ja nie widze?a moja 4 kolejka nie jest jeszcze nawet do końca podliczona...
Niedługo bedzie podliczona, wtedy też pojawi się tabela i lista zwycięzców za daną kolejkę. Spokojnie.. ;)

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Niedługo bedzie podliczona, wtedy też pojawi się tabela i lista zwycięzców za daną kolejkę. Spokojnie.. ;)
Spoko Spoko dzieki za informacje ???? Myslałem że już była gdzieś informacja a ja tego nie zauważyłem. Pozdrawiam

Do góry Bottom