takTzn. że wygrywając np kolejkę dostajemy 100 PLN, i jak będziemy w klasyfikacji na płatnym miejscu powiedzmy 1 to żeby dostać tę nagrodę trzeba zrobić depozyt?
Tak się nie da przy dużych pulach nagród. Wówczas część nagród musi zostać wypłacona w trakcie trwania konkursu.moze lepiej w takim ukladzie byloby wyplacic wszystkie nagrody na zakonczenie konkursu?
Możemy tak zrobić:hmm to moze byc podzielic na dwie tury wyplaty nagrod? Po polowie i na zakonczenie konkursu?
Zgłosiłem mój błąd tuż po odkryciu pomyłki ale nikt nie poprawił i typ został rozliczony ujemnie. Mam rozumieć że nie będzie poprawiony jak prosiłem czy po prostu niedopatrzenie?Jeśli można prosić o zmiane: w typie 6. pogrubiona miała być Legionovia a nie Broń. Kurs się zgadza.
http://forum.bukmacherskie.com/f350/1-kolejka-polska-pilka-w-najlepszym-wydaniu-z-tobet-12-08-11-15-08-11-a-63074.html#post2359007
Niedopatrzenie, już poprawiłem. Przy aktualizacji tabeli będzie uwzględniona poprawka w Twojej punktacji.Zgłosiłem mój błąd tuż po odkryciu pomyłki ale nikt nie poprawił i typ został rozliczony ujemnie. Mam rozumieć że nie będzie poprawiony jak prosiłem czy po prostu niedopatrzenie?