damian77
Forum VIP
Nom nie podajesz w trzeciej kolejce , oczywiscie jeśli wygrasz 2:0 ????teraz ci co wygrali swpje pojedynki 2:0 np. ja to już w trzeciej kolejce nie podają typów nie? Pytam dla pewności
Nom nie podajesz w trzeciej kolejce , oczywiscie jeśli wygrasz 2:0 ????teraz ci co wygrali swpje pojedynki 2:0 np. ja to już w trzeciej kolejce nie podają typów nie? Pytam dla pewności
Wychodzę z propozycją (może i troszkę za późno), aby utworzyć 5 miejsc (więcej lub mniej, zależy prowadzących konkurs) dla przegranych, coś takiego jak "lucky losers" w skokach narciarskich w systemie KO. Już po niektórych parach widać, że w 1 rundzie spotkali się dwaj dobrzy typerzy, jeden z nich odpanie już w 1 rundzie, mimo, że może mieć lepsze wyniki niż połowa osób która przejdzie do II rundy. Taka sytuacja była w skokach narciarskich podczas TCS i tam wprowadzono tzw. LUCKY LOSERS, czyli 5 którzy mimo przegranej "wchodzą" do serii finałowej. Propozycję należy rozważyć...128 uczestników będzie rywalizujac z rywalem do 2 zwycięstw , kto wygra przechodzi do grup.
Zostanie nie zaliczony...przy podliczaniu!CO się dzieje jezeli moj przeciwnik podal po mnie ten sam mecz i ten sam typ i weszło.......
para: DZIUBI123 - STERYD201
ERC Ingolstadt - Kolner Haie 2.10
Soory ale to zostało wprowadzone zeby osoby które znają sie na nhl, a niezatypowały wcześniejszego dnia, mogły zagrać na ligę w której sie znają, a wogóle co wam przeszkadz ta zmiana?? najlepszy typer nie powinien narzekać tylko typować "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" a pozatym przez ostatnie 3-4 dni większośc faworytów przegrywa w nhl
a wedlug mnie jezeli typujemy kolejke 5go stycznia to powinno byc tak ze meczy z 4na5 niepowinno sie typowac tylko te z 5na6go gdyz mecze z 4na5 tak naprawde sa jecze rozgrywazne 4go gdyz w ameryce jest 6czy 7h roznicy i te mecze ktore sa u nas 5go po polnocy tak naprawde sa rozgrywane jecze 4go wieczorem w ameryce ???? jak byla liga mlb to np mecze dawane na dzien 20ty byly rozgrywane w noc z 20na21. troszke tak glupio ze jeden daje typy z 4na5 a drugi z 5na6, i np jednej z tych nocy mzoe byc wiecej pewniaków i mozna latwiej wtedy wygrac no ale decyzja nalezy do szefostwa ????
czlowieku jak przegrywaja faworyci. mi w pierwszej kolejce 1/5 typow wszedl, byl to jedyny typ NHL jaki byl dostepny, a w 2 rundzie mi weslzo 4/5 z czego 1 nie wszedl bo dogrywka. wiec nie mow ze faworyci nei wygrywają... jedni wola eurohokej, a inni NHL. rzadko sie zdarza ze jest malo meczy NHL wiec mozna dobierac daty kolejek tak, zeby kazdemu pasowalo.Soory ale to zostało wprowadzone zeby osoby które znają sie na nhl, a niezatypowały wcześniejszego dnia, mogły zagrać na ligę w której sie znają, a wogóle co wam przeszkadz ta zmiana?? najlepszy typer nie powinien narzekać tylko typować "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" a pozatym przez ostatnie 3-4 dni większośc faworytów przegrywa w nhl
a wedlug mnie jezeli typujemy kolejke 5go stycznia to powinno byc tak ze meczy z 4na5 niepowinno sie typowac tylko te z 5na6go gdyz mecze z 4na5 tak naprawde sa jecze rozgrywazne 4go gdyz w ameryce jest 6czy 7h roznicy i te mecze ktore sa u nas 5go po polnocy tak naprawde sa rozgrywane jecze 4go wieczorem w ameryce ???? jak byla liga mlb to np mecze dawane na dzien 20ty byly rozgrywane w noc z 20na21. troszke tak glupio ze jeden daje typy z 4na5 a drugi z 5na6, i np jednej z tych nocy mzoe byc wiecej pewniaków i mozna latwiej wtedy wygrac no ale decyzja nalezy do szefostwa ????
Marvel90 Szacunek dla Ciebie ,potrafisz zrozumieć...Pozdrawiam fox71Soory ale to zostało wprowadzone zeby osoby które znają sie na nhl, a niezatypowały wcześniejszego dnia, mogły zagrać na ligę w której sie znają, a wogóle co wam przeszkadz ta zmiana?? najlepszy typer nie powinien narzekać tylko typować "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" a pozatym przez ostatnie 3-4 dni większośc faworytów przegrywa w nhl
Jak tylko moderatorowie znajdą chwile wolnego czasu Każdy ma życie prywatne ale myślę że do wtorku najpóźniej już powinny byc ale znając modów z forum wyniki będą jutro ????kiedy beda wyniki ?