>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Mam pytanie, poco podawać date spotkania? Przecierz to w żaden sposób nie ułatwia pracy moderatorom. Bo wiadome że jak spotkania na dany dzień, to w tedy typujemy.
Już bardziej wydaje mi się potrzebna godzina, ale to i tak według mnie zbędne. ;)

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
kiedy druga runda?
Kiedy sie pierwsza zakończy :]

A ja mam sprawe taką do konkursu zgłosiło się 204 użytkowników

1.Uczestnicy beda na samym poczatku rywalizować w 1/128 , a pozniej beda podzieli na 8 grup po 8 osob.
Wychodzi 64 , a gdzie sie podzieje te 38 osób które wygrają swe pary ??? no bo (102-64 = 38)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Grzesio ni martw sie jakoś damy sobie radę z tymi parami ;)

Ten, poprawione.

Bananeq, data i godzina sa potrzebne np. dzisiaj podalo wiele ludzi typ na dzisiaj 02.01.2007r. i 01.01.2007r. więc to bardzo ułatwia modom, ponieważ za typ 01.01.2007r. odrazu ⛔ ????

cerber 2

cerber

Użytkownik
O :przeklina: czyli nie moge np podac typow na NHL co graja dzisiaj w nocy tzn np o 1.00??
Musza byc wszystkie na 02.01.07 nie moze przekroczyc nawet 30 min??

damian77 34

damian77

Forum VIP
Po namyśle...postanowilem , ze typy podajemy...tak jak w ofercie.
Np.NHL jest wystawiany , w ofercie na dziś...a graja jutro w nocy 1:00...to typ zaliczamy na 2.01 , i już nikt nie musi ubolewać ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Proszę o dopisanie przy moich typach że kursy pochodzą od bukmachera: Bwin. moje typy na stronie 2... przepraszam za mój błąd ale chyba przeoczyłem ze trzeba wpiisac buka.... ????

cerber 2

cerber

Użytkownik
O to spox MOD :spokodfhgfh: bo wlasnie otworzylem sobie na BAH&#39;u oferte na dzisiaj no i dalem z NHL typy szkoda by bylo zeby nie zaliczone byly ale good. pozdr

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Drewcio, narazie masz kolejke na dzisiaj :] Nastepna bedzie w Czwartek prawdopodobnie :]

EDIT: W piątek 5.01...nastepna kolejka ! ludzie nie zadawajcie , glupich pytań , pomyslcie troszkę!

A 2

areklipno

Użytkownik
mam pytanko
jeżeli nie zdażyłem obstawić meczy tych co moj przeciwnik - wieczorem nie za bardzo bylem w stanie a dzis od rana szkoła to ta kolejka mi przepadła?]
jeśli tak to trudno

a jeszcze jedno czy nie moglibyście - organizatorzy - ustalić 5 meczy na kolejke które należy obstawiać jednakowych dla wszystkich par. W ten sposób też łatwiej znaleźć najlepiej typującego bo jeżeli ja który sie zbytnio na hokeju nie znam wstawie sobie mecze które mi pasuja i sa raczej pewne to ten przeciwnik nie ma szans - jedynie jakieś zrządzenie losu.
Bo najlepszy typer powinien radzic sobie dobrze wtedy kiedy warunki mu sprzyjaja ale przede wszystkim wtedy kiedy ma coś narzucone i musi dobrze wytypować.
Prosze o rozważenie tej propozycji

W 2

wislak

Forum VIP
ale arek nie na tym polega ten konkurs;) kazdy sam dobiera typy odpowiednie dla siebie
bravo dla płocczanina za zmiane! BRAVO! ale ta kolejka powinna byc bez NHL niestety ;/ jak juz bylo to niech bedzie do konca.

A 2

areklipno

Użytkownik
no ale o to chodzi ze ten kto wygra dostaje miano typera ale co z niego za typer skoro dobierze mecze &quot;pod siebie&quot;
prawdziwy typer powinien dobrze typować wszystko a nie tylko to co mu sie podoba

Do góry Bottom