>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

damian77 34

damian77

Forum VIP
a ja mam takie proste pytanie nie wiem może juz było zadane. chodzi mi o to czy jest jakaś oddzielna strona przeznaczona dla konkursu czy poprostu podaję swój kuponik z typami w ,,typach dnia,, bo tak troszke chyba przespałem start bo czekałem na jakiegos meila bo miało być losowanie par. nie doczekałem się i dlatego teraz pytam. no i oczywiście prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź dzięki.
Tak bedzie oddzielna strona do typowania w tym konkursie , Typy Dnia , a Konkurs Hokejowy , to dwa inne konkursy , wiec nie ma sensu tam podawać typów.

skonioo 0

skonioo

Użytkownik
Witam mam pytanie jezeli niedam rady byc na czacie w momecie losowania tzn. o 20.00 to niebede bral udzialu w konkursie?Bo niewiem czy wyrobie sie na 20.00 z pracy.

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
witam, gdzie bedzie wiadomo z kim zostałem wylosowany, niestety się spóźniłem na losowanie , kiedy pierwsze typowanie ?
z poważaniem
dark1976

spider231 0

spider231

Użytkownik
rowniez kiedy mozna podawac typy oczywiscie jak sie pojawia u bukow w ofercie na 2 styczen ? ale czy mozna wczesniej czy musi byc 2 stycznia ??

W 2

wislak

Forum VIP
czy moge dac jakis typ na zespol i do tego under/over w tym samym meczu? chyba nie nie?
ps. kurcze nie mozna podawac meczy NHL ktore sa dzisaij poznym wieczorem? o 20, 21 i 22? Tylko mecze jutrzejsze?? :/ kurcze nie chce nic mowic ale ja kompletnie nie wiem nic o hokeju europejskim, a na NHL troche sie znam i ten konkurs zamierzalem grac typami na NHL a tutaj na 2.01 jest tylko 1 mecz:/ ta kolejka obejmuje tylko 2.01?
eh głupio by bylo na początku odpasc :/

tbm 642

tbm

Forum VIP
Sorkiii własnie zapomniałem dodać bukmachera... zapewniam ze juz to sie wiecej nie zdazy to był pierwszy i ostatni raz jak zapomniałem.... ;-) TBM moje kursy pochodzą od bukmachera Bwin

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
kurcze nie chce nic mowic ale ja kompletnie nie wiem nic o hokeju europejskim, a na NHL troche sie znam i ten konkurs zamierzalem grac typami na NHL a tutaj na 2.01 jest tylko 1 mecz:/ ta kolejka obejmuje tylko 2.01?
eh głupio by bylo na początku odpasc :/
życie ...ejj na przyszłosc czemu regulamin miał by byc ustawiany pod ciebie?? bo ty sie nie znasz na jakims tak hokeju po co to piszesz wogóle :roll:

W 2

wislak

Forum VIP
nie no nie tylko podemnie, ale mysle ze wielu jest takich co na NHL wiedzą o co loto ???? no ale ok benek wyjasnil i nie ma problemu.

janusz0575 0

janusz0575

Użytkownik
jestem w parze z daniell123 i on jeszcze nie typowal ja jusz podalem swój kupon co będzie jak on wogule nie poda swych typów? czy ja wtedy wygram walkowerem i czy jutro na typowaniu tesz to będzie moja para proszę o odpowiedż.

Do góry Bottom